Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 21:45

k.dimitrov написа:
Neftochimik написа: Всичко започна с онова решение на Събев по иннициатива на тогавашния ни кмет-пиянката да създадат Черноморец 919.:lol:

Ако не се лъжа, не Събев, а Проточана, заедно с Йоан създадоха този Черноморец

Аз и за това го питам, защо забрави Портос...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 15 фев 2012 21:49

не, поста му не е в разрез с правилата, според мене. Но човекът си е фанатик в някаква степен и никога няма да се промени. Не знам дали има нужда от крайни хора, които поддържат омразата. Има нужда от крайни хора, които се борят за нещо ново, за нещо градивно. Ако си краен в това да се върнеш на своя стадион, ще те подкрепя ако помогнеш ние да се върнем на нашия. Но да биеш детето ми, защото е със синя фланелка, или да го псуваш, или да му повишаваш тон, или да му крещиш - пич, не сме от една страна

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 21:55

izumrud написа:не, поста му не е в разрез с правилата, според мене. Но човекът си е фанатик в някаква степен и никога няма да се промени. Не знам дали има нужда от крайни хора, които поддържат омразата. Има нужда от крайни хора, които се борят за нещо ново, за нещо градивно. Ако си краен в това да се върнеш на своя стадион, ще те подкрепя ако помогнеш ние да се върнем на нашия. Но да биеш детето ми, защото е със синя фланелка, или да го псуваш, или да му повишаваш тон, или да му крещиш - пич, не сме от една страна

+Бургас

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 15 фев 2012 21:59

Някой журналист си е съчинил разказ по картинка. Даже нямам желание да коментирам подобни дивотии. Нормално е между ръководствата да има някаква професионална колегиалност на минимално ниво. Възпитанието го изисква. Но колко "любов" има между двата отбора ще стане ясно за всички щом се срещнат на терена, а и на трибуните. От едната страна се молят горещо тази среща да стане колкото се може по-скоро, а от другата се надяват това никога повече да не се случи.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 15 фев 2012 22:01

Хубава тема. Останах изненадан, като прочетох статията.Може и да е вярно, може и да не е!
Но не виждам, как това което е описано от колегата neftochimic не е вярно. Не видях през всичките тези години "неистина", както се опитват някои потребители да опишат, някой колега от синия лагер да излезе и открито да заяви, че мястото на отбора им не е на стадион Нефтохимик. Че ще бойкотират мачовете...а само роптаене срещу безумните цени за вход и биене в гърдите. На какво отгоре не разбрах.
Ето с това се приключва според мен темата "..ама нас никой не ние питал дали да играем тук" или " какво да направим?"

П.П. Противопоставянето е здравословно! Не може всички да сме за всеки...за това господа в Бургас няма футболна култура и хората мълчаха, като "п...."
когато се случваше убийството на Нефтохимик!!! Ех искаше ми се да бяхме футболен град поне, като Стара Загора....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 фев 2012 22:09

plamenski написа:Хубава тема. Останах изненадан, като прочетох статията.Може и да е вярно, може и да не е!
Но не виждам, как това което е описано от колегата neftochimic не е вярно. Не видях през всичките тези години "неистина", както се опитват някои потребители да опишат, някой колега от синия лагер да излезе и открито да заяви, че мястото на отбора им не е на стадион Нефтохимик. Че ще бойкотират мачовете...а само роптаене срещу безумните цени за вход и биене в гърдите. На какво отгоре не разбрах.
Ето с това се приключва според мен темата "..ама нас никой не ние питал дали да играем тук" или " какво да направим?"

П.П. Противопоставянето е здравословно! Не може всички да сме за всеки...за това господа в Бургас няма футболна култура и хората мълчаха, като "п...."
когато се случваше убийството на Нефтохимик!!! Ех искаше ми се да бяхме футболен град поне, като Стара Загора....

Пич, противопоставяне да, омраза защо? Кому е нужно да се бият деца и кой ли не за това, че носи различен цвят фланелка. Че нали с това се отличавахме от останалите, хората, ходещи на двата стадиона бяхме едни и същи. А феновете на Черноморец не ходят на стадиона, това им е протеста, не знам дали си забелязал. Аз също помня този стадион, понеже живеех във високия блок до него, играха Нафтекс тогава, ходеха по 40-50 човека, беше по-тихо и от гробище. Неистини казах, защото много неща са написани пристрастно като се избягва обективната истина. А ако си мислиш, че някой в Бургас обича Събев, значи не си от тука ;) Феновете на Черноморец бяха тъпкани от утрепката Дражев, бяха се затрили точно така, както се затриха на Нафтата в последните години на Събев, на Ботев по времето Христолов и прочие. Мога много да пиша, но не виждам смисъл... Никой не може да ме накара да мразя, особено заради футбол. Лека вечер.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 фев 2012 22:31

Пичове,ние(феновете на Черноморец или поне тези, които сме в този форум) никога не сме мразели Нефтохимик,но не обичаме и Събев!!Не сме виновни,че в момента отбора,който носи името Черноморец е този на Събев!!Аз винаги съм поддържал Нафтата и им следя изявите и се кефя,когато печелят!!От сърце им желая А група!!Не можем да се мразим!!Можем да мразим Събев,Порточанов,кметчетата,но да мразиш феновете на другия отбор-не го разбирам!!Всички сме еднакви-ходим на стадиона заради отбора,не заради президента му!!Ние искаме да играем в Акациите,ама айде кажете как да го направим!Смятате ли,че ако не ходим цяла година на мачове в знак на протест и Събев ще изкара няколко милиона и ще върне отбора в Акациите??Добре дошли на "Лазур" и успех!!Догодина евентуално дерби!!Все пак ще викам за Черноморец!! А на Нефтохимик-успех във всички останали мачове!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Neftochimik
Контакти:

Мнениеот Neftochimik » 15 фев 2012 22:40

izumrud написа:не, поста му не е в разрез с правилата, според мене. Но човекът си е фанатик в някаква степен и никога няма да се промени. Не знам дали има нужда от крайни хора, които поддържат омразата. Има нужда от крайни хора, които се борят за нещо ново, за нещо градивно. Ако си краен в това да се върнеш на своя стадион, ще те подкрепя ако помогнеш ние да се върнем на нашия. Но да биеш детето ми, защото е със синя фланелка, или да го псуваш, или да му повишаваш тон, или да му крещиш - пич, не сме от една страна

Протос беше само пионка в цялата схема тогава и затова го изритаха още в самото му начало.И пак казвам ,че целта тогава беше в Бургас да има 2 отбора и да има отново бургаско дерби и аз се радвах и даже ходих на 1-2 мача да ги гледам докато играха във В група

Ти знаеш ли какво значи думата фанатик ? Аз съм си обикновен фен на Нефтохимик който иска отново да гледа любимия си отбор в А група и да има свой собствен стадион. Нито съм някакъв супер краен тип и като видя някой със синя фанелка и да му скачам на бой или сам да търся подобни неща или пък както викаш да псувам деца и т.н. Това и за мен са глупости, друг е въпроса че някои индивиди от "английския сектор" :lol: си го търсят. Омразата я насади Събев и оная пиянка кмета с действията си. Бяхме от една страна ,докато Събев не се намеси в бургаския футбол.От тогава много неща се промениха. И като Бургас и феновете на ч-ц не обичат Събев къде са толкова години и защо не сме видяли един плакат за това къде играе отбора ? Защо играе на стадиона на градския си съперник, а не там където му е мястото ?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 фев 2012 23:01

Neftochimik написа: Омразата я насади Събев и оная пиянка кмета с действията си. Бяхме от една страна ,докато Събев не се намеси в бургаския футбол.

И ти мразиш мен и Черноморец заради Събев???!!!Нека бъдем хора преди всичко!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 фев 2012 23:08

Neftochimik написа:

Протос беше само пионка в цялата схема тогава и затова го изритаха още в самото му начало.И пак казвам ,че целта тогава беше в Бургас да има 2 отбора и да има отново бургаско дерби и аз се радвах и даже ходих на 1-2 мача да ги гледам докато играха във В група

Ти знаеш ли какво значи думата фанатик ? Аз съм си обикновен фен на Нефтохимик който иска отново да гледа любимия си отбор в А група и да има свой собствен стадион. Нито съм някакъв супер краен тип и като видя някой със синя фанелка и да му скачам на бой или сам да търся подобни неща или пък както викаш да псувам деца и т.н. Това и за мен са глупости, друг е въпроса че някои индивиди от "английския сектор" :lol: си го търсят. Омразата я насади Събев и оная пиянка кмета с действията си. Бяхме от една страна ,докато Събев не се намеси в бургаския футбол.От тогава много неща се промениха. И като Бургас и феновете на ч-ц не обичат Събев къде са толкова години и защо не сме видяли един плакат за това къде играе отбора ? Защо играе на стадиона на градския си съперник, а не там където му е мястото ?

Какъв градски съперник, какви пет лева?! Треньорските ръководства се имат, играчите на двата отбора са заедно ( бях по контроли, където се видях и с Митко Трендафилов и със Станимир, говоря за контроли на "Черноморец"!, и Милен Георгиев беше и още футболисти на Нефтохимик) и аз какво да направя примерно, че съм фен и на двата отбора?! Или по-точно фен на бургаските отбори?! Какъв е проблема? Един приятел от форума мрази "Нефтохимик", че хвърлил хиляди левове да направи кафе на "Черноморец" и някакви мнооооого "умни" фенове на "Нефтохимик" вечерта преди отварянето натрошават стъкла, дограма! Е! Срещу Събев ли е това или срещу нормални пичове, бургазлии!!! Като ntodorov, Bourgas, petkan, k.dimitrov и останалите???? Защо не потрошиха колата на Събев? Сещаш ли се колко потрошени седалки имаше след мача с "Ботев"? Защо? Това е геноцид срещу самите нас!!!

Върни се в “Футбол - България”