Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Мнениеот drums » 25 фев 2012 15:08

Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула. :roll:

Бъди сигурен много пъти по един,двама и нито един по нула

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 25 фев 2012 15:08

modor написа:Изображение

Минус 10 градуса, усещат се като минус 20! Триметрови преспи са блокирали пътищата, тежки снегонавявания бушуват в градовете из България. Футболните терени са покрити с дебела снежна покривка и са негодни за футбол.

Горе-долу тази апокалиптична картина бе предвидена от шефовете на Българския футболен съюз, които взеха решение за отлагането на първия кръг от пролетния полусезон в българския футбол.

Бърз поглед през прозореца обаче показа коренно различна действителност в 7-те града, в които трябваше да се проведат 8-те мача от 16-ия кръг в А група. С помощта на сайта Vremeto.bg малка справка обаче показва средна температура около 11-12 градуса, а времето – слънчево, предимно слънчево или с слънчево с разкъсана облачност.

Гонг пита – защо беше отложен първия кръг от пролетния дял в българския футбол?

за да има мрънкане ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 фев 2012 15:09

Hrabar написа:
Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула. :roll:

Аз със сигурност. След малко и без това излизам, защото не ме свърта вкъщи в това хубаво време.

Истината е, че когато взеха решението вън беше -20 и наистина не можеше да става дума за футбол, но аз и доста други колеги писахме да изчакат малко за да видят по-точните прогнози за времето. Но както се казва - дай на простака власт и му гледай акъла :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 фев 2012 15:10

dunavfc написа:
Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
щеше да е изчистен и да има мач !!!
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
седмица да ги пече слънцето защото в София цялата седмица си беше слънчево !!!
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм
че и в Ст.Загора и на Лаута също !!!

+10000000000000000000
И аз съм го давал като хипотеза,кво правиме г-н Домусчиев,ако вашият отбор дай боже догодина влезе в ШЛ/Лига Европа и ако евентуално излезе от групите ? Това се отнася и за всички други президенти,но най-голям натиск да бъде отложен първия кръг беше от страна на Домусчиев.

На тебе само Домусчиев ти е в главата! Ако всички направят терени като Домусчиев, нямаше сега да дискутираме тази тема!
Иначе дай боже догодина да имаме представител след нова година!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 фев 2012 15:10

8-)

Май този път не трябва да нападаме БФС. Допреди 5-6 дни обстановката в страната беше такава, че човек трябваше да е врачка, за да познае, че днес ще пече слънце.
И на мен ми се гледа нашенски футбол, нооо ... :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 фев 2012 15:11

drums написа:

Някой път като има мач, обърни внимание колко хора пишат във форума ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 25 фев 2012 15:12

Трябваше да отложат Базел-Байерн такава картофена нива даже и тука няма :) :) :)

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 25 фев 2012 15:14

Red Warrior написа:
drums написа:

Някой път като има мач, обърни внимание колко хора пишат във форума ;)

ами да сега вместо да джиткаме по клавиатурите щяхме да сме на стадиона,а забравих навън е такава виелица чак входовете на блоковите за задръстени :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 фев 2012 15:17

Какво сте се хванали за Домусчиев? Той първи поиска кръгът да бъде отложен след като на него първи зададоха такъв въпрос. Още много други искаха кръгът да се отложи. Естествено, че който иска го иска, защото е в негов интерес. Лудогорец играят техничен футбол и на разорани ниви преднината им намалява. А и Домусчиев като инвеститор, налял толкова средства в отбора естествено, че няма да иска да рискува някой играч да се контузи и да не играе през полусезона.
ЦСКА и Левски пък не са си приключили селекцията, а и времето работи за изтичане на наказанието на хванатите с допинг футболисти на ЦСКА.
Но основното е, че такава здрава зима скоро не беше имало и такова искане имаше основание. Не обвинявайте този, който е поискал, а който е разрешил. Но и този, който е разрешил за мен е прав, защото когато се взе решението нямаше индикации зимата скоро да свърши. Налага ми се да пътувам и знам какво беше.
И тъй като си мислите, че решението е в полза на Лудогорец, ще ви дам малко инфо каква е програмата сега на Лудогорец. След мача с Ботев (Пл), Лудогорец домакинства на Светкавица. Само един ден по-късно Лудогорец гостува на Локо (Пл). Два дена по-късно Лудогорец гостува на Славия. Много "лека" програма, нали? Това се получи заради преместения кръг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2012 15:18

Е защо да не отидат хората на мач бе ? Почти в цяла България е над 10 градуса,какво му е на времето не мога да разабера ? Бил съм на мач и при -10 не е приятно,но когато човек е облечен добре се издържа,а времето днес е просто перфектно !

Върни се в “Футбол - България”