Говорят се едни и същи работи... Какво се случи толкова трагично през този трансферен прозорец, което не се е случвало всяка зима досега...? Продадохме Делев, Зико и Нелсън... Какво на Вас (привържениците на ЦСКА) харесваше ли Ви играта на отбора през изминалата година? На мен не - бяхме много, много бавни и тромави... Смятате ли, че може да е по-зле? Аз не мисля...!!! Не мисля, че и в нападение в момента изглеждаме по-лошо! Мисля, че Мораеш, Платини, Присо и Анисе (на скамейката: младите Карачанаков, Станислав Костов) са достатъчни, ако отборът се стреми и заиграе поне малко по-бързо! Според мен точно в скоростта ни бе големия проблем! Вярно е, че издишаме в средата и в защита... Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!
Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Расате написа:Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!
Е ние какво говорим постоянно. Даже бих добавил и един качествен ляв бек, за да не се налага напролет Костов да играе там!
Там е работата, че тези трима човека, от които имаме крещяща нужда, явно няма да дойдат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
гражданин от село
Дори и тези играчи са напълно достатъчни да се преборим за шампионската титла.Не виждам някой отбор с нещо да ни превъзхожда.Важното е да направим добра физическа подготовка,а не да издъхваме в 60-та мин.,както досега.При шампионска титла и борба за влизане в групите на ШЛ ще имаме по-голям шанс да привлечем нещо по-качествено.По принцип зимния трансферен прозорец е доста беден в сравнение с летния.
- Искам си Акаунта
Расате написа:Говорят се едни и същи работи... Какво се случи толкова трагично през този трансферен прозорец, което не се е случвало всяка зима досега...? Продадохме Делев, Зико и Нелсън... Какво на Вас (привържениците на ЦСКА) харесваше ли Ви играта на отбора през изминалата година? На мен не - бяхме много, много бавни и тромави... Смятате ли, че може да е по-зле? Аз не мисля...!!! Не мисля, че и в нападение в момента изглеждаме по-лошо! Мисля, че Мораеш, Платини, Присо и Анисе (на скамейката: младите Карачанаков, Станислав Костов) са достатъчни, ако отборът се стреми и заиграе поне малко по-бързо! Според мен точно в скоростта ни бе големия проблем! Вярно е, че издишаме в средата и в защита... Вярно е, че ни трябва поне един качествен футболист, който да играе като вътрешен халф и един опитен и стабилен централен защитник... Мисля, че ако се осигури това отборът ще изглежда доста добре!
САМО ЦСКА!!!
Не , че нещо ... ама простата сметка показва че един измежду Присо , Мораеш , Платини и Адемар само ще гледа напролет мачовете . Анисе - той може да гледа и 2,5 години отстрани .
-
гражданин от село
Адемар се опитват да го разкарат по всякакъв начин,ама за сега не става.
Аниси(е) има ли в крайна сметка френски паспорт или не?А за другото не се притеснявай,притеснявай се какви могат да бъдат последствията за вас с вички тези договори против правилниците,които сте подписали.
- Искам си Акаунта
гражданин от село написа:Адемар се опитват да го разкарат по всякакъв начин,ама за сега не става.Аниси(е) има ли в крайна сметка френски паспорт или не?А за другото не се притеснявай,притеснявай се какви могат да бъдат последствията за вас с вички тези договори против правилниците,които сте подписали.
Ако не разкарат Адемар , не могат да картотекират Присо . Анисе има френски паспорт , но към този момент е по вероятно да не получи картотека . За договорите не се притеснявам , защото официалното становище на БФС ( чрез СТК ) е , че Анисе е картотекиран в Черноморец според правилата . А и там казуса ще се изясни едва след като ЦСКА се опита да го картотекира .
Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Искам си Акаунта
шивача написа:Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място
Първо - Мораес няма и една година откакто е в България . Не виждам на базата на каква причина да му бъде издаден такъв . Освен ако няма да го жените за българка
Трябва ни качествен халф , двама защитници . Отбора има и сага качества но + 1,2 играчи ще е по-силен.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
Искам си Акаунта написа:шивача написа:Нали вадим бг паспорт на Мораес, ще се освободи още едно място
Първо - Мораес няма и една година откакто е в България . Не виждам на базата на каква причина да му бъде издаден такъв . Освен ако няма да го жените за българкаВторо - самата процедура отнема месеци ... поне 3 .
e, те сигурно са стартирали по-рано, така че до началото всичко трябва да е ок.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !