Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия
Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец
Нали видяхме как пипа Стив Макларън

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:AnalBreaker написа:Всяко зло за добро. Според мен Капело не е за Англия. Там трябва да пипа англичанин, а не италианец
Нали видяхме как пипа Стив МакларънТака пипаше,че още не може да си намери отбор в Англия
А най-доволни от неговото пипане са хърватите
![]()
Тоя е най-големия некадърник в историята на футбола ! Ехх ако сър Боби Робсън беше жив това е човека за ''Трите лъва'' ..

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Браво на Капело. Бербо да взема пример от него. Казано-сторено. ФА на Англия са абсолютни глупаци. Възможно е Тери да последва примера на Капело и да напусне националния.
М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отбор
Все пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него 

Последна промяна от CTAHKO на 08 фев 2012 23:09, променено общо 1 път.
ФА е в абсолютно си правото да отнеме капитанската лента на Джон Тери,когато с действията си уронва престижна на Английският футбол и нацията като цяло!
Фабио Капело като типичен италианец се измъкна по един,смея да твърдя-под нивото му начин и с това само показва,че отношението му към проблемите и отдадеността му към Английският национален отбор,са далеч от неговата особа т.е чужди!
Неговата статичност и незаинтересованост към цялата обстановка,просто доказа че той не е правилният човек за национален треньор на Англия и както се казва:Всяко зло,за добро!
Аз лично си пожелавам,новият треньор на Англия да бъде преди всичко изцяло отдаден на привилегията-национален треньор,перфектно да осъзнава своите отговорности и задачи и не на последно място-да ръководи отбора,в традициите на английския дух и да защитава своите играчи в името на родината!
Нека ФА да назначи Алън Шиърър за национален треньор,защото той е човек,който винаги е почитал и уважавал английските традиции,а и е време да се заложи на млад и перспективен треньор,който да внесе свежи идеи,а аз съм убеден че Алън Шиърър ще бъде перфектен вариант за това!
Фабио Капело като типичен италианец се измъкна по един,смея да твърдя-под нивото му начин и с това само показва,че отношението му към проблемите и отдадеността му към Английският национален отбор,са далеч от неговата особа т.е чужди!
Неговата статичност и незаинтересованост към цялата обстановка,просто доказа че той не е правилният човек за национален треньор на Англия и както се казва:Всяко зло,за добро!
Аз лично си пожелавам,новият треньор на Англия да бъде преди всичко изцяло отдаден на привилегията-национален треньор,перфектно да осъзнава своите отговорности и задачи и не на последно място-да ръководи отбора,в традициите на английския дух и да защитава своите играчи в името на родината!
Нека ФА да назначи Алън Шиърър за национален треньор,защото той е човек,който винаги е почитал и уважавал английските традиции,а и е време да се заложи на млад и перспективен треньор,който да внесе свежи идеи,а аз съм убеден че Алън Шиърър ще бъде перфектен вариант за това!
CTAHKO написа:М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отборВсе пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него
Тери между другото също има достойнство....след финала в Москва гледах едно интервю за изпуснатата дузпа, Джон се просължи поне 3 пъти, извинявайки се на съотборниците си, даже и аз се натъжих...няма да се очудя ако напусне и той

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

smoothc написа:ФА е в абсолютно си правото да отнеме капитанската лента на Джон Тери,когато с действията си уронва престижна на Английският футбол и нацията като цяло!
А какъв стаж има Шиърър като треньор,че не се сещам

Последна промяна от CTAHKO на 08 фев 2012 23:18, променено общо 3 пъти.
kingofpop написа:CTAHKO написа:М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отборВсе пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него
Тери между другото също има достойнство....след финала в Москва гледах едно интервю за изпуснатата дузпа, Джон се просължи поне 3 пъти, извинявайки се на съотборниците си, даже и аз се натъжих...няма да се очудя ако напусне и той
И к,во става в крайна сметка

CTAHKO написа:kingofpop написа:CTAHKO написа:М/у другото ако бях на мястото на Джон Тери също щях да напусна националният отборВсе пак Капело си подава оставката заради това,че се застъпва за него
И к,во става в крайна сметкаФА си изгониха мениджъра,на път са да си прогонят и капитана на националния
Все пак не мисля, че и Джон ще напусне....мисля, че е жаден за европейска титла и ще остане поне до Еврото... а за 2014 не знам..

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.