Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 17 фев 2012 17:31

Здравейте мошшшшенннници ! :)
Снощи ми беше готино - днес ми беше мъчно, трудно, недоспало и криво, но пък си заслужаваше.
Бургас е мнооого малък град.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 17:42

[quote="Искам си Акаунта]
Кога т'ва бе? :o
Аз казах ли ви за Боли-то :) Ааааах как ще ги Боли ония на 4-ти :twisted:

[offtopic]И к'ва станя тя момчета? Снощи иху, иху и ся....тихо :shock:[/offtopic][/quote]
Ще извиняваш , ама аз първи казах че Боли е 2 класи на мадагаскарчето :mrgreen:[/quote]

Аааааааа, с теб не сме си комуникирали на тая тема ;) Посочих кои са виновниците :mrgreen:
Пък и да споря с теб, значи да загубя преди да съм почнал :) Особено като гледам как аргументирано си ги подредил пак червенушковците в темата им за Платини Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 17:42

Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърно :) Вторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.

Тоше, аз като "несериозен" по презумпция за сега съм записан! А иначе адаша подхвърли много перспективна идея как да "започваме" домакинските мачове, да не се налага Ицето да плаши сервитьорки :) :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 17 фев 2012 17:44

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групата :lol: Май ще Ви забраня да ходите на мачове ;)

Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва" :mrgreen:

Значи на 3-ти го правим експлозивен :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 фев 2012 17:44

kartago написа:
Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърно :) Вторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.

Тоше, аз като "несериозен" по презумпция за сега съм записан! А иначе адаша подхвърли много перспективна идея как да "започваме" домакинските мачове, да не се налага Ицето да плаши сервитьорки :) :)

Не стигнала тази идея до мен ... :roll:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 17:46

kartago написа:

Днес в един разговор ми дойде готина идея, относно мачовете и събирането преди и след това. Ще я споделя като се видим. И търся някой, разбиращ фотошопа, че моя авер ме отряза. Ако познавате някой или тук има знаещи, да драснат едно лично, да поговорим за нещо.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 17:51

Bourgas написа:
kartago написа:

Днес в един разговор ми дойде готина идея, относно мачовете и събирането преди и след това. Ще я споделя като се видим. И търся някой, разбиращ фотошопа, че моя авер ме отряза. Ако познавате някой или тук има знаещи, да драснат едно лично, да поговорим за нещо.

Абе като че ли, щерката много му разбира! Като се видим ще я питаш, мисля, че ще може да помогне!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 фев 2012 17:52

petkan написа:
Bourgas написа:Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)

Е кой пък знаеше за тази контрола :?: Снощи никой нищо не каза....

Да,бе,да!!Аз питах ще ходите ли на мач в петък(като си мислех,че сме сряда) и Тошко и Владо казаха :Дааааа! Сигурно!! Ама май сме объркали петъка!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2012 18:00

Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 18:05

Bourgas написа:Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе той явно не го взе на сериозно, но не знае с кого си има работа! И аз му писах да се поразходи да ме види, хора сме, може пък и да помогнем, но наистина зле бяха нещата от към мезе, добре че банкета се бяха постарали :)

Върни се в “Черноморец”