blue avalanche написа:Raoul_Duke написа:
Дай сега и аз да ти дам един жокер -> Не феновете правят трансфери, но феновете превръщат трансферираните вече играчи в легенди![]()
Само не ме питай сега кои пловдивски играчи са със статут на легенди в Левски, че отговорът ми пак ще прозвучи като "изплюване по говедата".
Ами от Ботев Пд не се сещам за наши "легенди".А,вие други "пловдивчани" нали не признавате?Или греша?
Няма смисъл да се заяждате излишно!Наистина нямате кой-знае какви ,,легенди'' дошли от нас,сега се сещам само за Мечо Телкийски,който не знам дори дали се вписва в понятието ,,легенда''.Но все пак има доста легендарни сини играчи носили и жълто-черния екип:Гунди,Сашо Костов,Х.Илиев -Патрата,И.Вуцов,П.Курдов,Б.Искренов,Б.Михайлов,Н.Сираков,сега вече и Кривия. Иначе от нас при вас са идвали играчи със статута на ,,най-добри'' предния сезон и не са постигали нищо в Левски-А Милков,Я.Петров,Б.Димитров,Г.Христов.Общо взето , дори футболисти отишли от Ботев в Левски , там ,,се връщат назад в развитието си".Последният такъв е Цветомир Тонев, който минаваше и за по-голям талант от Неделев в школата на Ботев и който беше привлечен от Ясен Петров в Левски през 2010 и .......Да си чул нещо за него?
А иначе ,,колегата'' е прав , че феновете правят легендите.Същият Ясен Петров за който писах по-горе през 1990 даваше надежди да се превърне в легенда на ,,Ботев''.Аз лично не се сещам за друг наш футболист ,който от неизвестен юноша за по-малко от сезон и половина да се превърне в най-обичания футболист на Колежа,но с преминаването си в Левски през зимата на 1991, когато беше на върха на нашата обич и всички виждаха светлото бъдеще на Ботев в него/въпреки че се върна 2 години по-късно/ уби всякакви шансове да стане такъв!