Мнениеот B__A__N__DA__TA » 27 яну 2012 23:49
Реда е ;
1. Запитване
2. Отговор
3. конкретна оферта
4. Приемане на оферта и разрешение за преговори с играча , или отказ .
5. Ако има разрешение - преговаря се с играча .
На запитването на ЦСКА е отговорено , че играча е собственост на Черноморец и ЦСКА няма право да преговаря с него .
1: Има
2:няма
3:Тъй като не са получили отговор от клуба,се свързват с агента на играча, или тя с тях и разбираме,че ЦСКА ще вземе футболиста,само ако тя покаже,че е свободен агент, което пък тя доказва
4:На какво основание трябва да се чака разрешение за преговори,при положение,че агента на играча доказва пред заинтересованата страна,че играча е свободен агент..4,1: в тази връзка и не е направена оферта към Черноморец,а към Ба
5: Чак ми става смешно вече,че Киряков иска да го оферират за свободен агент, значи Черноморец казва,че това е техен играч и точка ..последователността на събитията показва,че няма основание ЦСКА да бъде обвиняван в нещо което твърдят от Черноморец.По-интересното е,че ако нещата се раздухат прекалено,наказания ще има, но за Черноморец и за БФС защото ,както се разбра от коментарите е в нарушение на препоръките на ФИФА.
Офтопик:
Това е мнението ми на база на изчетеното до момента от Акаунта.Искам да поясня: Аз съм против този трансфер,защото противопоставя двата ми най-обичани отбора.На база на прочетеното ,доставено ни с изключително много четене преди това от страна на някои потребители, обективното право е на страната на ЦСКА според мен.Лично аз се надявам да няма наказание за виновника,защото при всички случаи ще е наказан свиден за мен отбор,
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]