Лудогорец-Сеница/Слвк/ 04.02.2012 17ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokorz

Re: Лудогорец-Сеница/Слвк/ 04.02.2012 17ч.

Мнениеот kokorz » 04 фев 2012 19:42

Като цяло добро второ полувреме.И двата отбора имаха шанс да си вкарат, но малшанс.През втората част определено Лудогорец загатна стила си, както от шампионата.Бързо разиграване (след влизането на Деко) и преса по целия терен.Днес физически нямаха проблем.Като че ли словаците се измориха.Все пак има още 3 седмици, а през това време ще се свърши много работа.Сега започват силните контроли срещу водачите в Румъния, а там е интересно как ще играе тимът.Те ще играят открито, а не като словаците.Определено срещу затворен противник продължаваме да изпитваме проблеми в нападение.Вижда се и вече около кои играчи ще се движи шампионата.Втори мач еднотипни смени, а титулярите са ясни.С Миро Иванов е доста по - добре като че ли.Ще видим.

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 фев 2012 19:47

snakebite написа:
OrangePower написа:Нека не забравяме, че това не е първа контрола на Лудогорец, а е 3 или 4-та не помня вече, която се провежда в Турция.

Някакви си преди дни ги разгромиха с 2:6.

Мддаааа , те и Миньор биха Динамо Букурещ ..с 3:1..ама на Динамо Букурещ резервите. Чат, ли си ?

Пич не се пали така лесно бре, аз просто споменавам фактите такива каквито са и това не може да се промени.
Научете се да приемате малко критика, защото тежки дни в чакат вас като фенове а именно оплюване от всички страни, намеци и нападки.

Говорим, че нещата в подготовката ви не са добре на този етап и ти веднага скачаш все едно са ти бръкнали нейде из тъмните места ... по леко ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 фев 2012 19:47

kokorz написа:Като цяло добро второ полувреме.И двата отбора имаха шанс да си вкарат, но малшанс.През втората част определено Лудогорец загатна стила си, както от шампионата.Бързо разиграване (след влизането на Деко) и преса по целия терен.Днес физически нямаха проблем.Като че ли словаците се измориха.Все пак има още 3 седмици, а през това време ще се свърши много работа.Сега започват силните контроли срещу водачите в Румъния, а там е интересно как ще играе тимът.Те ще играят открито, а не като словаците.Определено срещу затворен противник продължаваме да изпитваме проблеми в нападение.Вижда се и вече около кои играчи ще се движи шампионата.Втори мач еднотипни смени, а титулярите са ясни.С Миро Иванов е доста по - добре като че ли.Ще видим.

Много точен коментар. .Явно добре си следил мача, за разлика от други "доброжелатели: :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 04 фев 2012 19:53

OrangePower написа:Нека не забравяме, че това не е първа контрола на Лудогорец, а е 3 или 4-та не помня вече, която се провежда в Турция.

Някакви си преди дни ги разгромиха с 2:6.

Умирате си, да коментирате Лудогорец, как, къде, кога и какво. Паднали били с 2:6, и кои играха? Новите попълнения, които нямаха 1 изигран мач в отбора. Нали затова са контролите, да се види кой колко може и на кого може да се разчита! Хайде стига толкова завист. Нека започне първенството и тогава ще се види..

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 04 фев 2012 20:02

А ти къде видя да съм писал, че резултатите са важни в контролите?Прочети какво написах в горният коментар и не се правете на остроумни.Хич не завиждаме на Лудогорец просто защото няма за какво да го правим, а още повече пък да си умираме да пишем за тях.
Виждам тема за мача и решавам да си изкажа мнението, а това че на вас не ви харесва какво се пише по ваш адрес мене не ме интересува.

Както казах започнете да носите на критика и да сте защитени от нападки и плювни, защото още нищо не сте видяли и ако си мислите, че това сега са нападки което виждахте в последните месеци към отбора ви сте в голяма заблуда.
Още нищо не сте видяли по простата причина, че още никой не ви взима на сериозно и не сте станали трън в очите на мнозина.

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Re: Лудогорец-Сеник/Слвк/ 04.02.2012 17ч.

Мнениеот OrangePower » 04 фев 2012 20:19

Raoul_Duke написа:Сега гледам, че другите контроли на български отбори в Турция се водят нещо като турнир за Sultan Cup :shock:
Това от същия турнир ли е?

За Лудогорец не знам, но Литекс играе в този турнир.
Днес Литекс - Клуж - 0:1 и Цървена Звезда - Жилина завършиха 1:1, но си биха дузпи и Жилина продължава, което съответно означава, че следващият мач е Литекс - Цървена Звезда.

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 04 фев 2012 21:01

Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!
Канарче!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 04 фев 2012 21:42

vks1 написа:Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!

Ей на това му се вика пророк! Като жената скенер си ;)! :lol: :lol: :lol:
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 05 фев 2012 12:59

vks1 написа:Все си мисля ,че Локо Пд ще отупат Лудогорец първия кръг, на Герена падат с 3-4 гола,Славията със сигурност ги бие,така че да не си въобразяват че ще станат шампиони!!!

Ха дано , ма надали .. 8-)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Върни се в “Лудогорец”