и аз до са гледах това и се чудих грешка ли е или умишлено е написано грешно

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА вдигна гарда след победа над швейцарци
Кашчей написа:ЦСКА вдигна гарда след победа над швейцарци
Писалият това заглавие дали знае какво е гард?А би ли ни показал как се вдига?
kartago написа:Кашчей написа:ЦСКА вдигна гарда след победа над швейцарци
Понякога изпадаш в такива дребнавости, че човек направо да се чуди! На мен лично, като го прочета ми говори буквално, че "ЦСКА вдигна самочувствието след победа на швейцарци"! В бокса, когато си уморен, обезверен обикновено ти "пада гарда" като пласираш два-три добри удара, чуеш треньорите си, вдигаш гарда! Какво толкова е станало?! Много ми е интересно дали си абсолютно безгрешен в живота?! Пунктоален буквоядец?! Очакваш в бисквитки "Катеричка", като ги отвориш вътре да има катерички ли?!
kartago написа:Кашчей,
Хах, за много неща съм съгласен с тебе! Например за патоса! За някои други също, но!!!! Малко си противоречиш, а и малко избягваш от това, което ти написах! Да не мислиш наистина, че следя всеки твой пост ( дори и да съм модератор?!)! Гонг няма претенцията да бъде номер 1, а е избрана от други да е такава, правиш ли разликата?! Апропо, ние форума също, не го правим да сме номер 1, но втора година сме така! Да, за официална медия си прав, но това не е телевизия, радио, не са основните политически предавания, не е Ефир 2 и 1-ва програма!!!! Това си е просто спортен сайт, и ЗАПОМНИ, че там работят хора като тебе и мене и могат да допускат грешки, а може би затова и Гонг е толкова интересен, че хората усещат, че ги обслужват живи хора?! ( аз съм си писал до 3 сутринта с Мицова за волейбол например, преди да стана модератор май). Като не ти харесва, отиди в училищата или в Министерството на образованието, да попиташ как се дават задачи, за Картофа и неговата банда и за другата браточка!!!! Нещо не си бил на кеф и си се заял за това заглавие! Обаче се оказа, че явно автора знае какво означава "гард"! Пък и не само ти си тренирал бокс!!!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Обърни се по-добре към фирмата, която "прави" сайта на Гонг. От екипа на Томислав Русев едва ли ще могат да ти отговорят компетентно.
Кашчей написа:ЦСКА вдигна гарда след победа над швейцарци
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта