Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
Бъди сигурен много пъти по един,двама и нито един по нула
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
modor написа:
Минус 10 градуса, усещат се като минус 20! Триметрови преспи са блокирали пътищата, тежки снегонавявания бушуват в градовете из България. Футболните терени са покрити с дебела снежна покривка и са негодни за футбол.
Горе-долу тази апокалиптична картина бе предвидена от шефовете на Българския футболен съюз, които взеха решение за отлагането на първия кръг от пролетния полусезон в българския футбол.
Бърз поглед през прозореца обаче показа коренно различна действителност в 7-те града, в които трябваше да се проведат 8-те мача от 16-ия кръг в А група. С помощта на сайта Vremeto.bg малка справка обаче показва средна температура около 11-12 градуса, а времето – слънчево, предимно слънчево или с слънчево с разкъсана облачност.
Гонг пита – защо беше отложен първия кръг от пролетния дял в българския футбол?
Hrabar написа:Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
Аз със сигурност. След малко и без това излизам, защото не ме свърта вкъщи в това хубаво време.
dunavfc написа:Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
щеше да е изчистен и да има мач !!!
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
седмица да ги пече слънцето защото в София цялата седмица си беше слънчево !!!
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм
че и в Ст.Загора и на Лаута също !!!
+10000000000000000000
И аз съм го давал като хипотеза,кво правиме г-н Домусчиев,ако вашият отбор дай боже догодина влезе в ШЛ/Лига Европа и ако евентуално излезе от групите ? Това се отнася и за всички други президенти,но най-голям натиск да бъде отложен първия кръг беше от страна на Домусчиев.
[/center]drums написа:Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
Red Warrior написа:drums написа:Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
Някой път като има мач, обърни внимание колко хора пишат във форума
[/center]Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта