Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Ами сам ще съм,и сам воинат е воин:)
- калпазанчо
- Контакти:
vladu написа:Ами сам ще съм,и сам воинат е воин:)
Ще те чакаме, ние най-вероятно ще се съберем поне 5-6 човека, с нас поне не е скучно:)
[center]Member of Old School Boys [/center]
Именно,направо там ще доида:)
Имам страхотното желание да дойда на контролата утре, но нямам елементарната дори възможност.
От днес съм отново с хастара на опаки...
[offtopic]Ей... Любопитен МУшеннннннник.
[/offtopic]

От днес съм отново с хастара на опаки...
[offtopic]Ей... Любопитен МУшеннннннник.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отбор
Цонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации
- бас хващам, че повече точки ще спечелим 

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
калпазанчо написа:Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отборЦонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации
И аз тъй викам! То иначе кога Малта ще постигне победа срещу нас?!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Bartolomej
- Контакти:
Може и от нафата О`Саката да вземем 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- калпазанчо
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отборЦонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации
Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре?

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
калпазанчо написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отборЦонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации
Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре?Е друго си е 4:1 от Харманли
Ти пък ся

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- калпазанчо
- Контакти:
Дизел, шТи източа резервоара ей
Нотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам 
А иначе се сещам и за един ваш мач с Глиган Грудово (или Странджа Металург), дето ви казали дайте някой лев и взимате мача - вашите казали - а, вий луди ли сте, ний си го взимаме тоя мач, мача бил равен и феновете ви нахлули на терена

А иначе се сещам и за един ваш мач с Глиган Грудово (или Странджа Металург), дето ви казали дайте някой лев и взимате мача - вашите казали - а, вий луди ли сте, ний си го взимаме тоя мач, мача бил равен и феновете ви нахлули на терена