Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

futbol

Мнениеот futbol » 02 авг 2009 15:19

Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета

tprodanov
Контакти:

Re: Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 15:25

Вчера Мъри доказа, че селския манталитет, печалбата на всяка цена, и мисленето като дребно човече могат да претопят всеки..

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 02 авг 2009 15:28

futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета

АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 02 авг 2009 15:28

ДА!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 15:31

С 9 човека Левски игра и преди две години пак финал за суперкупата с ЦСКА, и пак не получи гол. Факт е, че в България Левски може да игре както си иска и когато си поиска. Единствения начин Левски да падне е да се бие сам, което за съжаление също видяхме този сезон.

Лошото е, че навън ситуацията е различна....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2009 15:32

jore1914 написа:
futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета

АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят

Аз пък си мисля, че Берое преди 3 години доказаха, че са с класа -две над другите отбори когато ПФК Левски не успя да ги победи с 2 души повече ;)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 02 авг 2009 15:34

Ало осъзнайте се малко данеби когато Ман юн,загуби от барса с 0:2 сър алекс да не е добър трениор? :shock:
Литекс направиха слаб мач,а тоя който вика че Левски е с 2 класи над вс,български отбори значи неразбира от футбол,ще видите че в сряда левски няма да вземат мача с Баку

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 15:36

Баку не е български отбор ;)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 02 авг 2009 15:43

Суперкупата няма да ви спечели мача срещу Баку!
Двата отбора изиграха доста слаб мач.Надявам се,че ще променят играта си,защото ще имат проблеми в ЕКТ.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 02 авг 2009 15:46

Аз мисля,че когато се навиеме да играем на 100%,можем да опердашим всички в България без проблем,даже и с резервите,но не играем постоянно,за което вината си беше на Мъри преди,а после и на Велев,много му куцаше мотивацията на тоя отбор.Дано сега при новия тренер това нещо да се промени най-после,защото силата на Левски е силният колектив и ако треньорите си вършат работата най-вече в психологически план няма да имаме проблеми в България....За навън нямаме футболисти с висока класа за кой знае какъв пробив,така че не трябва да очакваме много от отбора в ЕКТ...

Върни се в “Футбол - България”