Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Мнениеот AnalBreaker » 08 фев 2012 22:59

Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 23:03

AnalBreaker написа:Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец

Нали видяхме как пипа Стив Макларън :lol: Така пипаше,че още не може да си намери отбор в Англия :lol: А най-доволни от неговото пипане са хърватите :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 08 фев 2012 23:05

CTAHKO написа:
AnalBreaker написа:Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец

Нали видяхме как пипа Стив Макларън :lol: Така пипаше,че още не може да си намери отбор в Англия :lol: А най-доволни от неговото пипане са хърватите :lol: :lol:

Тоя е най-големия некадърник в историята на футбола ! Ехх ако сър Боби Робсън беше жив това е човека за ''Трите лъва'' .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 фев 2012 23:05

Браво на Капело. Бербо да взема пример от него. Казано-сторено. ФА на Англия са абсолютни глупаци. Възможно е Тери да последва примера на Капело и да напусне националния.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 23:08

М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отбор 8-) Все пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 08 фев 2012 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 фев 2012 23:09

ФА е в абсолютно си правото да отнеме капитанската лента на Джон Тери,когато с действията си уронва престижна на Английският футбол и нацията като цяло!
Фабио Капело като типичен италианец се измъкна по един,смея да твърдя-под нивото му начин и с това само показва,че отношението му към проблемите и отдадеността му към Английският национален отбор,са далеч от неговата особа т.е чужди!
Неговата статичност и незаинтересованост към цялата обстановка,просто доказа че той не е правилният човек за национален треньор на Англия и както се казва:Всяко зло,за добро!
Аз лично си пожелавам,новият треньор на Англия да бъде преди всичко изцяло отдаден на привилегията-национален треньор,перфектно да осъзнава своите отговорности и задачи и не на последно място-да ръководи отбора,в традициите на английския дух и да защитава своите играчи в името на родината!
Нека ФА да назначи Алън Шиърър за национален треньор,защото той е човек,който винаги е почитал и уважавал английските традиции,а и е време да се заложи на млад и перспективен треньор,който да внесе свежи идеи,а аз съм убеден че Алън Шиърър ще бъде перфектен вариант за това!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 фев 2012 23:10

CTAHKO написа:М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отбор 8-) Все пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него 8-)

Тери между другото също има достойнство....след финала в Москва гледах едно интервю за изпуснатата дузпа, Джон се просължи поне 3 пъти, извинявайки се на съотборниците си, даже и аз се натъжих...няма да се очудя ако напусне и той ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 23:13

smoothc написа:ФА е в абсолютно си правото да отнеме капитанската лента на Джон Тери,когато с действията си уронва престижна на Английският футбол и нацията като цяло!
Фабио Капело като типичен италианец се измъкна по един,смея да твърдя-под нивото му начин и с това само показва,че отношението му към проблемите и отдадеността му към Английският национален отбор,са далеч от неговата особа т.е чужди!
Неговата статичност и незаинтересованост към цялата обстановка,просто доказа че той не е правилният човек за национален треньор на Англия и както се казва:Всяко зло,за добро!
Аз лично си пожелавам,новият треньор на Англия да бъде преди всичко изцяло отдаден на привилегията-национален треньор,перфектно да осъзнава своите отговорности и задачи и не на последно място-да ръководи отбора,в традициите на английския дух и да защитава своите играчи в името на родината!
Нека ФА да назначи Алън Шиърър за национален треньор,защото той е човек,който винаги е почитал и уважавал английските традиции,а и е време да се заложи на млад и перспективен треньор,който да внесе свежи идеи,а аз съм убеден че Алън Шиърър ще бъде перфектен вариант за това!

А какъв стаж има Шиърър като треньор,че не се сещам :roll: До колкото знам,бил е за малко в Нюкясъл и е до там ;)Що се отнася до оронването на престижа на националния,не мислиш ли че и Рио Фърдинад,както и Рууни,а и Джерард също оронват престижа на английския футбол ;) Дай да не говорим за престиж и тем подобни глупости,че ми става смешно ;)
Последна промяна от CTAHKO на 08 фев 2012 23:18, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 23:15

kingofpop написа:
CTAHKO написа:М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отбор 8-) Все пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него 8-)

Тери между другото също има достойнство....след финала в Москва гледах едно интервю за изпуснатата дузпа, Джон се просължи поне 3 пъти, извинявайки се на съотборниците си, даже и аз се натъжих...няма да се очудя ако напусне и той ;)

И к,во става в крайна сметка :roll: ФА си изгониха мениджъра,на път са да си прогонят и капитана на националния

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 фев 2012 23:19

CTAHKO написа:
kingofpop написа:

И к,во става в крайна сметка :roll: ФА си изгониха мениджъра,на път са да си прогонят и капитана на националния

Все пак не мисля, че и Джон ще напусне....мисля, че е жаден за европейска титла и ще остане поне до Еврото... а за 2014 не знам.. :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”