Ботев (Пд) удари греда в преговорите за национал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Ботев (Пд) удари греда в преговорите за национал

Мнениеот Yellow blood » 23 фев 2012 11:38

[offtopic]
Bourgas написа:
Yellow blood написа:[offtopic]
ntodorov написа:Миро...
Всеки малчуган мечтае да бъде голям без да осъзнава, че пренебрегва най-хубавите годинки от живота си.
Та и с Ботев - тъй... Иначе. Какво му е хубавото да ставаш на 100 години ? Дърт, ненужен и в пълния залез на живота си, където
всяка секунда ти е подарък свише. На такъв Рожден ден присъстват всички живи близки ( ако има такива ) и зяпачи с нескрито
любопитство - дали аджеба рожденика ще духне свещичките с едно от последните и преброени свои издихания. След такъв Рожден ден
остава само състраданието на присъстващите и съмненията относно 101 - вия такъв. На този Рожденик му е безразличен материалния
дар, макар и да струва 300 000 лв. Той отдавна се рее между материалното и отвъдното. Нищо не му е нужно, освен храна, вода
и благи грижи, които да го отнесат поне годинка напред, ей така - за статистиката. :cry:

Аналогията ти м/у физическо лице и институция е съвсем не на място и напълно погрешна тук. Замисли се само в Стара Европа, каква тежест, реноме и уважение имат най-дългогодишните институции във всеки бранш. Не знам дали ще те изненадам, надявам се не и подразня, като ти кажа, че на 100-годишния БОТЕВ ПЛОВДИВ му предстоят още много блестящи години. ;)

А темата, всъщност, май беше за звездата ви Балджийски, но и вие, за съжаление, не успявате да намерите достатъчно достойнство да честитите вековния юбилей, а предпочитате да се включите към тона на плюнки и комплекси... И като пиша "за съжаление" имам предвид за ваше съжаление.[/offtopic]

Аз ще ти го честитя, ако и ти след 7 години честитиш нашия ;)

Разбира се, защо да не ви честитя. Мен лично, нищо не ме притеснява в това отношение. А, както може би знаеш, Ботев, като клуб честити с плакет и присъствие дори и празника на градския си съперник миналата година, въпреки силно дискусионното състаряване с 10 години. Ето това е жест на широкоскроени хора, а не неравната битка с билбордове, чрез палежи, рязане и мацане с боя. Но, казано е - "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му."[/offtopic]
Последна промяна от Yellow blood на 23 фев 2012 11:44, променено общо 1 път.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 фев 2012 11:40

Аз нямам нищо против Ботев, въпреки, че са ми по-симпатични Локото. Има нужда "А" група от вас ;) Честито и дано дойде нещо хард рокаджийско да дойдем и ние :twisted:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 23 фев 2012 11:42

[offtopic]
Bourgas написа:...Честито и дано дойде нещо хард рокаджийско да дойдем и ние :twisted:

Ето, това са мъжкарски думи. Мерси! ;)[/offtopic]
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 фев 2012 11:47

Bourgas написа:...Честито и дано дойде нещо хард рокаджийско да дойдем и ние :twisted:

Ето, това са мъжкарски думи. Мерси! ;)[/offtopic]

Наздраве и от мен ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 фев 2012 11:48

Bourgas написа:
Всеки малчуган мечтае да бъде голям без да осъзнава, че пренебрегва най-хубавите годинки от живота си.
Та и с Ботев - тъй... Иначе. Какво му е хубавото да ставаш на 100 години ? Дърт, ненужен и в пълния залез на живота си, където
всяка секунда ти е подарък свише. На такъв Рожден ден присъстват всички живи близки ( ако има такива ) и зяпачи с нескрито
любопитство - дали аджеба рожденика ще духне свещичките с едно от последните и преброени свои издихания. След такъв Рожден ден
остава само състраданието на присъстващите и съмненията относно 101 - вия такъв. На този Рожденик му е безразличен материалния
дар, макар и да струва 300 000 лв. Той отдавна се рее между материалното и отвъдното. Нищо не му е нужно, освен храна, вода
и благи грижи, които да го отнесат поне годинка напред, ей така - за статистиката. :cry:

Аналогията ти м/у физическо лице и институция е съвсем не на място и напълно погрешна тук. Замисли се само в Стара Европа, каква тежест, реноме и уважение имат най-дългогодишните институции във всеки бранш. Не знам дали ще те изненадам, надявам се не и подразня, като ти кажа, че на 100-годишния БОТЕВ ПЛОВДИВ му предстоят още много блестящи години. ;)

А темата, всъщност, май беше за звездата ви Балджийски, но и вие, за съжаление, не успявате да намерите достатъчно достойнство да честитите вековния юбилей, а предпочитате да се включите към тона на плюнки и комплекси... И като пиша "за съжаление" имам предвид за ваше съжаление.[/offtopic]

Аз ще ти го честитя, ако и ти след 7 години честитиш нашия ;)

+1. Тоше, съгласен съм с теб, а на колегата от Пловдив, да не се обижда на Миро, Акаунта, той обича да се рови в артефакти.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 фев 2012 12:54

Асоциацията ми целеше друго. А именно, че младостта не е порок, пък ако ще и на две години да сте...
Обадете се, ако идвате в Бургас. Според сезона и времето. Бирите с цаците, вината с мезелъците са от нас. Успех.
Лоши помисли срещу Ботев и миналото му - нямам никакви. Писал съм за това още преди 3 години в една тема, когато не се знаеше
, къде ще играем с вас за първия есенен кръг в А група. Наздраве.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 фев 2012 01:37

Искам си Акаунта написа:
botevist1912 написа:Ейй и на Бургас им станахме любима тема. Като стане въпрос за Ботев форума им живва :)

Знайте едно, Ботев Пловдив става на 100(дааа стоо), преклонете глава ако сте джентълмени и замълчете като пичове. Все пак към старото трябва да има уважение...Колкото до тоя пич дето сме го искали... дръжте си талантчето за 300 хиляди...ако този струва толкова то тогава Тодор Неделв сртува 3 000 000.
Успех на Бургас и да се учи от Пловдив!!!

Поправи ме ако греша ... ама този Ботев не го ли създадоха преди 2 години :roll:

Конан,феновете могат да си празнуват каквото си поискат,ако искат 100-годишнина,1000-годишнина,края на междузвездни войни и т.н. А и определено имат повече право да празнуват 100-годишнина отколкото бай Митко Селския :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 фев 2012 09:19

Devian написа:Конан,феновете могат да си празнуват каквото си поискат,ако искат 100-годишнина,1000-годишнина,края на междузвездни войни и т.н. А и определено имат повече право да празнуват 100-годишнина отколкото бай Митко Селския :?

Ми тя всяка циганка от Комлука може да се прекръсти на Наоми Кембъл , ама освен в цвета едва ли ще има друга прилика .
п.п Бай Митко Селския от Подвис ли имаш предвид ? :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 фев 2012 09:26

Yellow blood написа:Поправям те. Не, създали са го преди 100 години.

По темата: Все някак и без Балджийски ще минем.

Приемам поправката ... в такъв случай просто имате една дупка от 10-12 години в историята ;) ... от обединението с Металик назад

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 фев 2012 09:36

k.dimitrov написа:
+1. Тоше, съгласен съм с теб, а на колегата от Пловдив, да не се обижда на Миро, Акаунта, той обича да се рови в артефакти.

Ники , знаете че не влагам лоши чувства ... още повече , че малко или много съм свързан емоционално с "канарчетата" . И аз се присъединявам към поздравленията ... и пожелавам на колегите от Пловдив отбора им да завърши на 2-ро място ( след Нефтохимик ) и да спечелят баража за влизане в "А" група . :)

Върни се в “Черноморец”