Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Re: кой е светослав табаков, че ще се опитвал ,,да прости'' ?

Мнениеот valiooooo » 08 фев 2012 15:06

Alex написа:Митко, не се връщай!!!! Моля те!!!!!

След тази статия аз приключих с ГОНГ! Надявам се поне да си четат форума и да събират някакъв фийдбек от потребителите си. (и не, не е вярно, че имате право на мнение и затова сте журналисти - журнализмът идва с отговорност към обществото, а не със злоба и махленски подмятания...)

Евала пич!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 фев 2012 15:11

Beck's написа:
danko_sot написа:
Beck's написа:Попето ----------------------------Бербатов
-------------------Мораес-------------------
Петров----------Петров------------Благо

Манолев------Милиев------Тунчев ( Илиев)------ Бандаловски

------------- Михайлов-----------------

Няма да изглеждаме толкова зле на пръв поглед !

--------------------------------Михайлов------------------------------------

-Бандаловски--------Бодуров----------Крачунов----------------Манолев

-Миланов------------Ст. Петров-------Ал. Цветков-------------Цветанов

---------------------------Попето---------Делев------------------------------

Резерви и разширен състав: М. Петров, Д.Бербатов, М. Александров, Иван Иванов, Занев, К. Стоянов, Илия Миланов, Ив. Стоянов, Гъргоров, Трифонов, Ради Кирилов и т.н.

-

Демек ако натурализират Мораес не би искал да играе за национала?

Ако този състав излезне в квалификация сме обречени!

Любо е казал, че чужденците засега са на заден план за него. Иначе Мораес става! Това е състав за бъдещето. Единственият от старато поколение, който съм предвидил в състава е Стилян, защото е капитан, играе на ключова позиция и е боец. Мартин също има място в състава, макар че е на 33 вече, но не на всяк цена. Колкото до Бербатов, страхотен играч, но имам чувството, че ако играе и цялата стратегия и стил на игра се променят покрай него. А аз искам да се залага на скорост, бързина, което е синоним донякъде на младост ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 08 фев 2012 15:16

Аз лично харесвам Светльо Табаков и като журналист има трибуна, и право да си изрази мнението. Четеш, ако ти харесва, ок, иначе като не Ви кефят коментарите в Гонг, има хиляди други знайни и незнайни сайтчета. Какъв е проблемът? По-голямата част от нещата, споделени от Табаков, аз лично ги споделям. Но харесвам Бербатов и ще се радвам, ако се върне.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 08 фев 2012 15:20

Alex написа:Митко, не се връщай!!!! Моля те!!!!!

След тази статия аз приключих с ГОНГ! Надявам се поне да си четат форума и да събират някакъв фийдбек от потребителите си. (и не, не е вярно, че имате право на мнение и затова сте журналисти - журнализмът идва с отговорност към обществото, а не със злоба и махленски подмятания...)

Шапка ти свалям, защо няма повече мислещи хора като теб.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 08 фев 2012 16:00

------------------И Попов----------------------
-------------------Бербатов-------------------
Петров----------Петров------------Писаров
---атакуващ бек :) -----------Манолев------
---В.Илиев---И.Иванов--А.Тунчев--------
-------------------Михайлов------------------------

Бразилия ще сънува кошмари от нас с тоя състав.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Тема за Димитър Бербатов в Националния отбор

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 фев 2012 17:48

Димитър Бербатов почука силно на вратата на националния отбор и ще бъде чудо, ако Любо Пенев не му я отвори широко и не му каже: „Добре дошъл у дома!“

Ще го посрещнем и ние с „Добре дошъл!“. Защото ценим неговия талант и неговия интелект, а в тази криза ще бъде престъпление до не се възползваме от тях, щом ТОЙ има желание.

Но сме длъжни да му припомним някои неща от съвсем близкото минало, когато именно ТОЙ, Бербатов, си тръгна от националния отбор. Длъжни сме да го направим заради хилядите българи и най-вече българчета, които го боготворяха и много от тях все още го боготворят. И които страдаха заради решението му да напусне.

Да си го кажем: „Право, куме, в очи!“ Тогава Бербатов напусна по няколко причини. Участията му в националния отбор му пречеха да се съсредоточи към кариерата си в Манчестър Юнайтед. Там, където взима големите пари. Съсредоточи се в нея, стана и голмайстор на Висшата лига, преди Съра да го съсредоточи на резервната скамейка. Сега му липсват мачовете, може и иска да играе поне в националния отбор.

Втората причина са критиките. Критикуваше го Лечков, критикуваха го феновете, критикуваха го българските журналисти. ОК, ние не разбираме от футбол, но защо и английските ни колеги не спряха да хвърлят стрелички към него? Белким те малко разбират от футбол, нали са от Родината на футбола. А пък и сега Лечков е тук. Тук са и всички останали „хейтъри“, ако използваме терминологията на Бербо.

Беше казал, че след няколко години ще дойде да ни оправи футбола. Е, ще дойде, но по-рано от предвиденото от него. И не по костюм, а по състезателен екип, все още.

Бял кахър е това, че се отметна от уж неотменимото си решение да не играе повече в национала. То беше неотменимо, когато мнозина го молеха да преосмисли, сега вече не е неотменимо. Но и преди него са го правили мнозина и след него ще има такива. Ще му го напомнят, обаче.

Въпреки всичко, Бербатов е добре дошъл в националния, добре дошъл е у дома.

Желаем ти успех, Митко, и прощавай, ако има нещо. Ще се опитаме и ние да простим.
...............................................................................................................................................................................
Вчера след като гледах интервюто на Бербатов бях 100% сигурен,че в днешните медии ще има подобни коментари...От къде съм знаел?Е много просто в България винаги има,"но"...винаги има "ако"...винаги има "ама"...Подобни статии тип "маркиране на територия" само показват колко болезнено прав е бил Бербатов спрямо тия "под него"."Ще се опитаме и ние да простим"...само един колос би написал това....не не не,велик мъдрец.Или човек който тотално се е припознал в думите на Бербатов преди години.Лошо няма...прошката е хубаво нещо...дано я получите и ви олекне.Лошото е,че за да ви олекне трябва някой да ви лиже задниците...да мишочи пред вас и да чупи пръсти,а когато излезе някой и ви каже истината в очите...боли нали?Репертоара вече е подготвен..."не играе в Юнайтед иска да играе за България"...от там "Любо не трябваше да го връща"..."Любо Пенев не става"...но какви ги говоря вие искате само и единствено да ви простят.Два реда "добре дошъл" 100 реда Но-та."Прекрасна статия"...чутовна.Писъка на едно врабче в опит да лети с орилите.
Изображение

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Re: "Добре дошъл, Бербо, но да припомним"

Мнениеот AMG » 08 фев 2012 17:51

Наш Митко е най-големия!
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 17:54

Без националния щеше да види Англия само на екскурзия, а със съра само щеше да може да се снима за спомен. Не е ли така?
Иначе гледам Юнайтед единствено заради Митко. Не харесвам англичаните.
Иначе за журналистите си прав. И аз мисля, че бая народ се припознаха в упрека на Митко и осъзнаха, че и копче не могат му кажат защото са такива.
Все още си мислят, че "Сън" е институция в журналистиката. :mrgreen: И цитират ли, цитират...
Последна промяна от metodito на 08 фев 2012 17:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 08 фев 2012 17:54

AMG написа:Наш Митко е най-големия!

+1 Способна съм да му простя абсолютно всичко! :P
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 фев 2012 17:59

metodito написа:Без националния щеше да види Англия само на екскурзия, а със съра само щеше да може да се снима за спомен. Не е ли така?
Иначе гледам Юнайтед единствено заради Митко. Не харесвам англичаните.

Това какво общо има?И не мислиш ли,че да за си национал трябва да играеш силно и в клубния си отбор?Аз дори не съм фен на Бербатов...просто ме дразни факта,че винаги сме готови да оплюем всеки и всичко и да припомняме "твърде болезнени неща".Да видя някъде в статията боря му мачове,броя голове за да коментираш футболните му изяви?
Изображение

Върни се в “Национален отбор”