Мнениеот agrex » 24 яну 2012 11:25
Май мъглата почва да се вдига.Вече мисля, че приказките за добра селекция не са балон.Гледах репортаж от мача с Рубин и ми се струва,че Ники Костов започва да придава стил и физиономия на отбора.Евала,че смени Милиев веднага след грубите грешки,които направи.Винаги съм мислил,че Милиев е хазартен и несигурен на поста центр.защитник,а Иво въобще не е за ЛЕВСКИ,особено,когато става дума за отбор,на който му предстоят важни мачове в ЕКТ.Много съм доволен,че малките влизат сериозно в плановете на треньора.Ако Левски вземе поне един класен централен защитник и също такъв опорен халф,можем да спим спокойно.Е,малко съм притеснен от изявлението на Дуци по-долу,но .. .. ... ......а,като във вица с папагала.
" - Аз лично държах на предстоящия лагер в Испания да се срещнем със силни съперници - Кубан Краснодар, Гуанджоу и втория отбор на Виляреал. Няма смисъл да играем с някакви аматьори, анонимници и пр. По-добре е да загубим няколко срещи, но от отбори, в които има класни футболисти, покрай които може да израснеш. Ще тренираме здраво, за да може в края на сезона да започнем подготовката си за квалификациите в Шампионската лига – каза още Дуци Симонович."
Е това са отбори, а не анонимници,като Рубин.Браво Дуци !!!
И Само и завинаги ЛЕВСКИ !