Лудогорец-Сеница/Слвк/ 04.02.2012 17ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Сеница/Слвк/ 04.02.2012 17ч.
Като цяло добро второ полувреме.И двата отбора имаха шанс да си вкарат, но малшанс.През втората част определено Лудогорец загатна стила си, както от шампионата.Бързо разиграване (след влизането на Деко) и преса по целия терен.Днес физически нямаха проблем.Като че ли словаците се измориха.Все пак има още 3 седмици, а през това време ще се свърши много работа.Сега започват силните контроли срещу водачите в Румъния, а там е интересно как ще играе тимът.Те ще играят открито, а не като словаците.Определено срещу затворен противник продължаваме да изпитваме проблеми в нападение.Вижда се и вече около кои играчи ще се движи шампионата.Втори мач еднотипни смени, а титулярите са ясни.С Миро Иванов е доста по - добре като че ли.Ще видим.
- OrangePower
- Контакти:
snakebite написа:OrangePower написа:Нека не забравяме, че това не е първа контрола на Лудогорец, а е 3 или 4-та не помня вече, която се провежда в Турция.
Някакви си преди дни ги разгромиха с 2:6.
Мддаааа , те и Миньор биха Динамо Букурещ ..с 3:1..ама на Динамо Букурещ резервите. Чат, ли си ?
Пич не се пали така лесно бре, аз просто споменавам фактите такива каквито са и това не може да се промени.
Научете се да приемате малко критика, защото тежки дни в чакат вас като фенове а именно оплюване от всички страни, намеци и нападки.
Говорим, че нещата в подготовката ви не са добре на този етап и ти веднага скачаш все едно са ти бръкнали нейде из тъмните места ... по леко

kokorz написа:Като цяло добро второ полувреме.И двата отбора имаха шанс да си вкарат, но малшанс.През втората част определено Лудогорец загатна стила си, както от шампионата.Бързо разиграване (след влизането на Деко) и преса по целия терен.Днес физически нямаха проблем.Като че ли словаците се измориха.Все пак има още 3 седмици, а през това време ще се свърши много работа.Сега започват силните контроли срещу водачите в Румъния, а там е интересно как ще играе тимът.Те ще играят открито, а не като словаците.Определено срещу затворен противник продължаваме да изпитваме проблеми в нападение.Вижда се и вече около кои играчи ще се движи шампионата.Втори мач еднотипни смени, а титулярите са ясни.С Миро Иванов е доста по - добре като че ли.Ще видим.
Много точен коментар. .Явно добре си следил мача, за разлика от други "доброжелатели:

OrangePower написа:Нека не забравяме, че това не е първа контрола на Лудогорец, а е 3 или 4-та не помня вече, която се провежда в Турция.
Някакви си преди дни ги разгромиха с 2:6.
Умирате си, да коментирате Лудогорец, как, къде, кога и какво. Паднали били с 2:6, и кои играха? Новите попълнения, които нямаха 1 изигран мач в отбора. Нали затова са контролите, да се види кой колко може и на кого може да се разчита! Хайде стига толкова завист. Нека започне първенството и тогава ще се види..
- OrangePower
- Контакти:
А ти къде видя да съм писал, че резултатите са важни в контролите?Прочети какво написах в горният коментар и не се правете на остроумни.Хич не завиждаме на Лудогорец просто защото няма за какво да го правим, а още повече пък да си умираме да пишем за тях.
Виждам тема за мача и решавам да си изкажа мнението, а това че на вас не ви харесва какво се пише по ваш адрес мене не ме интересува.
Както казах започнете да носите на критика и да сте защитени от нападки и плювни, защото още нищо не сте видяли и ако си мислите, че това сега са нападки което виждахте в последните месеци към отбора ви сте в голяма заблуда.
Още нищо не сте видяли по простата причина, че още никой не ви взима на сериозно и не сте станали трън в очите на мнозина.
Виждам тема за мача и решавам да си изкажа мнението, а това че на вас не ви харесва какво се пише по ваш адрес мене не ме интересува.
Както казах започнете да носите на критика и да сте защитени от нападки и плювни, защото още нищо не сте видяли и ако си мислите, че това сега са нападки което виждахте в последните месеци към отбора ви сте в голяма заблуда.
Още нищо не сте видяли по простата причина, че още никой не ви взима на сериозно и не сте станали трън в очите на мнозина.
- OrangePower
- Контакти:
Re: Лудогорец-Сеник/Слвк/ 04.02.2012 17ч.
Raoul_Duke написа:Сега гледам, че другите контроли на български отбори в Турция се водят нещо като турнир за Sultan Cup![]()
Това от същия турнир ли е?
За Лудогорец не знам, но Литекс играе в този турнир.
Днес Литекс - Клуж - 0:1 и Цървена Звезда - Жилина завършиха 1:1, но си биха дузпи и Жилина продължава, което съответно означава, че следващият мач е Литекс - Цървена Звезда.
- vks1
- Контакти:
Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!
Канарче!
- mad forest
- Контакти:
vks1 написа:Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!
Ей на това му се вика пророк! Като жената скенер си

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
И коментара на Петев:
http://www.livesport.bg/Ivaylo-Petev--N ... ina-(VIDEO)-54076
http://www.livesport.bg/Ivaylo-Petev--N ... ina-(VIDEO)-54076
[center]
[/center]

vks1 написа:Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!
Ха дано , ма надали ..

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?