Дери Сити(Ирландия)-ЦСКА(България)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дери Сити(Ирландия)-ЦСКА(България)
Тоя капитана на Дери Сити , мисля че 5-ти номер беше с е**ти шкембето
Сигурно е поне 110 кила , дори Роналдо (Феномена) изглежда като слаботелесен пред него

Helguera написа:Тоя капитана на Дери Сити , мисля че 5-ти номер беше с е**ти шкембето![]()
Сигурно е поне 110 кила , дори Роналдо (Феномена) изглежда като слаботелесен пред него
![]()
![]()
![]()
Май на него му викали "пицата"
-
THE G.A.M.E
Дери С. - ЦСКА - 1:2 !
-
Hooliganss
Lord VOODOO написа:Струва ми се, че ще стане като с мача Черно Море - Искра-Стал.
В домакинският мач моряците се измъчиха, но после в реванша изкъртиха молдовците с 0:3!
Сега очаквам да стане същото и ЦСКА да победи със същият резултат 0:3!
Отдавам по-слабата ви игра в първият мач, на това, че ви беше първи официален мач за сезона, турският резак много лошо ви ощети, а и Дери беше стегнал баси бетона. Само че ако ирландците искат да се опитат да ви отсранят ще трябва да се отворят отзад и тогава ще им го нахлузите без вазелин!
Успех и чакам победа с 0:3!
Дано да си прав - че теа клошета от Уефа кат праснат едно служебно 0:3 поне с продължения да ги мъчим нещо
Иска ми се и с 10 да ги биеме... Ама мисля че пак ше ги биеме с 1 или най-много 2 гола
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
Някой знае ли дали БНТ ще си направи труда да даде и нашия мач като гости? Миналия вторник направиха невъзможното и в последния момент предадоха директно мача на Левски в Азърбайджан, за което разбира се ги поздравявам. Мисля, че ще е нормално да предадат и нашия мач в Ирландия.
Мирише ми на X, но и това ни стига.
турския рефер се понапъна, чак кафяво пусна отзад
На реванша е белгиец (повече на суринамец ми прилича)- ще го видим и него..
Онова кюфте- капитана на Дери, явно спи с дъщерята на шефа, щото никoй друг не я иска, и затова е все още в отбора- Общо казано лесен съперник и всичко зависи от Пенев- няма право на издънки и грешки!
Изкам да виждам ирландска кръв по терена и плачещи дебели ирландки по трибуните!
А! .. да не забравяме и Ирландското уиски
турския рефер се понапъна, чак кафяво пусна отзад
На реванша е белгиец (повече на суринамец ми прилича)- ще го видим и него..
Онова кюфте- капитана на Дери, явно спи с дъщерята на шефа, щото никoй друг не я иска, и затова е все още в отбора- Общо казано лесен съперник и всичко зависи от Пенев- няма право на издънки и грешки!
Изкам да виждам ирландска кръв по терена и плачещи дебели ирландки по трибуните!
А! .. да не забравяме и Ирландското уиски
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Тази вечер от 21.00 Дери ( които са 4-ти във врмененното класиране на 11 точки от "Бохемианс" имат гостуване на втория в ЕЙРЕ "Шармок" - през седмицата се оплакваха че федерацията им не дала разрешение да го отложат и трябва да го играя между мачовете с нашите.
Ако не друго - поне нашите трябва да са репички срещу тях на реванша
Ако не друго - поне нашите трябва да са репички срещу тях на реванша

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
знаете ли нещо за това дали БНТ ще излъчи мача? А иначе и аз съм на мнението, че там ще направим доста по-добър мач от първия!!! КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!?!...
Расате написа:знаете ли нещо за това дали БНТ ще излъчи мача? А иначе и аз съм на мнението, че там ще направим доста по-добър мач от първия!!! КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!?!...
Еми чакаме Бат Бойко, въпреки че е левскар,да завърти един телефон иначе в деня на мача влез във форума и все ше се намери някои пич да пусне link
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER