Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!

Мнениеот Deliba6 » 31 юли 2009 17:06

kalo написа:
tprodanov написа:Моето мнение е, че човек, който ги гледа по телевизора не се предполага да има много право на възражение. Там дават и хубави мачове, има избор. Като почнем да пълним стадиона на мачове с вихрен, бела и подобни и ревнем 30 000 човека, тогава никой няма да се мърдосва по терена. Справка - 3 години назад.

Приятелю,лично аз ходя на стадиона да видя нещо хубаво и да се разтоваря от гадната действителност,а не да гледам мърди и лигльовци! Ти би посетил концерт например,където някой пее фалшиво или на филм като "Веригата" :?:
Не става ритнитопковци/отнася се за нашите звезди/да се разхождат по терена и да се подиграват с малцината зрители,а да искат посещение!Такива,като нас,ако не работят качествено ще ни изхвърлят от работа,а няма да ни ръкопляскат!
Народа е казал:"Каквото повикало,такова отговорило"!
Честно казано:нямам нерви да ходя на стадиона,а в последните години май и за пред телевизора!
С пожелание за добро представяне на българите в евротурнирите и квалификациите!

Стигнах дотук с четенето!... Абсолютно съм на твоето мнение, човеко! Макар че ходя на "Г. Аспарухов" и съм с абонамент, ми писна!!! През изминалият сезон повече от половината отрязъци си останаха неоткъснати, поради изброеното от теб... :!: :oops: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 31 юли 2009 18:20

Deliba6 написа:
kalo написа:
tprodanov написа:Моето мнение е, че човек, който ги гледа по телевизора не се предполага да има много право на възражение. Там дават и хубави мачове, има избор. Като почнем да пълним стадиона на мачове с вихрен, бела и подобни и ревнем 30 000 човека, тогава никой няма да се мърдосва по терена. Справка - 3 години назад.

Приятелю,лично аз ходя на стадиона да видя нещо хубаво и да се разтоваря от гадната действителност,а не да гледам мърди и лигльовци! Ти би посетил концерт например,където някой пее фалшиво или на филм като "Веригата" :?:
Не става ритнитопковци/отнася се за нашите звезди/да се разхождат по терена и да се подиграват с малцината зрители,а да искат посещение!Такива,като нас,ако не работят качествено ще ни изхвърлят от работа,а няма да ни ръкопляскат!
Народа е казал:"Каквото повикало,такова отговорило"!
Честно казано:нямам нерви да ходя на стадиона,а в последните години май и за пред телевизора!
С пожелание за добро представяне на българите в евротурнирите и квалификациите!

Стигнах дотук с четенето!... Абсолютно съм на твоето мнение, човеко! Макар че ходя на "Г. Аспарухов" и съм с абонамент, ми писна!!! През изминалият сезон повече от половината отрязъци си останаха неоткъснати, поради изброеното от теб... :!: :oops: :mrgreen:

Пичове, щом не ви харесва БГ футбола - не ходете, не е на сила. И не коментирайте. Ходете си на кино и театър. На футбол има кои да ходиме, пък бил той и лош.

стената
Контакти:

Мнениеот стената » 31 юли 2009 18:27

много много си прав приятелю ! За мене обаче те не са глезлювци а лиглювци, междо другото можешли да накараш някого да даде всичко от себеси когато на 25 години той има поне 200000 лева зад гърбът си ? Какво ли си вика , :mrgreen: :mrgreen: абе я маинатави!!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 юли 2009 18:36

На нашите футболисти целите им са ниски ! Когато имат пари за дрешки ,дискотеки и курви ,вече не им се напряга много нито в тренировки нито мачове :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот futbolqga » 31 юли 2009 18:42

Браво на Домо!Дано продължава така и да си заслужи поне 2-3 пъти подред да е титуляр.От тук нататък съм сигурен, че той ще покаже какво може и ще си задържи титулярното място

Потребителски аватар
Бий_Чорбата
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот Бий_Чорбата » 31 юли 2009 18:51

futbolqga написа:Браво на Домо!Дано продължава така и да си заслужи поне 2-3 пъти подред да е титуляр.От тук нататък съм сигурен, че той ще покаже какво може и ще си задържи титулярното място

Дано му се дава повече шанс той другото си го може .

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Игра точен резултат : Левски - Литекс

Мнениеот PetarBG » 31 юли 2009 21:35

Само в редовното време .Само резултат и без коментари.
Награди няма ей така за кеф интересно ми е .Ще има класиране и други прогнози разбира се ако ви харесва.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Левски-Литекс 2:1

http://www.fclevskinews.blogspot.com
Последна промяна от PetarBG на 31 юли 2009 22:08, променено общо 4 пъти.

tprodanov
Контакти:

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2009 21:40

2-0

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс

Мнениеот DukeUnv » 31 юли 2009 21:40

Левски 2 : 0 Литекс
Изображение