MuFc1878 написа:Мечтите са безплатни... защо се засягашВ по-предния коментар споменах за теория на вероятностите, която във футбола и особено в ШЛ не важи.
Просто 2010г. беше нашата година от където и да го погледнеш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Мечтите са безплатни... защо се засягашВ по-предния коментар споменах за теория на вероятностите, която във футбола и особено в ШЛ не важи.
megan fox написа:На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.
niki87 написа:megan fox написа:На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.
И в същото време, през настоящия сезон, до този момент, германските отбори са спечелили повече точки от италианските.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=u ... jg&cad=rja
megan fox написа:niki87 написа:megan fox написа:На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.
И в същото време, през настоящия сезон, до този момент, германските отбори са спечелили повече точки от италианските.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=u ... jg&cad=rja
Не забравяй, че във фазата на директните елиминации след минаването на всяка фаза се дават бонус точки, мисля, че са по 5. Така че Италия тепърва ще дърпа нагоре благодарение на Милан и Наполи, а и не се знае дали Интер все пак няма да успеят да се класират.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта