[/center] [center]ГОЛЕМ!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center] sl321 написа:Madridist написа:obi4am_pirin написа:Щом казваш!Разбирам!Отърва ти така!
Не ми отърва това са фактите. Провери какви суми се дадоха за Фабрегас, Санчес и Вия. И виж последните ДВЕ години, дали Реал Мадрид е дал толкова пари. Единствено Коентрао. Реал Мадрид хвърлиха много пари през 2009. Но конкретно както пишеш за последните две, отборът дори не е лидер в собственото си първенство по изхарчени пари за трансфери. Това са фактите
По официални данни в последните два сезона Реал са похарчили 125 мил а Барселона 115 мил.Тука не се включват клаузи и и .н
sl321 написа:
Не съм вярвал че са чак такива ревльовци.Явно в началото на сезона не са предполагали и 1 % че този сезон няма да станат шампиони и сега са са жалки с държанието си.Ако трябва да съм честен много им се радвам,да ги гледам как реват,защото много скоро беше когато си пожелавах това нещо.Желанието ми не се забави много.![]()
Значи като трябва да изгонят Меси при 1-1 в класикото за първенство,там всичко е шест,там сме слепи.Ако това се беше случило,щяхме да ги смачкаме в тоя мач ,в който между другото биха с абсолютен късмет,някакви рикошети ,някакви случки и т.н.
Като трябва да дават дузпи срещу тах,слепи сме,ние не виждаме,ама за тях не дали дузпа......аааааааааааааааааааа реват на умряло.......жалки каталунски фенчета.
Тука като ни отменят гол на Бензема.....слепи сме,ние не виждаме,като ги смазваме,не виждаме нищо бе......ама не изгонили Рамос, и хоп служебен шампион....Много жалки,много.
Като им гледам параноичното държание ми усилват удоволствието от това че Реал е много вероятно да стане шампион.
Барса колко пари са похарчили последните 2 години?Сравни ги с Реал!
fcb_bg написа:sl321 написа:
сега изведнъж станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!
obi4am_pirin написа:група съветски учени написа:Madridist написа:Уникален гол на Роналдо![]()
![]()
Да го вади да почива.
Ааа друг е за смяна!Съдията е най-ценният играч на Реал!Ще им трябва пак!
fcb_bg написа:sl321 написа:
Не съм вярвал че са чак такива ревльовци.Явно в началото на сезона не са предполагали и 1 % че този сезон няма да станат шампиони и сега са са жалки с държанието си.Ако трябва да съм честен много им се радвам,да ги гледам как реват,защото много скоро беше когато си пожелавах това нещо.Желанието ми не се забави много.![]()
Значи като трябва да изгонят Меси при 1-1 в класикото за първенство,там всичко е шест,там сме слепи.Ако това се беше случило,щяхме да ги смачкаме в тоя мач ,в който между другото биха с абсолютен късмет,някакви рикошети ,някакви случки и т.н.
Като трябва да дават дузпи срещу тах,слепи сме,ние не виждаме,ама за тях не дали дузпа......аааааааааааааааааааа реват на умряло.......жалки каталунски фенчета.
Тука като ни отменят гол на Бензема.....слепи сме,ние не виждаме,като ги смазваме,не виждаме нищо бе......ама не изгонили Рамос, и хоп служебен шампион....Много жалки,много.
Като им гледам параноичното държание ми усилват удоволствието от това че Реал е много вероятно да стане шампион.
Добре де, колко пъти ще се направиш на луд още за онзи картон за Меси? Искаш жълт картон за нарушение, при което Пепе не получи такъв за подобно влизане, а точно Меси за протест?
Ние трета година търпим леещата се отвсякъде помия по Барселона, сега изведнъж като изтъкваме и чуждите кирливи ризи станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!
Thsmith написа:fcb_bg написа:sl321 написа:
сега изведнъж станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!
изобщо не е "изведнъж"![]()
fcb_bg написа:Az нямам думи вече. дано да ви е сладка такава титла. Аз винаги ще я наричам служебна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта