Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот Karsa Orlong » 22 яну 2012 10:43

suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.

Чакай, сега очаквам да каже, че за следващия мач трябва да се работи здраво и да се подходи сериозно и да затвърди, че няма нужда да се купуват нови :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 яну 2012 11:23

Liverpool_EC написа:Забавното е след всеки слаб мач как има хора,които умират да бият тъпана само и само да се възползват от неприкосновеното си право да си покажат простотията и на всичкото отгоре се мислят за велики :lol:

мм за малко да познаеш :mrgreen:
много по-забавно е да гледаш как "такива като теб" със всеки (слаб е излишно) мач не просто намаляват, а директно отиват в червената фенска книга, ама ти явно си доста безсрамен ;)
споко, и твоя момент е близо 8-)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 22 яну 2012 11:40

Не въпросът не беше в това с играчите.... когато харесваш даден отбор имаш конкретен футболист, който ти прави силно впечатление, поне в моя случаи аз се интересувах и от историята на клуба когато се привързвах към Ливърпул. Смисъла беше, че историята е важна част от клуба, аз продължавам да подкрепям Ливърпул заради това което е сега и заради това което е бил, а не да оплювам всичко живо което мърда в клуба, защото само и единствено клуба не се движи по начина, по който аз искам ! ето това исках да ти докажа ливърпул_форевър и ако си ме разбрал само адмирации за теб, за джонката няма смисъл да коментираме той така се е запилял с тая Фифа, че незнам вече дали той осъзнава разликата между реалния живот и футболната симулация на компютъра му !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 яну 2012 11:50

На тия мърди в червена фланелка им трябва един изрод като Феликс Магат да ги товари с камъни и да тренират по 10 часа на ден, после да не могат да ходят. Срам са тези лигочи за Ливърпул. Срам е и че човек изгонен позорно от 3 отбора (Комоли) дърпа конците за трансферите. Срам е и че една легенда се е превърнал в марионетка и безгласна буква относно играчите. Срамно е всичко. А за всички, които казват, че няма пари за заплати, нека проверят колко пари плащат ФСГ в Бостън ред Сокс и сами си правете сметка, няма ли пари. Няма хора, които да се погрижат за трансферите, защото са некадърници, това е истината.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2012 12:31

KingKenny написа:Не въпросът не беше в това с играчите.... когато харесваш даден отбор имаш конкретен футболист, който ти прави силно впечатление, поне в моя случаи аз се интересувах и от историята на клуба когато се привързвах към Ливърпул. Смисъла беше, че историята е важна част от клуба, аз продължавам да подкрепям Ливърпул заради това което е сега и заради това което е бил, а не да оплювам всичко живо което мърда в клуба, защото само и единствено клуба не се движи по начина, по който аз искам ! ето това исках да ти докажа ливърпул_форевър и ако си ме разбрал само адмирации за теб, за джонката няма смисъл да коментираме той така се е запилял с тая Фифа, че незнам вече дали той осъзнава разликата между реалния живот и футболната симулация на компютъра му !

Ще оплювам колкото си искам, защото това не е този Ливърпул, към който се привързах...ако на теб ти харесва клоуна Далглиш да ни се гаври по този начин, не храни, радвай се...при положение, че заради клоуна сме на това равнище при похарчените 120 млн., това е богохулство...Аз ако съм собственик и дам 120 млн за трансфери и 90 от тях бъдат похарчени грешно, аз това ще го тълкувам като гавра и веднага ще го изгоня тоя тъпак.

suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.

Чакай, чакай, ще се появят пак феновете на клоуна и ще го защитят...има още 16 кръга бе, чакай, ще се оправим, нищо че вече не създаваме и положения. Ще се оправим, има време, клоуна е магьосник, той вижда всички недостатъци и ще се погрижи за всичко бе...
Нищо че като критикува играчите си публично някои от тях вече ще изгубят желание да играят за Ливърпул.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 22 яну 2012 12:33

Аз по едно време си пуснах да гледам Такси3.Дори да съм го гледал и да знаех края му все пак ми се стори по-интересен от това,което предложиха "мърсисайдци". :(

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 яну 2012 12:37

Liverpool forever_95 написа:
KingKenny написа:Не въпросът не беше в това с играчите.... когато харесваш даден отбор имаш конкретен футболист, който ти прави силно впечатление, поне в моя случаи аз се интересувах и от историята на клуба когато се привързвах към Ливърпул. Смисъла беше, че историята е важна част от клуба, аз продължавам да подкрепям Ливърпул заради това което е сега и заради това което е бил, а не да оплювам всичко живо което мърда в клуба, защото само и единствено клуба не се движи по начина, по който аз искам ! ето това исках да ти докажа ливърпул_форевър и ако си ме разбрал само адмирации за теб, за джонката няма смисъл да коментираме той така се е запилял с тая Фифа, че незнам вече дали той осъзнава разликата между реалния живот и футболната симулация на компютъра му !

Ще оплювам колкото си искам, защото това не е този Ливърпул, към който се привързах...ако на теб ти харесва клоуна Далглиш да ни се гаври по този начин, не храни, радвай се...при положение, че заради клоуна сме на това равнище при похарчените 120 млн., това е богохулство...Аз ако съм собственик и дам 120 млн за трансфери и 90 от тях бъдат похарчени грешно, аз това ще го тълкувам като гавра и веднага ще го изгоня тоя тъпак.

Чакай, чакай, ще се появят пак феновете на клоуна и ще го защитят...има още 16 кръга бе, чакай, ще се оправим, нищо че вече не създаваме и положения. Ще се оправим, има време, клоуна е магьосник, той вижда всички недостатъци и ще се погрижи за всичко бе...
Нищо че като критикува играчите си публично някои от тях вече ще изгубят желание да играят за Ливърпул.

Те пък сега с какво желание играят, направо ... Керълчо, монотонно в свински тръс си се разкарва и само буди смях и съжаление в противниковите защитници. Няма ли да го осъдят за побоя и изнасилването, че да ни отърве от присъствието си? Просто едновременното присъствие на терена на Керъл-Даунинг-Адам-Хендерсън-Каут, обрича отбора на агония и голова немощ.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2012 12:47

Остай бе, сега ще се появят феновете на клоуна и ще ти обясняват как все някога ще заиграят като отбор, още не са се сработили и т.н... Не пипайте Керъл дори и с перце, не го обиждайте. Той все някога ще се науча как да си спира топката и да я подава точно на 5-6 метра. Клоуна каза, че Даунинг е бил много по-добър, отколкото е очаквал като го е купил...Каут е изпята песен, но против него няма да кажа лоша дума, той е също един от идолите ми заедно със Стиви Джи. Адам е толкова тъпо същество, че не мога даже и да ти опиша. Само като сгреши някой пас и се озъби и му мястото между предните два зъба ми иди да му ги разбия...жалко, твърде съм далеч.
Само към Хендерсън имам някакви минимални надежди, че след време ще стане като Лукас. Ама засега и той е анонимник и страхливец.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2012 12:47

Като ги защитава, защо ги защитава??? Като ги критикува, защо ги критикува?? Абе вие угода нямате ли бе? Дъртия трафопост да сте видели, или кой да е друг треньор да си признае и 1 своя грешка??

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2012 12:50

wolf написа:Като ги защитава, защо ги защитава??? Като ги критикува, защо ги критикува?? Абе вие угода нямате ли бе? Дъртия трафопост да сте видели, или кой да е друг треньор да си признае и 1 своя грешка??

Само да ти кажа, че като спукахме миналата година Сити на Анфийлд с двата гола на буйната грива, Манчини излезе и каза: Единствено и само заради мен паднахме на Анфийлд.
Айде когато чуеш клоуна да каже нещо подобно ми се обади :)

Върни се в “Ливърпул”