Bourgas написа:toffees написа:Bourgas написа:Да почна ли да им давам на червените приятели истината и за Тошко Янчев, как беше "взет" от Нафтата и за Митко Трендафилов или и там ще получа отговор от рода : Не разбираш! Не си си взел хапчетата! Не вярвай на Херо! И т.н.

А аз да ви дам ли на сините приятели как нафтата откраднаха 3-4 ма юноши на ЦСКА
Какви сини приятели бе, алооооо. Объркал си форума. Тук сме ЧЕРНОМОРЕЦ. Какво крадене, я ми кажи? Непродължен договор е нехайство от ваша страна. Виждаме ги в Бургас - вземаме ги. Хайде не ми излизай с номера от рода на вица " а пък вие биете негрите". Или поемаш вината като такъв яростен фен на гафовете на вашето ръководство, или си мълчиш. Отговаряй, питам те: Защо не са платени парите за Платини, купен далечената вече 2008 год.? Защот Анисе беше "взет" по подобен начин? Защо Тошко Янчев, големият ви капитан, го взехте по ОНЗИ начин? Нещо да кажеш за казуса "Трендафилов"? Що спирате водата на стадиона, да не могат футболистите да се изкъпят? Защо обещавате премии, като не ги давате? Защо НИКОГА не сте виновни?
Повече въпроси няма да ти задавам, защото със сигурност няма да ми отговориш на нито един, ултрасе.
Ха ха ха ти направо ме спука от смях , еми и тук е същото виждаме накакъв негър той се оказва футболист с прекратен договор/свободен агент и го взимаме ха ха цъ цъ цъ малеееее нямам думи.
П.П Черноморец с какви екипи играят каза че не са сини , а какви са питам аз?
А за Платини го казаха ясно изплаща се на траншове алооооо и следващият транш е Декември , може и неговия договор да постнете