plamenski написа:Хубава тема. Останах изненадан, като прочетох статията.Може и да е вярно, може и да не е!
Но не виждам, как това което е описано от колегата neftochimic не е вярно. Не видях през всичките тези години "неистина", както се опитват някои потребители да опишат, някой колега от синия лагер да излезе и открито да заяви, че мястото на отбора им не е на стадион Нефтохимик. Че ще бойкотират мачовете...а само роптаене срещу безумните цени за вход и биене в гърдите. На какво отгоре не разбрах.
Ето с това се приключва според мен темата "..ама нас никой не ние питал дали да играем тук" или " какво да направим?"
П.П. Противопоставянето е здравословно! Не може всички да сме за всеки...за това господа в Бургас няма футболна култура и хората мълчаха, като "п...."
когато се случваше убийството на Нефтохимик!!! Ех искаше ми се да бяхме футболен град поне, като Стара Загора....
Пич, противопоставяне да, омраза защо? Кому е нужно да се бият деца и кой ли не за това, че носи различен цвят фланелка. Че нали с това се отличавахме от останалите, хората, ходещи на двата стадиона бяхме едни и същи. А феновете на Черноморец не ходят на стадиона, това им е протеста, не знам дали си забелязал. Аз също помня този стадион, понеже живеех във високия блок до него, играха Нафтекс тогава, ходеха по 40-50 човека, беше по-тихо и от гробище. Неистини казах, защото много неща са написани пристрастно като се избягва обективната истина. А ако си мислиш, че някой в Бургас обича Събев, значи не си от тука

Феновете на Черноморец бяха тъпкани от утрепката Дражев, бяха се затрили точно така, както се затриха на Нафтата в последните години на Събев, на Ботев по времето Христолов и прочие. Мога много да пиша, но не виждам смисъл... Никой не може да ме накара да мразя, особено заради футбол. Лека вечер.