Синьо сърце написа:Ако може едно вражеско мнение... За съжаление гледах нашите и изпуснах първото, което явно е било по-доброто за ЦСКА.Това, което видях второто не ми хареса-червените играха слабо и страхливо и нямаха смислена атака.Динамо бяха по-добри и имаха освен гола няколко много добри атаки и положения, удариха и греда( имало е и такава за ЦСКА първата част).Но резултатът е без значение в случая, а и Динамо са по-класен тим. Но пък с мъка да сглабяш два паса-не знам...
Обаче ме изкефи как Платини ги изнесе тия двамата!Като цяло мачът беше коректен и не предполагаше такъв кьотек-но се случва...Все пак е само контрола-ни е за пари, ни за точки...Ей и наш Калво си изкара безумен картон-днес е без значение, но утре може да е фатален...
Направи ми впечатление изключително грамотното тактически стоене на терена на Динамо.Преливане, подсигуряване, преса, развиване на атаките...Явно са доста напред с материала.При ЦСКА беше малко ритай, па квото стане.Но контролата е затова-да си оправиш грешките и състава.А такива имате доста-но това е дерт на треньорите ви.
Ако си гледал първите 15 минути на второто полувреме - да, така беше. А сега гледай и останалите 75 минути и може и да добиеш представа какво игра ЦСКА в този мач. Може после и да коментираш отсъжданията на съдиите в наша вреда при първия гол на румънците и при втория на Мораеш.
Пък и какво ти пука, нали днес бихте резервите на великия отбор "Краснодар", 9-ти във силното руско първенство. Какво значение има, че ние сме надиграли водача в Румъния. Важното е да ви е кеф на вас.
П.С. Може да си пуснеш и да гледаш едновременно вашия мач със Стяуа и нашия с Динамо. Ще ти е доста интересно да намериш разликите.