Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Мнениеот leoric » 27 фев 2012 19:58

Hakercheto написа:Кени няма да пусне Торес да се върне дори и той да иска. Иначе аз съм готов на всичко(почти всичко) да видя Торес-Суарез на върха на атаката. Той класата си я има ама с тия капути(без Мата) от Челси няма как да бележи. Мейрелеш не искам и да чувам за него. Не ни трябва човек който не иска да играе за отбора и да лъже феновете че искал

И какво е виновен Раул, че му беше обещано увеличение на заплатата от 30 хиляди паунда на седмица. Заплата по-ниска дори от на Кончески, Йованович, Поулсен и т.н. Не е ли обида някакви парашутисти от Съндърланд и Астън Вила да взимат по 70-80 хиляди паунда на седмица, а ти да си на ниво заплащане на младежи... Не е ли обидно закотвянето му на пейката, след като беше най-силният ни играч през вторият полусезон? Всеки професионален играч би се махнал, а Кени и Комоли просто спомогнаха с изгонването му. Това е истината. Човекът си го каза в интерю-"Не исках да напускам Ливърпул, но ми беше обещано нещо, което от ръководството не изпълниха." Всеки, който е професионален играч, който има не повече от 3-4 години футбол на високо ниво, има семейство и дете, би напуснал.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 фев 2012 20:00

Hakercheto написа:Кени няма да пусне Торес да се върне дори и той да иска. Иначе аз съм готов на всичко(почти всичко) да видя Торес-Суарез на върха на атаката. Той класата си я има ама с тия капути(без Мата) от Челси няма как да бележи. Мейрелеш не искам и да чувам за него. Не ни трябва човек който не иска да играе за отбора и да лъже феновете че искал

Мейрелеш честно казано много ми харесваше на СП 2010. От тогава го исках в Ливърпул. И след като дойде, не мисля, че остави лоши следи след себе си. Може би в началото на сезона му беше трудно с адаптирането, но след това разкри истинският си талант, докато в края на сезона мисля, че имаше няколко контузии, които направиха спад във формата му. Иначе като цяло е страхотен футболист. В Челси не го ценят достатъчно, колкото заслужава. Ако има шанс да си го върнем, ще бъде доста глупаво да не го сторим, защото лично аз предпочитам да не гледам изпълнения на дузпи стил Бекъм - Космос стайл ! :lol: :mrgreen: Иначе мнението ми за Торес го знаете. :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 фев 2012 20:01

leoric написа:

И какво е виновен Раул, че му беше обещано увеличение на заплатата от 30 хиляди паунда на седмица. Заплата по-ниска дори от на Кончески, Йованович, Поулсен и т.н. Не е ли обида някакви парашутисти от Съндърланд и Астън Вила да взимат по 70-80 хиляди паунда на седмица, а ти да си на ниво заплащане на младежи... Не е ли обидно закотвянето му на пейката, след като беше най-силният ни играч през вторият полусезон? Всеки професионален играч би се махнал, а Кени и Комоли просто спомогнаха с изгонването му. Това е истината. Човекът си го каза в интерю-"Не исках да напускам Ливърпул, но ми беше обещано нещо, което от ръководството не изпълниха." Всеки, който е професионален играч, който има не повече от 3-4 години футбол на високо ниво, има семейство и дете, би напуснал.

Точно това е причината. Мейрелеш искаше да играе за Ливърпул, обичаше клуба и града, но просто от ръководството се отнесоха много грозно към него.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 фев 2012 21:05

Минало заминало продължаваме без Мейрелеш.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 27 фев 2012 21:42

Честита титла след шест години пауза.Мача не го гледах директно,но днес го изгледах в по-голямата му част на запис.
Каквото и да говорят хейтърите,титли не се печелят лесно.Справка-Арсенал миналия сезон на същия финал,играха слабо и загубиха.Вчера ние играхме слабо,но пък за разлика от други,когато сме слаби-бием :mrgreen:.
Има един лаф по случая:''Формата е временна,класата е вечна''.Ливърпул има класа,аура,традиции и история,които са гаранция за големи и велики мачове.Странно ми е как някои уж наши фенове твърдят,че не били щастливи...
Те сигурно не са били щастливи,когато бихме и Челси на полуфинал за Шампионска Лига след свръх дефанзивна игра,или с късмет и история бихме Милан, а дори и с Уест Хем имахме късмет.Но спечелихме,и то велики мачове,които остават завинаги в историята на клуба и всеки истински и нормален фен на клуба няма как да не е горд от тези трофеи.
Тази купа ще даде голям тласък на клуба и играчите,тя очертава контурите на един позитивен сезон.Предстои 1/4 финал за ФА Къп със Стоук,на които имаме доста да им връщаме,на 7 точки сме от 4 място,но с мач по малко и на Анфийлд идват и Арсенал,и Челси.Ако някой си мисли,че всичко е решено,много греши.
Единственото ми притеснение са травмите в отбора/Агер може би е счупил ребро/ и липсата на широчина в някои позиции.

fearless for lfc

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012, 18:00 ч.

Мнениеот fearless for lfc » 27 фев 2012 22:19

Alexx написа:
fearless for lfc написа:
Alexx написа:Честит трофей. Хубавото е,че след него Кени Далглиш няма мърдане от Ливърпул и така ще продължи да купува дървен матрял. :lol:

Мерси. Той Кени какво купува, си е негова работа. Важното е, че вдигна купа след една година царуване. На Фърги му трябваха 5 ;) .

Ми аз го казах ако Меси играеше при вас щеше да е резерва, защото вие искате играчи които не могат да спрат топката. :lol:

Не знам дали искаме играчи, които да могат да спират топката, обаче имаме един който си я търси на Луната. Не го ли видя по горе. :lol: Колкото до Меси: при нас няма да е резерва, а ще оправя прическата на Каръл ;) .

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2012 23:42

PeterForsberg, сравняваш полуфинала с Челси и финала с Милан за ШЛ с финала за Карлинг Къп с Кардиф?!?!? :shock: Моля те, не казвай на никого! Или може би просто си искал да ни развеселиш? Ако е така, успя :lol:

liverpool_19
Контакти:

Мнениеот liverpool_19 » 27 фев 2012 23:45

Мисля че финала с Алавес също е сред инфаркните мачове .Не знам защо толкова рядко влиза във вашето полезрение ..

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 28 фев 2012 00:31

liverpool_19 написа:Мисля че финала с Алавес също е сред инфаркните мачове .Не знам защо толкова рядко влиза във вашето полезрение ..

Не влиза, щото 2001 година половината са били още в на бащите им макарите и не ги помнят подобни мачове. По тяхната логика трябва да се изтрие този финал от историята на Ливърпул, защото Алавес са някъде по дивизиите на Испания сега.

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Мнениеот Lucas_Leiva » 28 фев 2012 09:11

PeterForsberg написа:Честита титла след шест години пауза.Мача не го гледах директно,но днес го изгледах в по-голямата му част на запис.
Каквото и да говорят хейтърите,титли не се печелят лесно.Справка-Арсенал миналия сезон на същия финал,играха слабо и загубиха.Вчера ние играхме слабо,но пък за разлика от други,когато сме слаби-бием :mrgreen:.
Има един лаф по случая:''Формата е временна,класата е вечна''.Ливърпул има класа,аура,традиции и история,които са гаранция за големи и велики мачове.Странно ми е как някои уж наши фенове твърдят,че не били щастливи...
Те сигурно не са били щастливи,когато бихме и Челси на полуфинал за Шампионска Лига след свръх дефанзивна игра,или с късмет и история бихме Милан, а дори и с Уест Хем имахме късмет.Но спечелихме,и то велики мачове,които остават завинаги в историята на клуба и всеки истински и нормален фен на клуба няма как да не е горд от тези трофеи.
Тази купа ще даде голям тласък на клуба и играчите,тя очертава контурите на един позитивен сезон.Предстои 1/4 финал за ФА Къп със Стоук,на които имаме доста да им връщаме,на 7 точки сме от 4 място,но с мач по малко и на Анфийлд идват и Арсенал,и Челси.Ако някой си мисли,че всичко е решено,много греши.
Единственото ми притеснение са травмите в отбора/Агер може би е счупил ребро/ и липсата на широчина в някои позиции.

+1892. Много лошо за Агер, бяхме бетон в защитата, сега ще трябва Коатес и Карагър да се въртят...( и евентуално Кели). Класен дефанзивен халф също нямаме след контузията на Лукаш. :(
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Ливърпул”