Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Расате
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Расате » 08 фев 2012 15:53

Говорят се едни и същи работи... Какво се случи толкова трагично през този трансферен прозорец, което не се е случвало всяка зима досега...? Продадохме Делев, Зико и Нелсън... Какво на Вас (привържениците на ЦСКА) харесваше ли Ви играта на отбора през изминалата година? На мен не - бяхме много, много бавни и тромави... Смятате ли, че може да е по-зле? Аз не мисля...!!! Не мисля, че и в нападение в момента изглеждаме по-лошо! Мисля, че Мораеш, Платини, Присо и Анисе (на скамейката: младите Карачанаков, Станислав Костов) са достатъчни, ако отборът се стреми и заиграе поне малко по-бързо! Според мен точно в скоростта ни бе големия проблем! Вярно е, че издишаме в средата и в защита... Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 16:06

Расате написа:Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!

Е ние какво говорим постоянно. Даже бих добавил и един качествен ляв бек, за да не се налага напролет Костов да играе там!
Там е работата, че тези трима човека, от които имаме крещяща нужда, явно няма да дойдат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 фев 2012 16:17

Дори и тези играчи са напълно достатъчни да се преборим за шампионската титла.Не виждам някой отбор с нещо да ни превъзхожда.Важното е да направим добра физическа подготовка,а не да издъхваме в 60-та мин.,както досега.При шампионска титла и борба за влизане в групите на ШЛ ще имаме по-голям шанс да привлечем нещо по-качествено.По принцип зимния трансферен прозорец е доста беден в сравнение с летния.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 16:31

Расате написа:Говорят се едни и същи работи... Какво се случи толкова трагично през този трансферен прозорец, което не се е случвало всяка зима досега...? Продадохме Делев, Зико и Нелсън... Какво на Вас (привържениците на ЦСКА) харесваше ли Ви играта на отбора през изминалата година? На мен не - бяхме много, много бавни и тромави... Смятате ли, че може да е по-зле? Аз не мисля...!!! Не мисля, че и в нападение в момента изглеждаме по-лошо! Мисля, че Мораеш, Платини, Присо и Анисе (на скамейката: младите Карачанаков, Станислав Костов) са достатъчни, ако отборът се стреми и заиграе поне малко по-бързо! Според мен точно в скоростта ни бе големия проблем! Вярно е, че издишаме в средата и в защита... Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!

Не , че нещо ... ама простата сметка показва че един измежду Присо , Мораеш , Платини и Адемар само ще гледа напролет мачовете . Анисе - той може да гледа и 2,5 години отстрани .

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 фев 2012 16:38

Адемар се опитват да го разкарат по всякакъв начин,ама за сега не става. :) Аниси(е) има ли в крайна сметка френски паспорт или не?А за другото не се притеснявай,притеснявай се какви могат да бъдат последствията за вас с вички тези договори против правилниците,които сте подписали.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 16:50

гражданин от село написа:Адемар се опитват да го разкарат по всякакъв начин,ама за сега не става. :) Аниси(е) има ли в крайна сметка френски паспорт или не?А за другото не се притеснявай,притеснявай се какви могат да бъдат последствията за вас с вички тези договори против правилниците,които сте подписали.

Ако не разкарат Адемар , не могат да картотекират Присо . Анисе има френски паспорт , но към този момент е по вероятно да не получи картотека . За договорите не се притеснявам , защото официалното становище на БФС ( чрез СТК ) е , че Анисе е картотекиран в Черноморец според правилата . А и там казуса ще се изясни едва след като ЦСКА се опита да го картотекира .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 фев 2012 16:54

Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 17:11

шивача написа:Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място :)

Първо - Мораес няма и една година откакто е в България . Не виждам на базата на каква причина да му бъде издаден такъв . Освен ако няма да го жените за българка ;) Второ - самата процедура отнема месеци ... поне 3 .

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 08 фев 2012 19:12

Трябва ни качествен халф , двама защитници . Отбора има и сага качества но + 1,2 играчи ще е по-силен.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 фев 2012 19:38

Искам си Акаунта написа:
шивача написа:Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място :)

Първо - Мораес няма и една година откакто е в България . Не виждам на базата на каква причина да му бъде издаден такъв . Освен ако няма да го жените за българка ;) Второ - самата процедура отнема месеци ... поне 3 .

e, те сигурно са стартирали по-рано, така че до началото всичко трябва да е ок.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”