Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 23 яну 2012 09:28

Синьо сърце написа:В този ред на мисли гледам ,че един от тримата треньори/тенори на наш отбор мрънка за забавена селекция.Не му се чакало до март или нещо от сорта... Но пък има една приказка за кой и кога се смее . ;)

Най-нормалното, което може да се случи е да се изложиш. Ще те улесня, под едрия шрифт на заглавието има един дребен, прочети него и пак заповядай. 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 24 яну 2012 11:25

Май мъглата почва да се вдига.Вече мисля, че приказките за добра селекция не са балон.Гледах репортаж от мача с Рубин и ми се струва,че Ники Костов започва да придава стил и физиономия на отбора.Евала,че смени Милиев веднага след грубите грешки,които направи.Винаги съм мислил,че Милиев е хазартен и несигурен на поста центр.защитник,а Иво въобще не е за ЛЕВСКИ,особено,когато става дума за отбор,на който му предстоят важни мачове в ЕКТ.Много съм доволен,че малките влизат сериозно в плановете на треньора.Ако Левски вземе поне един класен централен защитник и също такъв опорен халф,можем да спим спокойно.Е,малко съм притеснен от изявлението на Дуци по-долу,но .. .. ... ......а,като във вица с папагала.
" - Аз лично държах на предстоящия лагер в Испания да се срещнем със силни съперници - Кубан Краснодар, Гуанджоу и втория отбор на Виляреал. Няма смисъл да играем с някакви аматьори, анонимници и пр. По-добре е да загубим няколко срещи, но от отбори, в които има класни футболисти, покрай които може да израснеш. Ще тренираме здраво, за да може в края на сезона да започнем подготовката си за квалификациите в Шампионската лига – каза още Дуци Симонович."
Е това са отбори, а не анонимници,като Рубин.Браво Дуци !!!
И Само и завинаги ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 25 яну 2012 19:52

Мъглата топърва нахлува в Левски ! :lol:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 25 яну 2012 20:33

balef написа:Мъглата топърва нахлува в Левски ! :lol:

Лошо наистина мъглата 25,01,2012 идва.Дано да се вдигне по скоро.След този провален трансфер може да се каже че това е едно кратко слънчево затъмнение.И все пак времето ще покаже.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 31 яну 2012 15:14

Мнение № 1000 не може да бъде друго освен:
САМО ЛЕВСКИ :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 31 яну 2012 18:14

Времето в Левски е слънчево, договор с ВТБ има и парите дойдоха !!! Има и добри играчи на свободен трансфер като им кихнем повече пачки и ще дойдат да помогнат за дубъла
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 01 фев 2012 14:59

TB1957 написа:Времето в Левски е слънчево, договор с ВТБ има и парите дойдоха !!! Има и добри играчи на свободен трансфер като им кихнем повече пачки и ще дойдат да помогнат за дубъла

Ти не си zlobul, а синьо сърце :mrgreen: ,което познава бъдещето :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 фев 2012 21:04

B__A__N__DA__TA написа:
TB1957 написа:Времето в Левски е слънчево, договор с ВТБ има и парите дойдоха !!! Има и добри играчи на свободен трансфер като им кихнем повече пачки и ще дойдат да помогнат за дубъла

Ти не си zlobul, а синьо сърце :mrgreen: ,което познава бъдещето :lol:

Не, той си е злобул - а Левски си разплати борчовете и парите са отдавна тук.Както и Тонев се изпусна в едно интервю-който иска, да слуша.И в Левски от месец тече одит, който вече приключва.Който знае какво означава това и защо се прави-знае.Че трима отказаха да дойдат в БГ и бразилецът е с контузия-факт.Но това не променя нещата-ще дойдат други.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 03 фев 2012 08:53

на мен лично Г-н Батков не ми се иска да бъде пропъден от Левски, ама явно нещо я е закъсал и Бойко ще му вземе Левски, сложи неговия човек Тонев и покрай някоя друга приватизационна сделка намърда ВТБ да му изкупят акциите, ама Батков си иска поне 17 млн лева за да не е вътрешно, затова прави тези трансформации на вземания -->капитал
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 фев 2012 20:33

Синьо сърце написа: Събота, 21.01. 18.30 ч. Втората основна трансферна цел е факт-нападателят.Остават ни задължителен защитник и пожелателно халф.И всички попълнения ще бъдат ЗАКУПЕНИ, а не свободни агенти.Това за плакненето...
Разберете, че в Левски е ход тотална смяна на начин на действие, стратегия и визия.Футболистите ще се избират и ако трябва ще се купи един на полусезон, но да върши работа.С килограмните селекции е свършено.С много неща е свършено.
Не е само до парите, и друго има.А е факт, че 35 дни преди шампионата Левски е взел двама от нужните трима играчи.Което е нищо, разбира се, в сравнение с масовия туристически поток на Армията, очевидно имащ връзка с италианското НОИ.Но аз си чакам защитника и мога вече да съм спокоен.Останалото си го имаме.

Няма ли коментарче за Синьо сърце, дето вижда в бъдещето?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”