Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот shwepi » 10 фев 2012 16:50

Съдия на двубоя пък бе административният директор на пловдивчани Атанас Узунов. Легендата на "смърфовете" и родния футбол Христо Бонев се забавлява отстрани и не спря да се шегува с играчите на двата тима.

Иначе в срещата можеше да има още поне четири гола, но Велев два пъти и Ставрев един път пропуснаха дузпи за "смърфовете", а Гонзо реализира една дузпа, докато преди това Пифа пропусна първия наказателен удар за Левски. Наказателните удари бяха от врата на врата без вратар по въздух. Тонев и Иванов пък работеха на терена като отличен тандем и сътвориха най-атрактивния момент в мача. Това стана при един от головете на Гонзо, когато изпълнителният директор му асистира ефектно с пета. Вратарят Георги Шейтанов също показа класа и на няколко пъти запази вратата си от сигурен гол. За символичните домакини поради травма още в първите минути напусна Пламен Нагин, а Игор Кулиш и Николай Митов не играха поради травми, което се отрази на селекцията водена от Кокала и Коко Динев.

Тея са си направили фъна, а да се бяха сетили да строят отборите за агитка пък дано им влезе нещо в кухите кратуни, а най вече че футбола е и за забавление.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 10 фев 2012 18:26

tevez написа:
Локо (Пд): Филип Петрунов, Апостол Костадинов, Коко Динев, Бранко Милованович, Стоян Ставрев

хаха .. този да не е пуснал в еврото краен :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 фев 2012 18:34

blue avalanche написа:
turbogena написа:Гонзо сам ги е бил :mrgreen:

Шейтанов ги е "хипнотизирал" при дузпите. :lol: :lol: :lol:

Те са били без вратар, врата до врата по въздух :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 фев 2012 19:06

Коко Динев - центАр нападателя който търсим...идеален е, има нужната физика и е бял :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 фев 2012 21:32

на ФМ 12 Старокин беше закупен за 5 милиона от Арсенал :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 фев 2012 21:34

Middlesbrough написа:на ФМ 12 Старокин беше закупен за 5 милиона от Арсенал :Д

Офтопик:
Там значи Венгер е още по-голям идиот... :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 фев 2012 22:23

Аз като ви казвам, че има хУеб у Старокин вие не вяврате...щом Венгер го е забелязал начииии моля...запазете мАлчание :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 фев 2012 23:58

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Тук ще си позволя да защитя Гонзо, той поне от нападатели разбира и досега не е сбъркал при превличането им. Изключвам Ортега и М.Антонов, но те му бяха препоръчани от заберси и жейнов.

А аз на свой ред немога да се съглася с мнението ти ... ;)
Кой добър нападател е довел "Гонзо" ?
Гарра-та беше едва трети вариант, но за него нещата задвижи лично Батков, чрез приближеният си кръг от мениджъри.
"Гонзо" ходи само да преговаря за условията ...
Иначе самият Иванов искаше с приоритет - Камбуров.

Що се отнася до Арш ...
Той дори и под ръководството на "Гонзо" изпадаше в смехотворни ситуации, когато му се налагаше да влиза в разигравания на топката и да отправи пас на средно и дълго разстояние ...
Не- напразно при Г.И. холандеца често оставаше резерва.
Явно самият ни бивш треньор беше разбрал, че просто не пасва на стила на Левски.

Сега, че Арш отбеляза важни голове - така е.
Няма как да се отрече ...
Но той повече пречеше, от колкото да беше полезен.
Поне при стила, който се играе ( или се опитва да играе ) Левски от 7-8 години. ;)

Ако тръгнем така да ги броим,значи Гонзо и от защитници разбира.Нали доведе Грийн и Мюлдер?
ПП.И Матондо вкара важни голове. :lol: :lol: :lol:

Тука стоп ащитниците му бяха изтърсени той си харесваше други, тези дойдоха защото бяха еиднствените които се съгласиха Жейнов да им е мениджър. Гонзо има вреъзка само с обийственият спад във формата им

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 фев 2012 23:58

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Тук ще си позволя да защитя Гонзо, той поне от нападатели разбира и досега не е сбъркал при превличането им. Изключвам Ортега и М.Антонов, но те му бяха препоръчани от заберси и жейнов.

А аз на свой ред немога да се съглася с мнението ти ... ;)
Кой добър нападател е довел "Гонзо" ?
Гарра-та беше едва трети вариант, но за него нещата задвижи лично Батков, чрез приближеният си кръг от мениджъри.
"Гонзо" ходи само да преговаря за условията ...
Иначе самият Иванов искаше с приоритет - Камбуров.

Що се отнася до Арш ...
Той дори и под ръководството на "Гонзо" изпадаше в смехотворни ситуации, когато му се налагаше да влиза в разигравания на топката и да отправи пас на средно и дълго разстояние ...
Не- напразно при Г.И. холандеца често оставаше резерва.
Явно самият ни бивш треньор беше разбрал, че просто не пасва на стила на Левски.

Сега, че Арш отбеляза важни голове - така е.
Няма как да се отрече ...
Но той повече пречеше, от колкото да беше полезен.
Поне при стила, който се играе ( или се опитва да играе ) Левски от 7-8 години. ;)

Ако тръгнем така да ги броим,значи Гонзо и от защитници разбира.Нали доведе Грийн и Мюлдер?
ПП.И Матондо вкара важни голове. :lol: :lol: :lol:

Тука стоп ащитниците му бяха изтърсени той си харесваше други, тези дойдоха защото бяха еиднствените които се съгласиха Жейнов да им е мениджър. Гонзо има вреъзка само с убийственият спад във формата им

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 фев 2012 14:26

Здравей Владо, как се чувстваш? Част от отбора бе покосен от грип...

- Някой от играчите сме болни, което не е лесно на този етап защото имаме доста мачове и тренировки и не се чувстваме много добре, но в крайна сметка се стараем да тренираме на 1 00 процента и да не отсъстваме от заниманията.

Може ли грипът да обърка плановете ви и да ви извади от строя?

-Не бих казал, въпреки че в последния мач Дарко и Христо Йовов не играха поради грипа. Но за следващия се надявам всички да сме на линия.

Готов ли си за мача с Бате и ще искате ли да вземете реванш?

- Не търсим реванш, дори и да спечелим мача няма да ги отстраним от Евротурнирите, няма какво да им връщаме, това е просто една контрола. Ще излезем да се забавляваме и да играем футбол и в крайна сметка да победим, но резултатите не са най-важни.

В последните мачове имахте проблеми в изнасянето на топката, успяхте ли да ги отстраните?

- Нямахме толкова проблеми при изнасянето на топката, старахме се максимално малко пъти да изритаме топката напред, стараем се да играем с къси подавания, да се движим повече и да играем и владеем повече топката. Стават някои грешки, но причина за това има и умората. В мачовете не влизаме свежи, имаме доста тежки тренировки. Грешките и рисковете, които предприемахме ще ги сведем до минимум. Като цяло контролите са, за да се направят и някои експерименти. Мисля, че няма да имаме проблем за официалните мачове, вече знаем какво иска треньорът от нас.

Нямате много нови попълнения, за сега само Нуно Пинто е играл във всички контроли, какви са ти впечатленията?

- Нуно е добър играч, ще създаде конкуренция на Старокин, а това винаги е добре. Схемата, в която искаме да играем налага много активни бекове, а той е такъв, така че смятам, че ще помогне. В Левски има достатъчно добри футболисти, които могат. Аз съм на мнението, че Левски няма да има нужда от нови попълнения.
затвори

Заговори се за смяна на вашия треньор Николай Костов, за това, че сте му обидени, че е извадил Йордан Милиев от титулярния състав. Как гледаш на тези публикации, следиш ли какво се пише в пресата?

-Четем глупости, ако трябва аз да отговоря, на мен не ми прави впечатление. Те не са и слухове, а измислици, които се опитват да дестабилизират обстановката и да вкарат външно напрежение в отбора, а в него има много характери, които са преживели много неща. Отношенията ни са прекрасни, Костов е един от най-добрите български специалисти. Йордан Милиев не е излязъл от титулярния състав, както казах, треньорът изпробва нови неща. Всеки каквото покаже, с това ще си заслужи да е титуляр.

Вече доста дни сте в лагерна обстановка, далеч от семейството, с какво си запълваш времето?

-Тежко е наистина, но все пак се успокояваме, защото това ни е работата, това е неизбежна част от нашата професия. Да си далеч от най-близките хора наистина е тежко. Няма кой знае какво разнообразие от занимания, аз между тренировките си почивам и спя, за да мога да съм свеж. Както ти каза айподи, книги – с това се разсейваме.

На тези лагери, взехте юноши от школата, какво е твоето мнение за тях?

- Младите са бъдещето на Левски, имат бъдеще, въпреки, че са доста млади. Радващото е, че треньорът ги взеха, за да усетят каква е разликата между мъжкия и детския футбол. Има какво да научат. След 2-3 години те ще са лицето на Левски. Чужденците, които взмимаме трябва да бъдат една класа, поне една над българските футболисти, за да се вземем максимума от привличането им, иначе няма смисъл от привличане на чужденци на килограм. За мен има много добри български футболисти.

Следиш ли конкуренцията?

-Няма какво да ги следя другите отбори, мен не ме е страх от никой. Не ме интересува каква схема играят, какви футболисти играят, ние си гледаме нас. Стремим се да изглеждаме както ние искаме.

Национален селекционер Любослав Пенев е тук, посети отбори, проведе разговори с треньори с играчи, среща л ли се е с теб?

- Не съм имал разговор с Любо Пенев. Нормално е да е тук. На 29 ни предстои мач, нормално е да си избере играчи, които да бъдат повикани.

Как ще коментираш допинг скандала и наказанията на играчите на ЦСКА, от позицията на футболист?

- Трудно ми е да отговоря, нямам компетенцията. Не знам какви трябва да бъдат наказанията. Ясно е че са използвали допинг, но щом са решили колко да бъдат наказани, толкова трябва да остане, аз няма да влизам в полемики и да нападам, който и да е. Дали е правилно или не, аз не мога да намеря отговор на този въпрос.

Левски готов ли е да се върне на шампионското място, или поне близо ли е?

- Мога най-отговорно да заявя, че нашият отбор с всички играчи, с ръководство и щабът имаме пълните претенции да кажем, че можем да станем шампиони. Всичко е в нашите крака и души и в това, което ще покажем на зеления терен. Ако покажем това, което тренираме, а ние се подобряваме, можем да кажем, че може и да станем шампиони.

Спомена ръководството, какво се промени с идването на Иво Тонев и каква е атмосферата?

- Атмосферата е същата, няма кой знае какви промени, Днес (б.а. 9-ти февруари) също имахме среща с него целия отбор. Всичко е нормално и без напрежение. Чудно ми е как някакви хора, постоянно коментират, без дори да са ни гледали как играем?

Като за финал, какво ще кажеш на феновете на Левски?

- Мога да им обещая, че сме в Левски, за да постигнем това, което те искат – да станем шампиони, за това сме тук - да се борим със зъби и нокти. Мога да им обещая, че ще си оставим душите на терена, и ще се опитаме да спечелим всички 15 мача, въпреки че е трудно това да се направи в нашето първенство. Имам усещането и вярата в това, че можем да станем шампиони.

Върни се в “Левски”