Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Президентът на Ферари Лука ди Монтеземоло предупреди Фелипе Маса, че ще трябва да положи големи усилия за да запази мястото си в екипа и догодина. Фелипе бе под голямо напрежение през 2011 година и завърши сезона с два пъти по-малко точки от своя съотборник Фернандо Алонсо. На представянето на болида за новия сезон, Монтеземоло заяви, че F2012 ще е най-добрият начин Фелипе да се докаже:
"Маса трябва да направи нещо много специално и много велико, след сезон като миналия. Предлагаме му отлични условия да направи това. С F2012 Фелипе ще има възможност да ни покаже отново шампионското си лице, което познаваме и обичаме, но не сме виждали от доста време.", сподели той

MuFc1878 написа:Сравнение между Ферари F150th и F2012[wrapimg=]http://f1.f-e-n.net/images/f1/2012/20120203/_f2012_side.jpg[/wrapimg]
Страничен изглед (F150th горе, F2012 долу)[wrapimg=]http://f1.f-e-n.net/images/f1/2012/20120203/_f2012_top.jpg[/wrapimg]
Изглед отгоре (F150th отгоре, F2012 отдолу)
MuFc1878 написа:Монтеземоло отново предупреди МасаПрезидентът на Ферари Лука ди Монтеземоло предупреди Фелипе Маса, че ще трябва да положи големи усилия за да запази мястото си в екипа и догодина. Фелипе бе под голямо напрежение през 2011 година и завърши сезона с два пъти по-малко точки от своя съотборник Фернандо Алонсо. На представянето на болида за новия сезон, Монтеземоло заяви, че F2012 ще е най-добрият начин Фелипе да се докаже:
"Маса трябва да направи нещо много специално и много велико, след сезон като миналия. Предлагаме му отлични условия да направи това. С F2012 Фелипе ще има възможност да ни покаже отново шампионското си лице, което познаваме и обичаме, но не сме виждали от доста време.", сподели той
Масиньо го закъса
 Маса няма качества, които да помогнат за развитието на болида!
 Маса няма качества, които да помогнат за развитието на болида!MuFc1878 написа:С радост бих приел пилот като Райконен, но политиката на Ферари е първи и втори пилот, който да играе поддържаща роля. Като се сетя доста гадно се отнесоха с финландеца... имаше още 1 година от договора, но трябваше да вземат испанеца за негова сметкаМаса няма качества, които да помогнат за развитието на болида!

Ако не го бяха взели какво? Щяха да спрат участието си ли? Още повече, че не виждам да сте цъфнали и вързали с Галфонсо...
 Ако не го бяха взели какво? Щяха да спрат участието си ли? Още повече, че не виждам да сте цъфнали и вързали с Галфонсо...MuFc1878 написа:И аз не знам какъв зор им беше да го вземат. За мен Кими е много по-добър пилот от него. Тук май се намесиха от "Сантандер".

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта