Sardukar написа:[offtopic]За мен няма по-големи и^иоти от хората, които си мислят, че професията преводач е проста[/offtopic]
[offtopic]Защо? Ако знаеш езика, да превеждаш, е най- простичко нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:[offtopic]За мен няма по-големи и^иоти от хората, които си мислят, че професията преводач е проста[/offtopic]
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
TYR написа:Sardukar написа:[offtopic]За мен няма по-големи и^иоти от хората, които си мислят, че професията преводач е проста[/offtopic]
[offtopic]Защо? Ако знаеш езика, да превеждаш, е най- простичко нещоПоздрави на града под Сучурума![/offtopic]
Madridist написа:Интересно хората, които го наричат прост преводач, колко чужди езици знаят
Madridist написа:Факта, че си научил 5-6 езика показва, че в главата ти има нещо. Още повече, че на са често явление хората знаещи толкова много езици. Явно не е толкова лесно.
Madridist написа:Мегън, не искам да изкарам Жозе Моуриньо някакъв велик мислител, философ или учен. Но е смешно да кажеш на някой, който знае пет езика, че е прост, при положение, че ти не знаеш нито един. Не визирам конкретно никой от хората писали по-назад, просто защото не ги познавам лично и не обичам да говоря наизуст.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Ами, нека да видим. Стоичков знае български (роден), испански, знае руски, знае английски, най-вероятно ще се оправи и на македонски, предполагам и покрай престоя си в Парма е понаучил нещо. Той също се оправя добре с езиците...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост