Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vladu
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот vladu » 20 фев 2012 15:00

Ами сам ще съм,и сам воинат е воин:)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 15:05

vladu написа:Ами сам ще съм,и сам воинат е воин:)

Ще те чакаме, ние най-вероятно ще се съберем поне 5-6 човека, с нас поне не е скучно:)
[center]Member of Old School Boys [/center]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 20 фев 2012 15:10

Именно,направо там ще доида:)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 фев 2012 15:40

Имам страхотното желание да дойда на контролата утре, но нямам елементарната дори възможност. :(
От днес съм отново с хастара на опаки...
[offtopic]Ей... Любопитен МУшеннннннник. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:00

Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отбор :mrgreen: Цонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации :mrgreen: - бас хващам, че повече точки ще спечелим :?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 16:16

калпазанчо написа:Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отбор :mrgreen: Цонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации :mrgreen: - бас хващам, че повече точки ще спечелим :?

И аз тъй викам! То иначе кога Малта ще постигне победа срещу нас?! :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 фев 2012 16:17

Може и от нафата О`Саката да вземем :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:19

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Балджийски и Гошо Терзиев са викнати в юновеските национали. Стоян Колев пък е викнат при мъжете. Като прибавим и Боли и Оалембо, които са бивши национали и то шампиони с Франция, арменеца и той е бил национал, и ако бяхме взели онзи камерунския национал то само национали в тоя отбор :mrgreen: Цонков и той беше по едно време, Мечо и той е бивш национал, Херо беше треньор на националите...Направо викам Черноморец да представя страната на предстоящите квалификации :mrgreen: - бас хващам, че повече точки ще спечелим :?

Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре? :) Е друго си е 4:1 от Харманли 8-)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 16:28

калпазанчо написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Дизел, ти днес много рано раздаде луканките бре? :) Е друго си е 4:1 от Харманли 8-)

Ти пък ся :) Що точно за тоя мач се сети? Ми ний ко стаа въпрос от много села паднахме за тия 2 години(По вина на Събев :) ) ама все едно аз да ти припомням миналата пролет-от близо 40 годишен стаж по стадионите не си спомням бургаски отбор да е загубил ВСИЧКИТЕ си домакинства за един полусезон.Ама ПСФК-то успя ! Ай да не говорим за статистика щото тука падате от коня окончателно-на черното бяло няма как да се каже-НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!!! ГОВОРЯ С ФАКТИ !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 фев 2012 16:32

Дизел, шТи източа резервоара ей :lol: Нотка на присмехулногневно........подигравателен тон ли усещам :?
А иначе се сещам и за един ваш мач с Глиган Грудово (или Странджа Металург), дето ви казали дайте някой лев и взимате мача - вашите казали - а, вий луди ли сте, ний си го взимаме тоя мач, мача бил равен и феновете ви нахлули на терена :lol:

Върни се в “Черноморец”