Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 11:15

Гледам, че се появавявате! Пичове, дерете гърла, ако ще записваме нещо, ще бъде с вас!!! Разберете, не ми трябват "славеи", а ще ми трябва натуралната ситуация в нашата агитка!!! Много се надявам, че това което ще направим, ще се чуе на стадиона! То, ако се чуе, съм сто процента сигурен, че винаги и навсякъде ще се чува!!!

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 16 фев 2012 11:35

Ехаааа, гоУем купон сте си заформили снощи...Аз горкия трябваше да преговарям вкъщи кой да ползва лаптопа - матриархата или патриархата....За съжаление матриархата победи :lol: То цяла сватба било :? Ииии владу ще идва, супер,ще се зпозная с адаша! Дизела луканки ще носи ли, няма ли?....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 11:47

калпазанин написа:Ехаааа, гоУем купон сте си заформили снощи...Аз горкия трябваше да преговарям вкъщи кой да ползва лаптопа - матриархата или патриархата....За съжаление матриархата победи :lol: То цяла сватба било :? Ииии владу ще идва, супер,ще се зпозная с адаша! Дизела луканки ще носи ли, няма ли?....

Владо, честно и на мен не ми отговори?! Верно, че сега съм не много работещо заведение, но пък лятото, а и мога да му покажа нови "пътища"?! Дейба, ка пък може баш тази вечер да съм работещо?! Адаша ще ви обясни много неща тази вечер! Ще имаме най-якия химн! Химн на "форум-лайв"! Ако искат и "Черноморец" да го вземат.....да си платят разходите....или ще бъдем добри?! :) (вече говорих с група, която да ми помогне за записа, вие също трябва да сте на линия, ще имаме и студио в Бургас, няма да се налага да ходим до София, надявам се, че капитана или Коцето ( Ел Греко) ще уредят да се пусне и форумния химн на стадиона (вервайте ми, ще ги разбием всички!!!!)....пичове, честно много работа хвърлих!!!)

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 16 фев 2012 12:16

Заинтригуван съм :!: Ще взема още в 18:30 да ида...Тъй и тъй съм пуснал жената в градска отпуска...
Да не вземем да оберем Грамитата, е... :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 12:41

Хех, виждам, че не ме вземате на сериозно! Голяма грешка, честно! Вече един текст и музика написах, Владко поне текста видя! Но, сменям го! Не знам кой ще ми помогне, но ще направим най-якия химн! (смешното е, че за форум лайв)......Дано да го пуснат и на стадиона! Честно, това ще бъде химна на всички!!!.....

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 16 фев 2012 12:48

Абе Петьо, как да не те вземам насериозно бре?! Имам предишния текст и е адски добър и надъхващ. Знам,че си сериозен. Ама не може ли нотка на бял хумор?
п.п. Моя меден гласец в коя гама ще е - до минор или сол мажор? :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 фев 2012 13:56

Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 фев 2012 15:28

Две допълнителни контроли договори Черноморец в периода до започване на втория кръг на пролетния полусезон. Както вече стана известно, първият кръг от шампионата беше отложен, поради тежките метеорологични условия в страната.

Първият спаринг е уговорен за 21-ви февруари (вторник) от 13:00 часа с отбора на Спартак (Варна). Срещата е насрочена да се играе на тренировъчната база "Гнездо на акули”, но ако атмосферните условия не позволяват това, ще бъде на градския стадион в Поморие.

Другият двубой е на 24-ти февруари (петък) отново от 13:00 часа с тима на Черно море. При добро време мачът ще бъде на стадион "Лазур”.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 фев 2012 15:55

kartago написа:Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........

Благодарско, картаго! Това последното за телефона не го схванах поради калпазанската си натура :mrgreen:
Коцето сега звънна, че ще е служебно възпрепятстван - пристигнала е важна особа от Гирманиьътъ :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 фев 2012 16:00

калпазанчо написа:
kartago написа:Благодарение на един прекрасен човек, ще виждаме отново и оригиналния ник, и оригиналния аватар на Владо! Владко, всички благодарности към човека!! Но, се чухме по телефона, моля те!!!!.........

Благодарско, картаго! Това последното за телефона не го схванах поради калпазанската си натура :mrgreen:
Коцето сега звънна, че ще е служебно възпрепятстван - пристигнала е важна особа от Гирманиьътъ :mrgreen:

Взеха да се отказват нещо май ;) Шегувам се, дано няма други отказали се :) Ще се видим в 18:30-19:00
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”