El greco написа:Колеги , да ви вкарам в час с последните новини.
Херо , Кишишев и Челика бяха на среща с кмета в общината . Както вече един път писах , кмета само обещава предизборно , а всъщност не е направил абсолютно нищо за Черноморец . Не са изпълнени ангажиментите му към клуба и не е дал нито една стотинка от обещаните пари .
Сега обаче ножа е опрял до кокал . Херо е играл много твърдо и му е казал , че ще изкара в пресата цялата истина за това дали община Бургас оказва някаква помощ на клуба .
Нещо повече , той е много пищисан на кмета , че помага на другия отбор , а за нас нищо ... Сега даже им е докарал някакъв кипърец , защото онези двамата собственици и те са финиширали нещо ....
Община Бургас дължи пари на буклуджиите от Титан . Херо му е предложил да си одържат от тях сумата , която имаме да получаваме за Платини . Но , Николов и това отказал , били по друга сметка . Аз това не го рзабирам , нали и общината е съсобственик в клуба ? Имаш да вземаш пари от някой - одържаш си ги .
Не знам обаче как е приключил разговора ...
С парите от Жужу и ако си вземем парите от буклуджиите за Платини и Анеси , полусезона е вързан .
До 01.02. трябва да влязат и 120 000 лв . в клуба от наем на стадиона . Другия отбор искат да играят на Лазур и им е обявен наем от 120 000 лв. , който трябва да платят до тогава . Въпросния кипърец бил готов да даде парите , ама като знам какви са лъжци .....не ми се вярва .
Чорбата са били обещали премия за равния с Лудогорец от 20 000 лв . , познайте дали са ги дали ?????
И за финал , последните изследвания на Херо са много добри . Раковите клетки са унищожени !!!
Лек ден на всички !
1. Ако отбора ще се издържа от трансфери и от общината ( която плаща тока и водата на стадиона в Лазур ) , тогава събев за какъв чеп е
2. Дори другия отбор на играе срещите си на стадиона в Лазур , то въпросните 120 000 лева няма да влязат в клуба , защото самия клуб не е собственик на съоръжението и също "плаща" наем за ползването му . Както "плаща" и наем за кампуса . А днес чух , че са "платили" и наем за съоръжението в Поморие за последната контрола .
Относно общината и Титан . Общината е на бюджет , който е разпределен по сметки . По закон , общината не може да прехвърля средства от една сметка в друга . Иначе казано - парите предвидени за почистване , могат да се харчат само за почистване . Ако не се изхарчат , се формира бюджетен излишък . Ако остане такъв обаче , за следващата година на общината ще и бъдат отпуснати по-малко средства . Ако хер Флик ( министър Дянков ) разреши по-голяма сума за направление "спорт" , освен на другия отбор , ще се помага и на този . Не , че общината е длъжна да го прави - по договор , това е задължение на другия акционер Петрол АД . , което той не изпълнява от известно време .
п.п Трябваше да започнеш с новината за Херо , защото само това има някакво истинско значение - събевци , киряковци и анесита , са просто фон