Снощи ми беше готино - днес ми беше мъчно, трудно, недоспало и криво, но пък си заслужаваше.
Бургас е мнооого малък град.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърноВторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.
Искам си Акаунта написа:Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групатаМай ще Ви забраня да ходите на мачове
Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва"
kartago написа:Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърноВторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.
Тоше, аз като "несериозен" по презумпция за сега съм записан! А иначе адаша подхвърли много перспективна идея как да "започваме" домакинските мачове, да не се налага Ицето да плаши сервитьорки![]()
kartago написа:Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърноВторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.
Тоше, аз като "несериозен" по презумпция за сега съм записан! А иначе адаша подхвърли много перспективна идея как да "започваме" домакинските мачове, да не се налага Ицето да плаши сервитьорки![]()
Bourgas написа:kartago написа:Bourgas написа:Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърноВторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.
Днес в един разговор ми дойде готина идея, относно мачовете и събирането преди и след това. Ще я споделя като се видим. И търся някой, разбиращ фотошопа, че моя авер ме отряза. Ако познавате някой или тук има знаещи, да драснат едно лично, да поговорим за нещо.
petkan написа:Bourgas написа:Героите са изморениИли жените им са ядосани
![]()
![]()
От много вино снощи не се сетихме за контролата днес
Е кой пък знаеше за тази контролаСнощи никой нищо не каза....
Bourgas написа:Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта