Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета
Re: Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор
Вчера Мъри доказа, че селския манталитет, печалбата на всяка цена, и мисленето като дребно човече могат да претопят всеки..
futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета
АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят
ДА!
ДА!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
С 9 човека Левски игра и преди две години пак финал за суперкупата с ЦСКА, и пак не получи гол. Факт е, че в България Левски може да игре както си иска и когато си поиска. Единствения начин Левски да падне е да се бие сам, което за съжаление също видяхме този сезон.
Лошото е, че навън ситуацията е различна....
Лошото е, че навън ситуацията е различна....
jore1914 написа:futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета
АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят
Аз пък си мисля, че Берое преди 3 години доказаха, че са с класа -две над другите отбори когато ПФК Левски не успя да ги победи с 2 души повече

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ало осъзнайте се малко данеби когато Ман юн,загуби от барса с 0:2 сър алекс да не е добър трениор?
Литекс направиха слаб мач,а тоя който вика че Левски е с 2 класи над вс,български отбори значи неразбира от футбол,ще видите че в сряда левски няма да вземат мача с Баку

Литекс направиха слаб мач,а тоя който вика че Левски е с 2 класи над вс,български отбори значи неразбира от футбол,ще видите че в сряда левски няма да вземат мача с Баку
Баку не е български отбор 

Суперкупата няма да ви спечели мача срещу Баку!
Двата отбора изиграха доста слаб мач.Надявам се,че ще променят играта си,защото ще имат проблеми в ЕКТ.
Двата отбора изиграха доста слаб мач.Надявам се,че ще променят играта си,защото ще имат проблеми в ЕКТ.
-
- Контакти:
Аз мисля,че когато се навиеме да играем на 100%,можем да опердашим всички в България без проблем,даже и с резервите,но не играем постоянно,за което вината си беше на Мъри преди,а после и на Велев,много му куцаше мотивацията на тоя отбор.Дано сега при новия тренер това нещо да се промени най-после,защото силата на Левски е силният колектив и ако треньорите си вършат работата най-вече в психологически план няма да имаме проблеми в България....За навън нямаме футболисти с висока класа за кой знае какъв пробив,така че не трябва да очакваме много от отбора в ЕКТ...
Върни се в “Футбол - България”