Сигурно е поне 110 кила , дори Роналдо (Феномена) изглежда като слаботелесен пред него
  Сигурно е поне 110 кила , дори Роналдо (Феномена) изглежда като слаботелесен пред него   

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Helguera написа:Тоя капитана на Дери Сити , мисля че 5-ти номер беше с е**ти шкембето

Мисля, че друг прякор би му отивал повече например: "хипопотамът"
  Мисля, че друг прякор би му отивал повече например: "хипопотамът"  
Lord VOODOO написа:Струва ми се, че ще стане като с мача Черно Море - Искра-Стал.
В домакинският мач моряците се измъчиха, но после в реванша изкъртиха молдовците с 0:3!
Сега очаквам да стане същото и ЦСКА да победи със същият резултат 0:3!
Отдавам по-слабата ви игра в първият мач, на това, че ви беше първи официален мач за сезона, турският резак много лошо ви ощети, а и Дери беше стегнал баси бетона. Само че ако ирландците искат да се опитат да ви отсранят ще трябва да се отворят отзад и тогава ще им го нахлузите без вазелин!
Успех и чакам победа с 0:3!

Расате написа:знаете ли нещо за това дали БНТ ще излъчи мача? А иначе и аз съм на мнението, че там ще направим доста по-добър мач от първия!!! КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!?!...
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 5 госта