Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот durex » 24 фев 2012 12:42

MuFc1878 написа:Мечтите са безплатни... защо се засягаш ;) В по-предния коментар споменах за теория на вероятностите, която във футбола и особено в ШЛ не важи.

Просто 2010г. беше нашата година от където и да го погледнеш ;) Минахме през най-трудните съперници преди да отидем на финала.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 18:35

На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 фев 2012 18:37

megan fox написа:На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.

И в същото време, през настоящия сезон, до този момент, германските отбори са спечелили повече точки от италианските.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=u ... jg&cad=rja

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 фев 2012 18:38

Италия нямат шанс да разминат Германия.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 19:43

niki87 написа:
megan fox написа:На мен едно нещо ми прави впечатление: Веднага след сезона, в който Италия загуби правото си на 4-ти отбор в ШЛ за сметка на Германия и веднага има засилване на предстаявнето на италианските отбори. Може да е съвпадение, но определено този сезон италианците се представят доста по-добре и дават заявка скоро да си върнат правото на 4-ти отбор в турнира.

И в същото време, през настоящия сезон, до този момент, германските отбори са спечелили повече точки от италианските.

Не забравяй, че във фазата на директните елиминации след минаването на всяка фаза се дават бонус точки, мисля, че са по 5. Така че Италия тепърва ще дърпа нагоре благодарение на Милан и Наполи, а и не се знае дали Интер все пак няма да успеят да се класират. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 24 фев 2012 20:07

Тия класации винаги съм ги смятал за много глупави,че какво е направил германски отбор повече от италиански,че да ги минат...Дали Шл спечелиха дали ЛЕ спечелиха нищо едно голямо НИЩО!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 фев 2012 23:56

megan fox написа:
niki87 написа:

Не забравяй, че във фазата на директните елиминации след минаването на всяка фаза се дават бонус точки, мисля, че са по 5. Така че Италия тепърва ще дърпа нагоре благодарение на Милан и Наполи, а и не се знае дали Интер все пак няма да успеят да се класират. ;)

Ти не забравяй, че същото важи и за ЛЕ, където и двата германски отбора се класираха, а Италия остана с един- Удинезе. Интер може и да се класират, но същото е възможно да стори и Байерн, така че нещата пак се изравняват. А и в случая преднината на Германия е чудовищна- 12т. За справка- разликата между Германия и Испания е 5т.
Едно е сигурно- в близките 6-7г. Италия няма как да си върне 3-тото място.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 фев 2012 00:10

Четвъртото място в Лигата Италия го загуби заради скандалното неглижиране на Лига Европа от страна на отбори като Лацио, Рома, Наполи, Удинезе, Палермо и т.н. В крайна сметка, точно те губят от цялата работа, защото четвъртата квота за ШЛ се разпределя главно между тях. Истина е, че и ние се представяхме зле след титлата от 2007 г., истина е, че Ювентус или отсъстваше заради Калчополи или се представяше неубедително, тази година дори не играе в Европа, Интер спечели през 2010 г. , но отпадаше рано през другите сезони. Безспорен факт е обаче, че немските отбори печелят повече точки, но не постигат успехи в турнирите. Важното за ранглистата обаче са спечелените точки. Просто трябва всички италиански отбори да се амбицират заедно да върнат четвъртата квота.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 фев 2012 00:21

Още една глупост сторена от Уефа..
Немските отбори нямат никакви успехи в последните 10 години.. Освен 2 или 3 загубени финала в двата турнира... За тия 10 години, италианците играха 4 финала и то в най силния турнир, като спечелиха 3 от тях, а да не забравяме, че даже се случи италиански финал..
Вероятността 2 германски отбора да играят на финал в Шампионската Лига е по малка от това Славия да стане Европейски шампион.. :)
Но нека, сега да си имат 4 отбора, а италианците 3.. Първенството ще стане по силно, а това задължително ще доведе и до по силно представяне в ЕКТ, както и да си пошляпват немски отбори от рода на Майнц и Хановер :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 фев 2012 00:31

Еми никой не им е виновен на италианските отбори, че отписват даден турнир. Това си е за тяхна сметка.
Но е факт, че последните 3-4г. германските отбори доминират над италианските си съперници. На примависта се сещам за победите на Бремен над Милан и Сампдория, за тези на Байерн над Ювентус, Фиорентина и сега Наполи, за разгрома на Шалке над Интер... Така като се замислям издънките са на Байерн, при двете загуби от Интер :mrgreen:
А Хановер, за разлика от 4-тия в серия А Лацио, е на 1/8 финал в ЛЕ ;)

Върни се в “Архив”