Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 27 яну 2012 00:22

Искам си Акаунта написа:quote="Искам си Акаунта"]
kartago написа:Аз така или иначе, до към 1-2 ще се наложи да съм на работа! Не, че някой ще дойде в това време, ама знае ли човек?! После вече от домашния комп! Това за темата е интересно! Досега ни защитават левскари, време е и червеният лагер да започне! Но аз лично няма да съм доволен, ако във втория пролетен кръг има по-малко от три "анесита" във вратата на червените!!! ))))))

А що да не ги Гзий...м повече :mrgreen:

Съгласен съм, но се опитвам да бъда "актуален", дето се вика в крак с времето!!! Брат ти сети ли се за мене?! ))))[/quote]
Не можахме да си поговорим , имаше хора при него като минах . Пък днес цял ден са занимавам с ремонти ... и казуси :mrgreen:
п.п За утре ми обещаха тълкувание на казуса по чл.70 и липсата на чл.68 в договора . останах втрещен , че на местна почва( в Бургас ) никой не се е сбъсквал с подобно ситуация .[/quote]

Писах ти в темата на ЦСКА, пиша ти и тук. Изумруд е отговорил на едно твърдение в другата наша тема - първа сесия, че договорът е невалиден на тази база, така:
"Естествено, че член 70 се цитира във връзка с член 68, що не четеш промените в Държавен вестник, където се обяснява начин на позоваване???
ти си тъп, тъп, тъп, че чак влъБнат))) абе, да не би да си софиянец с произход от Западна България?????"
Какво ще кажеш?

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 27 яну 2012 08:17

Колеги , да ви вкарам в час с последните новини.
Херо , Кишишев и Челика бяха на среща с кмета в общината . Както вече един път писах , кмета само обещава предизборно , а всъщност не е направил абсолютно нищо за Черноморец . Не са изпълнени ангажиментите му към клуба и не е дал нито една стотинка от обещаните пари .
Сега обаче ножа е опрял до кокал . Херо е играл много твърдо и му е казал , че ще изкара в пресата цялата истина за това дали община Бургас оказва някаква помощ на клуба .
Нещо повече , той е много пищисан на кмета , че помага на другия отбор , а за нас нищо ... Сега даже им е докарал някакъв кипърец , защото онези двамата собственици и те са финиширали нещо ....
Община Бургас дължи пари на буклуджиите от Титан . Херо му е предложил да си одържат от тях сумата , която имаме да получаваме за Платини . Но , Николов и това отказал , били по друга сметка . Аз това не го рзабирам , нали и общината е съсобственик в клуба ? Имаш да вземаш пари от някой - одържаш си ги .
Не знам обаче как е приключил разговора ...
С парите от Жужу и ако си вземем парите от буклуджиите за Платини и Анеси , полусезона е вързан .
До 01.02. трябва да влязат и 120 000 лв . в клуба от наем на стадиона . Другия отбор искат да играят на Лазур и им е обявен наем от 120 000 лв. , който трябва да платят до тогава . Въпросния кипърец бил готов да даде парите , ама като знам какви са лъжци .....не ми се вярва .
Чорбата са били обещали премия за равния с Лудогорец от 20 000 лв . , познайте дали са ги дали ?????
И за финал , последните изследвания на Херо са много добри . Раковите клетки са унищожени !!!
Лек ден на всички !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 09:42

И за финал , последните изследвания на Херо са много добри . Раковите клетки са унищожени !!!

Eй това е най-хубавото. :P Всичко останало ще се нареди. Вярвам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 яну 2012 11:28

Mда само обещания , само приказки и нищо .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 яну 2012 11:34

Сега чета ,че мач утре май няма да има . Варна - Бургас затворено , студ , лед .. едва ли нащи ще рискуват и да се контузят
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 яну 2012 13:04

Анисе търси кой да гледа кучето му Ники
27 януари 2012 | 05:48 7
Twitter

Избягалият от Черноморец в ЦСКА Анисе Абел е зарязал кученцето си в Бургас, но явно страда по мъничето. 21-годишният малгаш с френски паспорт търси упорито човек, който да гледа любимия му шпиц край морето, докато той е на подготвителен лагер с “червените”. Обещава солидно възнаграждение.

Анисе звънял късно предишната вечер на свой близък в Бургас, за да го моли да му намери подходящия човек, който да се грижи 2 седмици бащински за 10-месечния Ники. После Анисе щял да прибере домашния любимец в новия си дом в София.

В родината си Мадагаскар семейството на футболиста, който има 4-ма братя и 3 сестри отглежда голямо куче и оттам е привързаността му към животните.

Аз. Нека аз да гледам "Ники" - то. :mrgreen:
[offtopic]Момчета. Как да сготвим Ники...Искате ли го с ориз ???? :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 13:19

El greco написа:Колеги , да ви вкарам в час с последните новини.
Херо , Кишишев и Челика бяха на среща с кмета в общината . Както вече един път писах , кмета само обещава предизборно , а всъщност не е направил абсолютно нищо за Черноморец . Не са изпълнени ангажиментите му към клуба и не е дал нито една стотинка от обещаните пари .
Сега обаче ножа е опрял до кокал . Херо е играл много твърдо и му е казал , че ще изкара в пресата цялата истина за това дали община Бургас оказва някаква помощ на клуба .
Нещо повече , той е много пищисан на кмета , че помага на другия отбор , а за нас нищо ... Сега даже им е докарал някакъв кипърец , защото онези двамата собственици и те са финиширали нещо ....
Община Бургас дължи пари на буклуджиите от Титан . Херо му е предложил да си одържат от тях сумата , която имаме да получаваме за Платини . Но , Николов и това отказал , били по друга сметка . Аз това не го рзабирам , нали и общината е съсобственик в клуба ? Имаш да вземаш пари от някой - одържаш си ги .
Не знам обаче как е приключил разговора ...
С парите от Жужу и ако си вземем парите от буклуджиите за Платини и Анеси , полусезона е вързан .
До 01.02. трябва да влязат и 120 000 лв . в клуба от наем на стадиона . Другия отбор искат да играят на Лазур и им е обявен наем от 120 000 лв. , който трябва да платят до тогава . Въпросния кипърец бил готов да даде парите , ама като знам какви са лъжци .....не ми се вярва .
Чорбата са били обещали премия за равния с Лудогорец от 20 000 лв . , познайте дали са ги дали ?????
Лек ден на всички !

1. Ако отбора ще се издържа от трансфери и от общината ( която плаща тока и водата на стадиона в Лазур ) , тогава събев за какъв чеп е :!:
2. Дори другия отбор на играе срещите си на стадиона в Лазур , то въпросните 120 000 лева няма да влязат в клуба , защото самия клуб не е собственик на съоръжението и също "плаща" наем за ползването му . Както "плаща" и наем за кампуса . А днес чух , че са "платили" и наем за съоръжението в Поморие за последната контрола .
Относно общината и Титан . Общината е на бюджет , който е разпределен по сметки . По закон , общината не може да прехвърля средства от една сметка в друга . Иначе казано - парите предвидени за почистване , могат да се харчат само за почистване . Ако не се изхарчат , се формира бюджетен излишък . Ако остане такъв обаче , за следващата година на общината ще и бъдат отпуснати по-малко средства . Ако хер Флик ( министър Дянков ) разреши по-голяма сума за направление "спорт" , освен на другия отбор , ще се помага и на този . Не , че общината е длъжна да го прави - по договор , това е задължение на другия акционер Петрол АД . , което той не изпълнява от известно време .
п.п Трябваше да започнеш с новината за Херо , защото само това има някакво истинско значение - събевци , киряковци и анесита , са просто фон :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 13:21

ntodorov написа:Анисе търси кой да гледа кучето му Ники
27 януари 2012 | 05:48 7
Twitter

Избягалият от Черноморец в ЦСКА Анисе Абел е зарязал кученцето си в Бургас, но явно страда по мъничето. 21-годишният малгаш с френски паспорт търси упорито човек, който да гледа любимия му шпиц край морето, докато той е на подготвителен лагер с “червените”. Обещава солидно възнаграждение.

Анисе звънял късно предишната вечер на свой близък в Бургас, за да го моли да му намери подходящия човек, който да се грижи 2 седмици бащински за 10-месечния Ники. После Анисе щял да прибере домашния любимец в новия си дом в София.

В родината си Мадагаскар семейството на футболиста, който има 4-ма братя и 3 сестри отглежда голямо куче и оттам е привързаността му към животните.

Аз. Нека аз да гледам "Ники" - то. :mrgreen:
[offtopic]Момчета. Как да сготвим Ники...Искате ли го с ориз ???? :mrgreen:[/offtopic]

Тъкмо това щях да пиша и аз ... Че е в Бугас и ще говори с Херо ... за Ники ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 яну 2012 14:50

Поздрави на всички! Съжалявам, че пиша малко тези дни, но съм лимитиран откъм интернет. Радвам се, че вие се забавлявате обаче във всекидневната. От 100 % източник научих потресаващи неща по оста Черноморец-БФС-ЦСКА. Опитвали са се вчера да ни извиват ръцете да приемем малка сума за Анеси и да си замълчим. Нещо много яко се размириса работата. Аз ще предоставя информацията на журналисти, ако имат "топки", нека видим дали ще минат метър тоя път ЦСКА....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 яну 2012 15:50

калпазанчо написа:Поздрави на всички! Съжалявам, че пиша малко тези дни, но съм лимитиран откъм интернет. Радвам се, че вие се забавлявате обаче във всекидневната. От 100 % източник научих потресаващи неща по оста Черноморец-БФС-ЦСКА. Опитвали са се вчера да ни извиват ръцете да приемем малка сума за Анеси и да си замълчим. Нещо много яко се размириса работата. Аз ще предоставя информацията на журналисти, ако имат "топки", нека видим дали ще минат метър тоя път ЦСКА....

Аз познавам журналисти с топки . Важното е обаче информацията да е подплатена - тоест , някой да излезе и да каже . Ето този човек , каза това и това . Още по-добре ще е , ако е било пред свидетели , а най-добре ако има запис ;) Ако искаш драсни на лични

Върни се в “Черноморец”