kalo написа:tprodanov написа:Моето мнение е, че човек, който ги гледа по телевизора не се предполага да има много право на възражение. Там дават и хубави мачове, има избор. Като почнем да пълним стадиона на мачове с вихрен, бела и подобни и ревнем 30 000 човека, тогава никой няма да се мърдосва по терена. Справка - 3 години назад.
Приятелю,лично аз ходя на стадиона да видя нещо хубаво и да се разтоваря от гадната действителност,а не да гледам мърди и лигльовци! Ти би посетил концерт например,където някой пее фалшиво или на филм като "Веригата"![]()
Не става ритнитопковци/отнася се за нашите звезди/да се разхождат по терена и да се подиграват с малцината зрители,а да искат посещение!Такива,като нас,ако не работят качествено ще ни изхвърлят от работа,а няма да ни ръкопляскат!
Народа е казал:"Каквото повикало,такова отговорило"!
Честно казано:нямам нерви да ходя на стадиона,а в последните години май и за пред телевизора!
С пожелание за добро представяне на българите в евротурнирите и квалификациите!
Стигнах дотук с четенето!... Абсолютно съм на твоето мнение, човеко! Макар че ходя на "Г. Аспарухов" и съм с абонамент, ми писна!!! През изминалият сезон повече от половината отрязъци си останаха неоткъснати, поради изброеното от теб...