Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:10

stannn написа:На тоя няма ли кой да му даде пари, че да отиде да си купи хаповете. След 20 минути да не получиш информация, че лично Обама е наредил на Михайлов да потули случая. Намери доказателства, представи ги и тогава пиши, а не като сега простотии които явно си ги сънувал снощи или звездите ти ги говорят.

Знам кой му го е казал това нещо. Искаш ли да те светна и аз или и мен ще ме пратиш за хапове?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 яну 2012 15:11

калпазанчо написа:Между другото тази информация ще я предам и на медиите! В момента се опитвам да се свържа със Сашо Диков, някой може ли да ми помогне с негов актуален телефонен номер, тъй като звънях на няколко, които никой не ги вдига :(

0889888803
0889888805
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 яну 2012 15:11

калпазанчо написа:Уважаеми журналисти, вие сте на ход - разберете дали въпросните намесени 2ма министри знаят, че името им се забърква в подобни неща! Нека излезе истината! Аз няма да се учудя, ако в суматоха "услужливо" са били споменати с цел да се увеличи психологическия натиск спрямо нашето ръководстово. Но.........Когато си играят с огъня, нека знаят, че могат и да се опарят въпросните "парламентьори".........!!!!!!!!!

Ами напиши имената да им се обадят журналистите, иначе другото си е тоя на оня!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:11

ozzmozisa написа:наглостта на сините малоумници е безмерна.паметтаим е къса или напълно изчезнала.карвальо,да коща,гошо метъла......все доблестно прекратени договори.

Уважение към аватара ти, но за теб никакво! Къде видя Левски да е намесен в този казус, ако си недоскив, кажи, ще те пратя на добър очен лекар!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:12

PFC Litex написа:
калпазанчо написа:Между другото тази информация ще я предам и на медиите! В момента се опитвам да се свържа със Сашо Диков, някой може ли да ми помогне с негов актуален телефонен номер, тъй като звънях на няколко, които никой не ги вдига :(

0889888803
0889888805

Изключени са :)

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 яну 2012 15:12

Bourgas написа:
toffees написа:
Bourgas написа:Да почна ли да им давам на червените приятели истината и за Тошко Янчев, как беше "взет" от Нафтата и за Митко Трендафилов или и там ще получа отговор от рода : Не разбираш! Не си си взел хапчетата! Не вярвай на Херо! И т.н. :mrgreen:

А аз да ви дам ли на сините приятели как нафтата откраднаха 3-4 ма юноши на ЦСКА

Какви сини приятели бе, алооооо. Объркал си форума. Тук сме ЧЕРНОМОРЕЦ. Какво крадене, я ми кажи? Непродължен договор е нехайство от ваша страна. Виждаме ги в Бургас - вземаме ги. Хайде не ми излизай с номера от рода на вица " а пък вие биете негрите". Или поемаш вината като такъв яростен фен на гафовете на вашето ръководство, или си мълчиш. Отговаряй, питам те: Защо не са платени парите за Платини, купен далечената вече 2008 год.? Защот Анисе беше "взет" по подобен начин? Защо Тошко Янчев, големият ви капитан, го взехте по ОНЗИ начин? Нещо да кажеш за казуса "Трендафилов"? Що спирате водата на стадиона, да не могат футболистите да се изкъпят? Защо обещавате премии, като не ги давате? Защо НИКОГА не сте виновни?
Повече въпроси няма да ти задавам, защото със сигурност няма да ми отговориш на нито един, ултрасе.

Ха ха ха ти направо ме спука от смях , еми и тук е същото виждаме накакъв негър той се оказва футболист с прекратен договор/свободен агент и го взимаме ха ха цъ цъ цъ малеееее нямам думи.

П.П Черноморец с какви екипи играят каза че не са сини , а какви са питам аз?
А за Платини го казаха ясно изплаща се на траншове алооооо и следващият транш е Декември , може и неговия договор да постнете
Последна промяна от toffees на 27 яну 2012 15:16, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 27 яну 2012 15:13

Ами говорете бе хора, щото така с недомлъвки не става !
Онзи бил казал на еди кой си и той после на него бил казал и някакви министри замесени и Херо и тн и тн .....
Ако имате нещо казвайте го в прав текст, все пак тук е форум, а не съд !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 яну 2012 15:13

О, не, не. Аз само ще предам информацията, която е достоверна на журналистите. Има си кой и защо да нищи нещата. На тях ще им дам всичко което знам. Но нали се сещате, ако нашето ръководство няма топки да каже за безпрецедентния натиск, за какво иде реч?!Останалото се надявам да разберат те. Имат си начини. Ако искат да разберат, има си как.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 яну 2012 15:13

Тоффес, това ли ти бяха отговорите? Пич, не аз, ти мен ме спука от смях. Нямаш какво да кажеш май? Чувстваш се неловко? Да ти помогна, спри да пишеш тук, ще те забравим като френски шансон.

velchev
Контакти:

Мнениеот velchev » 27 яну 2012 15:14

Напълно възможно е от БФС да искат да потулят случая, защото ако се стигне до УЕФА и ФИФА с тия неправомерно картотекирани играчи на Черноморец, с договори като на Анисе, ще стане мътна и кървава.

Върни се в “Черноморец”