ЦСКА София - Динамо Букурещ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 20:37

Синьо сърце написа:Ако може едно вражеско мнение... За съжаление гледах нашите и изпуснах първото, което явно е било по-доброто за ЦСКА.Това, което видях второто не ми хареса-червените играха слабо и страхливо и нямаха смислена атака.Динамо бяха по-добри и имаха освен гола няколко много добри атаки и положения, удариха и греда( имало е и такава за ЦСКА първата част).Но резултатът е без значение в случая, а и Динамо са по-класен тим. Но пък с мъка да сглабяш два паса-не знам...
Обаче ме изкефи как Платини ги изнесе тия двамата! :) Като цяло мачът беше коректен и не предполагаше такъв кьотек-но се случва...Все пак е само контрола-ни е за пари, ни за точки...Ей и наш Калво си изкара безумен картон-днес е без значение, но утре може да е фатален...
Направи ми впечатление изключително грамотното тактически стоене на терена на Динамо.Преливане, подсигуряване, преса, развиване на атаките...Явно са доста напред с материала.При ЦСКА беше малко ритай, па квото стане.Но контролата е затова-да си оправиш грешките и състава.А такива имате доста-но това е дерт на треньорите ви.

Ако си гледал първите 15 минути на второто полувреме - да, така беше. А сега гледай и останалите 75 минути и може и да добиеш представа какво игра ЦСКА в този мач. Може после и да коментираш отсъжданията на съдиите в наша вреда при първия гол на румънците и при втория на Мораеш.
Пък и какво ти пука, нали днес бихте резервите на великия отбор "Краснодар", 9-ти във силното руско първенство. Какво значение има, че ние сме надиграли водача в Румъния. Важното е да ви е кеф на вас.

П.С. Може да си пуснеш и да гледаш едновременно вашия мач със Стяуа и нашия с Динамо. Ще ти е доста интересно да намериш разликите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 фев 2012 20:39

vaskonti написа:А защо не кажеш нещо за влизането на румънеца? С двата крака на ножица през Платини, това какво е? Дали не заслужава шутове?

В Премиършип съм виждал такива "влизания".Шутове "ала Платини",обаче,не съм.Защо ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2012 20:40

POPCORN написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа::* :mrgreen:

POPCORN,ralka те затапи....! 8-)

еми какво да се прави сега...ти не видя ли,че тоя въобще не искаше да прави фаул румънеца...Даже те в Гонг нали са левскари пише, че фаула е на Платини!Та всички левскари са такива бе...ккак и да еЧНе е важно какво мислят левскарите а ние!Аз се радвам от това което видяхме....ако продължаваме така може и да стане нещо!

Абе не се обяснявай ,затапи те!В виж само къв отговор ти даде! :mrgreen:
Колкото и да сме умни,няма как да отговорим на това просто! :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 фев 2012 20:43

blue avalanche написа:
vaskonti написа:А защо не кажеш нещо за влизането на румънеца? С двата крака на ножица през Платини, това какво е? Дали не заслужава шутове?

В Премиършип съм виждал такива "влизания".Шутове "ала Платини",обаче,не съм.Защо ли?

еми да си гледал бе...какво се обесняваш тука!Ние па все да се сравняваме с Англия!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 20:59

шивача написа: :lol: :lol: :lol: абе, хем играли, пък оня били по-добри, че и класни :lol: днес ЦСКА игра срещу селско отборче, поне так изглеждаше. ти си провокирай де :lol:

Не мога да ти схвана мисълта, би ли я пояснил ? Кое е провокация? POPCORN, ясно съм написал че съм гледал второто-би ли ми посочил една добра ваша атака там? Написал съм, и че явно първото е било по-добро за вас, какво нередно има? Mistreated, ЦСКА смаза Динамо и въпреки десетте груби съдийски аванти за румънците( сред които слагам и онзи безумен фаул, който си беше дузпа за тях, но съдията го извади навън) ги надигра категорично и реалният резултат е 6-2 за червените.Левски и Стяуа са на осмо място и не знам защо ги намесваш.Пътят на ЦСКА към титлата е постлан с рози и безпрепятствен с тази феноменална игра и жалката картинка, която представляват сините пигмеи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 фев 2012 21:07

]Друго си е,викаш,да раздаваш къчове на село,нали?Направо се гордяхте с него!За известно време...

незнам на кой отбора играча му дърпаше страничния съдия и кой отбор се биха като селяни 2-3 мача подред с Литекс!Учиеме се от вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 21:11

Синьо сърце написа:
шивача написа: :lol: :lol: :lol: абе, хем играли, пък оня били по-добри, че и класни :lol: днес ЦСКА игра срещу селско отборче, поне так изглеждаше. ти си провокирай де :lol:

Не мога да ти схвана мисълта, би ли я пояснил ? Кое е провокация? POPCORN, ясно съм написал че съм гледал второто-би ли ми посочил една добра ваша атака там? Написал съм, и че явно първото е било по-добро за вас, какво нередно има? Mistreated, ЦСКА смаза Динамо и въпреки десетте груби съдийски аванти за румънците( сред които слагам и онзи безумен фаул, който си беше дузпа за тях, но съдията го извади навън) ги надигра категорично и реалният резултат е 6-2 за червените.Левски и Стяуа са на осмо място и не знам защо ги намесваш.Пътят на ЦСКА към титлата е постлан с рози и безпрепятствен с тази феноменална игра и жалката картинка, която представляват сините пигмеи!

Когато нямаш аргументи използваш ирония. Ако не беше жалко щеше да е смешно.
П.С. Гредата на Платини и отменения гол на Мораеш броят ли се за атаки през второто полувреме или аз пак нещо не съм разбрал. Мачът го имам записан, тъй като не знаех дали ще се прибера навреме да го гледам. Ако искаш мога да ти го пратя, пък да си седнеш и спокойно да го гледаш. Може пък тогава и да видиш нещо смислено в играта ни.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 21:22

mistreated написа:
Синьо сърце написа:

Когато нямаш аргументи използваш ирония. Ако не беше жалко щеше да е смешно.

Точно ти не ми бери дертове.Иронията е към тебе и неслучайно.С другите мога да споря, мога и да говоря.С onegavon от месец се въртим по форума, но има една голяма разлика-те могат да мислят и да спорят.Ти не можеш, затова и с теб няма за какво да разговарям.Не си прави труд да отговаряш- няма да ти обърна повече внимание.Всъщност отговаряй и си пиши каквото искаш, все тая...А защо за онегавон, делянски, васконти,шивача, Олд дет ( да не забравя някого) е едно, а за тебе друго-отговори си сам.И не че някой тук е препикал камъните да говори със Синьо сърце, а заради принципа.Толкоз, както казва Чудомир.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 21:28

Да, трудно е да се спори с мен. Разбирам те. Особено трудно е и когато не разполагаш с аргументи. Затова по-добре не започвай.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 фев 2012 21:44

Синьо сърце написа:

на клоун ли се правиш :roll: и не ми използвай името като спориш някъде, не ти прави чест, щото mistreated го уважавам 300 пъти повече от теб. Много обичаш да настройваш хората, което е грозно.

п.п. на мен ми е през оная работа за всички сини, когато е намесен Червен, да е ясно ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”