Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Президентът на Ферари Лука ди Монтеземоло предупреди Фелипе Маса, че ще трябва да положи големи усилия за да запази мястото си в екипа и догодина. Фелипе бе под голямо напрежение през 2011 година и завърши сезона с два пъти по-малко точки от своя съотборник Фернандо Алонсо. На представянето на болида за новия сезон, Монтеземоло заяви, че F2012 ще е най-добрият начин Фелипе да се докаже:
"Маса трябва да направи нещо много специално и много велико, след сезон като миналия. Предлагаме му отлични условия да направи това. С F2012 Фелипе ще има възможност да ни покаже отново шампионското си лице, което познаваме и обичаме, но не сме виждали от доста време.", сподели той
MuFc1878 написа:Сравнение между Ферари F150th и F2012[wrapimg=]http://f1.f-e-n.net/images/f1/2012/20120203/_f2012_side.jpg[/wrapimg]
Страничен изглед (F150th горе, F2012 долу)[wrapimg=]http://f1.f-e-n.net/images/f1/2012/20120203/_f2012_top.jpg[/wrapimg]
Изглед отгоре (F150th отгоре, F2012 отдолу)
MuFc1878 написа:Монтеземоло отново предупреди МасаПрезидентът на Ферари Лука ди Монтеземоло предупреди Фелипе Маса, че ще трябва да положи големи усилия за да запази мястото си в екипа и догодина. Фелипе бе под голямо напрежение през 2011 година и завърши сезона с два пъти по-малко точки от своя съотборник Фернандо Алонсо. На представянето на болида за новия сезон, Монтеземоло заяви, че F2012 ще е най-добрият начин Фелипе да се докаже:
"Маса трябва да направи нещо много специално и много велико, след сезон като миналия. Предлагаме му отлични условия да направи това. С F2012 Фелипе ще има възможност да ни покаже отново шампионското си лице, което познаваме и обичаме, но не сме виждали от доста време.", сподели той
Масиньо го закъса
MuFc1878 написа:С радост бих приел пилот като Райконен, но политиката на Ферари е първи и втори пилот, който да играе поддържаща роля. Като се сетя доста гадно се отнесоха с финландеца... имаше още 1 година от договора, но трябваше да вземат испанеца за негова сметкаМаса няма качества, които да помогнат за развитието на болида!
MuFc1878 написа:И аз не знам какъв зор им беше да го вземат. За мен Кими е много по-добър пилот от него. Тук май се намесиха от "Сантандер".
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта