Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот claudio » 03 фев 2012 13:51

blue avalanche написа:
Raoul_Duke написа:
Дай сега и аз да ти дам един жокер -> Не феновете правят трансфери, но феновете превръщат трансферираните вече играчи в легенди :idea:
Само не ме питай сега кои пловдивски играчи са със статут на легенди в Левски, че отговорът ми пак ще прозвучи като "изплюване по говедата".

Ами от Ботев Пд не се сещам за наши "легенди".А,вие други "пловдивчани" нали не признавате?Или греша?

Няма смисъл да се заяждате излишно!Наистина нямате кой-знае какви ,,легенди'' дошли от нас,сега се сещам само за Мечо Телкийски,който не знам дори дали се вписва в понятието ,,легенда''.Но все пак има доста легендарни сини играчи носили и жълто-черния екип:Гунди,Сашо Костов,Х.Илиев -Патрата,И.Вуцов,П.Курдов,Б.Искренов,Б.Михайлов,Н.Сираков,сега вече и Кривия. Иначе от нас при вас са идвали играчи със статута на ,,най-добри'' предния сезон и не са постигали нищо в Левски-А Милков,Я.Петров,Б.Димитров,Г.Христов.Общо взето , дори футболисти отишли от Ботев в Левски , там ,,се връщат назад в развитието си".Последният такъв е Цветомир Тонев, който минаваше и за по-голям талант от Неделев в школата на Ботев и който беше привлечен от Ясен Петров в Левски през 2010 и .......Да си чул нещо за него?
А иначе ,,колегата'' е прав , че феновете правят легендите.Същият Ясен Петров за който писах по-горе през 1990 даваше надежди да се превърне в легенда на ,,Ботев''.Аз лично не се сещам за друг наш футболист ,който от неизвестен юноша за по-малко от сезон и половина да се превърне в най-обичания футболист на Колежа,но с преминаването си в Левски през зимата на 1991, когато беше на върха на нашата обич и всички виждаха светлото бъдеще на Ботев в него/въпреки че се върна 2 години по-късно/ уби всякакви шансове да стане такъв!

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 03 фев 2012 15:29

Ботев загуби с 0:3 от Черноморец (Бургас) в контролна среща, която се игра на стадиона в Поморие. Това е първа загуба за "канарчетата" за 2012 година, след като в предните две контроли възпитаниците на Милен Радуканов победиха последователно Септември с 4:0 и Черноморец (Поморие) с 3:0.

Мачът започна равностойно, като в първите 20 минути нямаше чисти положения пред двете врати. В 21-ата минута скоростна атака на Ботев завърши със силен удар на Данчо Христов извън наказателното поле и топката мина на метър встрани от вратата. В ответната атака “акулите” също изпуснаха чисто положение, след като играч на Черноморец излезе под ъгъл сам срещу Христо Иванов, но с блестящ рефлекс вратарят блокира удара.

В следващите минути “жълто-черните” имаха лек превес, като Деян Христов отправи диагонален шут с левия крак, който бе избит от Стоян Колев. Само в рамките на 2 минути – 35 и 36, бургазлии стигнаха до две бързи попадения. Първо в 35-ата минута Апиф се разписа след удар отблизо, а секунди по-късно същото стори и Венци Христов, който шутира от 15-ина метра и след коварен рикошет в крак на защитник топката се озова във вратата на Христо Иванов.

В 40-ата минута “жълто-черните” свариха бургаската защита неподготвена, но не успяха да реализират численото си предимство – трима срещу двама – след като Атанасов реши да стреля и топката срещна тялото на бранител. До края на първата част бургазлии можеха да стигнат и до трети гол, но Преслав Йорданов стреля от добра позиция в аут.

В началото на второто полувреме двата отбора си размениха по няколко опасни атаки. В 47-ата минута Неделев пропусна отличен шанс, след като капитанът на Ботев не пое добре топката след грешка в отбраната на Черноморец и вместо да остане сам срещу вратаря, скъси ъгъла и центрира, но нямаше кой да засече топката. Две минути по-късно влезлият на почивката Мечо Телкийски стреля много опасно от фаул, но Армандо плонжира и изби в корнер. В 51-ата минута Манчев намери Деян Христов в наказателното поле, но нападателят би слабо с левия крак в ръцете на Колев.

В следващите минути темпото на игра спадна, като нямаше опасности пред двете врати. 3 минути преди края на срещата Дяков центрира отдясно към Преслав Йорданов, който изпревари централните защитници на "канарчетата" и засече топката във вратата, като по този начин оформи крайния резултат.

Съставът на Ботев: Христо Иванов (Армен Амбарцумян), Емил Аргиров (Лазар Марин), Венци Бонев (Никола Домакинов), Ангел Рахов, Ивайло Димитров (Владимир Байрев), Светослав Петров (Костадин Гаджалов), Христо Телкийски (Николай Манчев), Йордан Христов, Петър Атанасов (Александър Александров), Тодор Неделев (к) (Лъчезар Ангелов), Деян Христов (Атанас Курдов).

http://botevplovdiv.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/83-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%88%D0%BE%D1%83/1087-Botev-s-purva-zaguba-v-kontrolite

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 03 фев 2012 15:34

Загубата с чувствителен резултат е факт!Не искам да я коментирам и драматизирам , защото не съм гледал мача , а и все пак клишето , че ,,в контролите резултатът не е важен'' е вярно!
Мен ме притеснява друго-отпадането от групата за Анталия на Арфата!Моето мнение е , че Радуканов допуска голяма грешка !

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 03 фев 2012 15:39

claudio написа:Загубата с чувствителен резултат е факт!Не искам да я коментирам и драматизирам , защото не съм гледал мача , а и все пак клишето , че ,,в контролите резултатът не е важен'' е вярно!
Мен ме притеснява друго-отпадането от групата за Анталия на Арфата!Моето мнение е , че Радуканов допуска голяма грешка !

Абсолютно съм съгласен по въпроса с Ирфан.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 16:55

Класиката днес е била най-малкото, с което сме се разминали.
Доколкото разбрах, сме имали две по-добри положение, едно първото и едно второто полувреме, и двете след контри. Никаква игра, никаква мисъл в атака, разбита защита, изобщо пълен хаус.
Не съм обнадежден за пролетта.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 03 фев 2012 18:11

АРФАТА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 фев 2012 18:40

claudio написа:Загубата с чувствителен резултат е факт!Не искам да я коментирам и драматизирам , защото не съм гледал мача , а и все пак клишето , че ,,в контролите резултатът не е важен'' е вярно!

Дали да не изгоним Радуканов с камъни? От къде на къде ще гони който си иска?

bulgaro написа:Класиката днес е била най-малкото, с което сме се разминали.
Доколкото разбрах, сме имали две по-добри положение, едно първото и едно второто полувреме, и двете след контри. Никаква игра, никаква мисъл в атака, разбита защита, изобщо пълен хаус.
Не съм обнадежден за пролетта.

След като нямаме надежди дали да не се върнем във В група пак - беше весело и имаше надежда във всички!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 19:05

Идеята е да вървим напред, а не да се връщаме, нали така?
Само, че поне от класата на Черноморец сме далеч, за това говоря. Селекцията е меко казано разочароваща и ако някой есента е имал илюзии, че през зимата ще се подсилим, както подобава, сега е много разочарован, говоря за себе си. Други може и да сте доволни, ваша си работа.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 фев 2012 19:11

за мен трансферната ни политика не е някаква изненада. Което означава че съм си направил правилните изводи за това какво мога да очаквам от това ръководство. Както се каза от високопоставените хора в клубът - не очаквайте златен дъжд над отбора. Е някои хора не им хареса и си намериха Марин(чо) за виновник.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 фев 2012 19:21

botev_1912 написа:за мен трансферната ни политика не е някаква изненада. Което означава че съм си направил правилните изводи за това какво мога да очаквам от това ръководство. Както се каза от високопоставените хора в клубът - не очаквайте златен дъжд над отбора. Е някои хора не им хареса и си намериха Марин(чо) за виновник.

Това обяснява, защо сме на 6-то място на 5 точки от лидера и освен медийни, нямаме други претенции за нещо повече, поне така изглежда.

Върни се в “Архив”