Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)

Мнениеот EviLooo » 13 фев 2012 01:19

[center]Изображение[/center]
[center]ГОЛЕМ!!!! :)[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Леванте 12.02, 22:30

Мнениеот Madridist » 13 фев 2012 01:23

sl321 написа:
Madridist написа:
obi4am_pirin написа:Щом казваш!Разбирам!Отърва ти така!

Не ми отърва това са фактите. Провери какви суми се дадоха за Фабрегас, Санчес и Вия. И виж последните ДВЕ години, дали Реал Мадрид е дал толкова пари. Единствено Коентрао. Реал Мадрид хвърлиха много пари през 2009. Но конкретно както пишеш за последните две, отборът дори не е лидер в собственото си първенство по изхарчени пари за трансфери. Това са фактите ;)

По официални данни в последните два сезона Реал са похарчили 125 мил а Барселона 115 мил.Тука не се включват клаузи и и .н

Поне с показаното дотук в Барселона и Фабрегас и Санчес ще им влезнат клаузите. Не спират да бележат голове, спечелиха вече и три купи. Но дори и да не броим тези пари от клаузи, се вижда , че нещата в последните две години, са по-скоро равностойни отколкото да има някаква фрапантна разлика. А за последното трансферно лято, по официални данни Реал Мадрид е на трето място в Примера по трансфери. Първи са Атлетико Мадрид (основно заради Фалкао), втори са каталунците. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 фев 2012 01:24

sl321 написа:

Не съм вярвал че са чак такива ревльовци.Явно в началото на сезона не са предполагали и 1 % че този сезон няма да станат шампиони и сега са са жалки с държанието си.Ако трябва да съм честен много им се радвам,да ги гледам как реват,защото много скоро беше когато си пожелавах това нещо.Желанието ми не се забави много. :)
Значи като трябва да изгонят Меси при 1-1 в класикото за първенство,там всичко е шест,там сме слепи.Ако това се беше случило,щяхме да ги смачкаме в тоя мач ,в който между другото биха с абсолютен късмет,някакви рикошети ,някакви случки и т.н.
Като трябва да дават дузпи срещу тах,слепи сме,ние не виждаме,ама за тях не дали дузпа......аааааааааааааааааааа реват на умряло.......жалки каталунски фенчета.

Тука като ни отменят гол на Бензема.....слепи сме,ние не виждаме,като ги смазваме,не виждаме нищо бе......ама не изгонили Рамос, и хоп служебен шампион.... :roll: Много жалки,много.
Като им гледам параноичното държание ми усилват удоволствието от това че Реал е много вероятно да стане шампион.

Добре де, колко пъти ще се направиш на луд още за онзи картон за Меси? Искаш жълт картон за нарушение, при което Пепе не получи такъв за подобно влизане, а точно Меси за протест?
Ние трета година търпим леещата се отвсякъде помия по Барселона, сега изведнъж като изтъкваме и чуждите кирливи ризи станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Леванте 4:2 (FT)

Мнениеот Madridist » 13 фев 2012 01:32

Относно мача - заслужена победа на Реал Мадрид. с оглед пропуснатите положения, резултатът трябваше да е много по-голям. Главна вина за това носи Гонсало Игуаин. Много пропуски и никаква концентрация в завършващата фаза. Все пак, подаде за много важния втори гол на Роналдо. Главния грешник днес се казва Серхио Рамос. Много го харесвам, един от любимците ми, но не мога да пропусна очеизвадното. Направи фала и асистира за първия гол на гостите, въобще не скочи при високата топка за втория. Като добавим и селската му проява ,когато ритна играч на Леванте - по-зле от това не можеше. Главния герой - Кристияно Роналдо. В изключително напрегнат психологически момент, човекът обърна и реши мача с три гола. Другия, който ми хареса беше Йозил. Моуриньо трябва да обърне сериозно внимание на високите топки и статичните положения. Този сезон 2/3 от головете, които получаваме са след игра с глава. С интерес очаквам гостуването на ЦСКА Москва. Ла Лига вече наистина изглежда доста по-близко, но в крайна сметка титлата се вдига май месец. А сега сме още февруари. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2012 01:45

Барса колко пари са похарчили последните 2 години?Сравни ги с Реал!

Стига глупости! Реал това лято кой скъп купиха, я ми отговори? Никой! А Барса взеха Фабрегас, а преди това и Вия за сумати пари. Така, че да си ги нямаме тези, че Барса не купували скъпи играчи!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2012 01:50

fcb_bg написа:
sl321 написа:
сега изведнъж станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!

изобщо не е "изведнъж" :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2012 01:51

obi4am_pirin написа:
група съветски учени написа:
Madridist написа:Уникален гол на Роналдо :shock: :shock: :shock:

Да го вади да почива. ;)

Ааа друг е за смяна!Съдията е най-ценният играч на Реал!Ще им трябва пак!

То бива злоба и неадекватност, ама твоето минава границите! ВЗЕМИ се успокой и хвърли злобата си към Реал на друго място, защото няма да те трая много!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 фев 2012 01:51

fcb_bg написа:
sl321 написа:

Не съм вярвал че са чак такива ревльовци.Явно в началото на сезона не са предполагали и 1 % че този сезон няма да станат шампиони и сега са са жалки с държанието си.Ако трябва да съм честен много им се радвам,да ги гледам как реват,защото много скоро беше когато си пожелавах това нещо.Желанието ми не се забави много. :)
Значи като трябва да изгонят Меси при 1-1 в класикото за първенство,там всичко е шест,там сме слепи.Ако това се беше случило,щяхме да ги смачкаме в тоя мач ,в който между другото биха с абсолютен късмет,някакви рикошети ,някакви случки и т.н.
Като трябва да дават дузпи срещу тах,слепи сме,ние не виждаме,ама за тях не дали дузпа......аааааааааааааааааааа реват на умряло.......жалки каталунски фенчета.

Тука като ни отменят гол на Бензема.....слепи сме,ние не виждаме,като ги смазваме,не виждаме нищо бе......ама не изгонили Рамос, и хоп служебен шампион.... :roll: Много жалки,много.
Като им гледам параноичното държание ми усилват удоволствието от това че Реал е много вероятно да стане шампион.

Добре де, колко пъти ще се направиш на луд още за онзи картон за Меси? Искаш жълт картон за нарушение, при което Пепе не получи такъв за подобно влизане, а точно Меси за протест?
Ние трета година търпим леещата се отвсякъде помия по Барселона, сега изведнъж като изтъкваме и чуждите кирливи ризи станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!

Какъв протест те гони бе "парацалев"?Меси трябваше да бъде изгонен за нарушение направено след като имаше вече жълт картон.А това че първия му е за протест какво от това.Ама нали вие свикнахте целия отбор да седи на главата на съдията вече 5 години и да не ви дават картони и това правило за вас не съществува.Значи на всякъде се дава картони за протест ,ама на нас няма да ни дават.
Та,така и така Меси имаше жълт картон.Трябваше да му се даде втори такъв и червен за НАРУШЕНИЕ.Просто колкото и да си ревльо,и колкото и да не ти изнася това е положението братче!Жалък ти е плача да! Грешки има и във ваша вреда и във ваша полза.Същото е и с Реал.Само че вие този сезон играете много по-непостоянно.А вчерашния ви мач беше върха на слабите игри които направихте този сезон.И за слабата игра не бяха виновни съдиите.Просто си играхте слабо и паднахте.
Днес Реал просто игра по- силно от Леванте и победи!
Последна промяна от sl321 на 13 фев 2012 01:55, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 фев 2012 01:52

Thsmith написа:
fcb_bg написа:
sl321 написа:
сега изведнъж станахме жалки. Ай' сиктир бе, братче! Евала!

изобщо не е "изведнъж" :lol: :lol:

:) :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2012 01:56

fcb_bg написа:Az нямам думи вече. дано да ви е сладка такава титла. Аз винаги ще я наричам служебна.

Служебни като втората ви КЕШ ли? СЛужебни като половината ви успехи в дербитата в последно време ли? Ама за тях си траете като мишлета нали? И им се кефите! Няма по-нахални и нагли създания от вас!

Върни се в “Реал Мадрид”