Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Гледам, че се появавявате! Пичове, дерете гърла, ако ще записваме нещо, ще бъде с вас!!! Разберете, не ми трябват "славеи", а ще ми трябва натуралната ситуация в нашата агитка!!! Много се надявам, че това което ще направим, ще се чуе на стадиона! То, ако се чуе, съм сто процента сигурен, че винаги и навсякъде ще се чува!!!
-
- Контакти:
Ехаааа, гоУем купон сте си заформили снощи...Аз горкия трябваше да преговарям вкъщи кой да ползва лаптопа - матриархата или патриархата....За съжаление матриархата победи
То цяла сватба било
Ииии владу ще идва, супер,ще се зпозная с адаша! Дизела луканки ще носи ли, няма ли?....

калпазанин написа:Ехаааа, гоУем купон сте си заформили снощи...Аз горкия трябваше да преговарям вкъщи кой да ползва лаптопа - матриархата или патриархата....За съжаление матриархата победиТо цяла сватба било
Ииии владу ще идва, супер,ще се зпозная с адаша! Дизела луканки ще носи ли, няма ли?....
Владо, честно и на мен не ми отговори?! Верно, че сега съм не много работещо заведение, но пък лятото, а и мога да му покажа нови "пътища"?! Дейба, ка пък може баш тази вечер да съм работещо?! Адаша ще ви обясни много неща тази вечер! Ще имаме най-якия химн! Химн на "форум-лайв"! Ако искат и "Черноморец" да го вземат.....да си платят разходите....или ще бъдем добри?!

-
- Контакти:
Заинтригуван съм
Ще взема още в 18:30 да ида...Тъй и тъй съм пуснал жената в градска отпуска...
Да не вземем да оберем Грамитата, е...

Да не вземем да оберем Грамитата, е...

Хех, виждам, че не ме вземате на сериозно! Голяма грешка, честно! Вече един текст и музика написах, Владко поне текста видя! Но, сменям го! Не знам кой ще ми помогне, но ще направим най-якия химн! (смешното е, че за форум лайв)......Дано да го пуснат и на стадиона! Честно, това ще бъде химна на всички!!!.....
-
- Контакти:
Абе Петьо, как да не те вземам насериозно бре?! Имам предишния текст и е адски добър и надъхващ. Знам,че си сериозен. Ама не може ли нотка на бял хумор?
п.п. Моя меден гласец в коя гама ще е - до минор или сол мажор?
п.п. Моя меден гласец в коя гама ще е - до минор или сол мажор?

Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........
- Bartolomej
- Контакти:
Две допълнителни контроли договори Черноморец в периода до започване на втория кръг на пролетния полусезон. Както вече стана известно, първият кръг от шампионата беше отложен, поради тежките метеорологични условия в страната.
Първият спаринг е уговорен за 21-ви февруари (вторник) от 13:00 часа с отбора на Спартак (Варна). Срещата е насрочена да се играе на тренировъчната база "Гнездо на акули”, но ако атмосферните условия не позволяват това, ще бъде на градския стадион в Поморие.
Другият двубой е на 24-ти февруари (петък) отново от 13:00 часа с тима на Черно море. При добро време мачът ще бъде на стадион "Лазур”.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- калпазанчо
- Контакти:
kartago написа:Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........
Благодарско, картаго! Това последното за телефона не го схванах поради калпазанската си натура

Коцето сега звънна, че ще е служебно възпрепятстван - пристигнала е важна особа от Гирманиьътъ

[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:kartago написа:Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........
Благодарско, картаго! Това последното за телефона не го схванах поради калпазанската си натура![]()
Коцето сега звънна, че ще е служебно възпрепятстван - пристигнала е важна особа от Гирманиьътъ
Взеха да се отказват нещо май

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]