Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 15:00

Middlesbrough написа:Бро не се заблуждавай от тая победа на Милан с 4-0 ... отбора е по слаб от Барса, а и от Реал , но не се знае де топка е в женски род е всичко е възможно , ние вярваме в Барса и се надявам на нов титла : ) !

Аз не казвам, че Милан са по-силни от нас, просто ще стане като 2010-а с Интер! Победа и равенство в груповата фаза и после Интер ни отсраниха незаслужено на 1/2 финалите. Май и тая година ще стане същото... Няма да е нито първият път, нито ще е последният път, когато по-слаб отбор ще отсрани по-силен. Поне ако все пак стане така, че някой ни отстрани и да не можем да си защитим трофея нека да е Милан!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 фев 2012 15:01

ще поживеем и ще видим , ако няма контузени и отбора във форма , защо да не я спечелим , ест трябва малко и късмет : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 15:03

Middlesbrough написа:ще поживеем и ще видим , ако няма контузени и отбора във форма , защо да не я спечелим , ест трябва малко и късмет : )

Аз вярвам, че можем да я спечелим, но все пак всичко се случва. Ако го има това "проклятие" един отбор да не може 2 поредни години да спечели турнира..., то поне да отпаднем от Милан, а не от някой друг.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 фев 2012 15:04

megan fox написа:
Alexx написа:Мегъне, какво се пънеш за неща които въобще не са ти ясни и не си ги проучвал ? Само се излагаш в опитите да хейтваш английския футбол.

И с кого от големите в онези години са играли англичаните? :? :? :? С Италия или Уругвай докато са били световни шампиони на техен или неутрален терен играли ли са? :? :? :?

[offtopic]Играли са с Италия, Австрия(тогава са сред най-силните отбори провери в нета за вундертима) и други не се сещам. Просто защото не съм проучвал достатъчно. Побеждават и двата отбора. Арсенал играят приятелски турнири с други отбори от континента и побеждават,а гръбнака на нац. отбор е отбора на Арсенал и най-важното в Англия се е използвала тази революционна схема за която говорихме докато другите я копират след 10-20 години. ;) Иначе като цяло спорим за абстрактни неща.[/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 15:09

Алекс, аз на такива определения като "най-добър", без реални резултати не мога да се съглася! Какво ще рече, че Англия са били най-добри, след като Италия и Уругвай печелят първите 4 световни? ;) Най-добър е световният шампион! А това, че не си участвал поради високомерие за мен е нелепо оправдание на страха да не би да се разбере, че си тотален въздух под налягане! Победи в разни приятелски мачлета нямат никаква стойност, важното е кой-кого на Мондиала. Всичко останало е ала-бала за мен.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 17 фев 2012 15:09

megan fox написа:Според мен на 1/4 финал ще играем с Реал, на 1/2 финал ще играем с Милан и росонерите ще ни отстранят :( , а финала ще е Милан - Байерн и росонерите ще вземат 8-а купа. Или поне така ми казва интуицията. Надявам се да греши и да защитим трофея. Вярвам, че можем. ;)

Ласкаеща за Милан прогноза, ще видим. Според мен: "жребият" ще срещне Барселона и Реал още на 1/4 финалите (по същия начин играха Милан и Интер преди 7-8 години. Първо полуфинал и после четвтъртфинал). Кой ще продължи не се наемам да прогнозирам. Много вероятно е да има и италиански сблъсък на 1/4 финалите, ако минат и трите отбора от Апенините. Байерн би трябвало да срещнат някой от Бенфика, Зенит, Лион или Апоел. Интересно е дали Зенит ще задържат равенство в Португалия. Вече показаха, че могат да го направят.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 15:12

milan199440barca написа:Байерн би трябвало да срещнат някой от Бенфика, Зенит, Лион или Апоел. Интересно е дали Зенит ще задържат равенство в Португалия. Вече показаха, че могат да го направят.

Според мен на 1/4 финалите Байерн ще се изправят с някой от италианските отбори. Ще видим. Сега можем само да гадаем. :) Няма да се изненадам ако Милан и Байерн се изправят един срещу друг на 1/4 финалите, но ще бъде жалко да се срещнат толкова рано в турнира.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 17 фев 2012 15:31

Alexx написа:Авалокитешвара

Не знам дали ти е ясно, но през 50те когато Англия започва да участва на СП английския футбол е в криза и с ниско ниво.През 60те и 50те нивото на футбола е много по-ниско от нивото отколкото през 30те, когато изживяват добри години.

В спорта се върви само напред. Няма как нивото на футбола през 50-те и 60-те да е по-слабо от нивото през 30-те. Дори и в Англия. Старите предават финтовете, уменията, тактиката и знанията си на младите, които на свой ред ги обогатяват и предават на следващото поколение. Погледни колко са непокътнатите рекорди в атлетиката. Човешкото тяло непрекъснато еволюира и отмества прага на възможностите си. Къде естествено, къде с малко медикаментозна помощ. Англия е родината на футбола (въпреки че в Китай са играли сходна игра още преди стотици години) и останалият свят е признателен към това, но англичаните просто нямат школа. Такава, каквато в Европа имат Холандия, Италия и Германия. А от началото на 90-те и Испания.
Може и Англия, респективно Арсенал, да са били най-силни през 30-те, кой знае? Но няма доказателства. Една победа над Италия, но с какъв резултат? С каква игра? Арсенал печелили приятелски турнири... пак същите въпроси. С какъв резултат и с каква игра? Защото един мач или турнир могат да се спечелят по много начини. Сама по себе си купата нищо не значи. Гърция бяха ли най-силни на Еврото, което спечелиха?

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Мнениеот TYR » 17 фев 2012 15:35

Само не Милан за Байерн ;) Каквато и да е била формата на отборите или както да са протичали мачовете, мисля че никога не сме ги отстранявали. Невероятен карък. От друга страна винаги има първи път или пък който го е страх от мечка, не ходи в гората. Единственото сигурно е, че ще има футбол на високо ниво между тези два отбора.
Последна промяна от TYR на 17 фев 2012 15:45, променено общо 1 път.
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 17 фев 2012 15:39

TYR написа:Само не Милан за Байерн ;) Каквато и да е била формата на отборите или както да са протичали мачовете, мисля че никога не сме ги отстранявали. Невероятен карък. От друга страна винаги първи път или пък който го е страх от мечка, не ходи в гората. Единственото сигурно е, че ще има футбол на високо ниво между тези два отбора.

Защо бре, не си прави заключения само от един мач или 2-3 предишни сблъсъка. И Манчестър (Юнайтед) бяха отпадали 4 поредни пъти от Милан, но на 5-я успяха. По-добре се тревожи от следната статистика: доколкото си спомням, Реал е единственият отбор, който е печелил най-важното отличие на собствения си стадион ;)

Върни се в “Архив”