KingKenny написа:Не въпросът не беше в това с играчите.... когато харесваш даден отбор имаш конкретен футболист, който ти прави силно впечатление, поне в моя случаи аз се интересувах и от историята на клуба когато се привързвах към Ливърпул. Смисъла беше, че историята е важна част от клуба, аз продължавам да подкрепям Ливърпул заради това което е сега и заради това което е бил, а не да оплювам всичко живо което мърда в клуба, защото само и единствено клуба не се движи по начина, по който аз искам ! ето това исках да ти докажа ливърпул_форевър и ако си ме разбрал само адмирации за теб, за джонката няма смисъл да коментираме той така се е запилял с тая Фифа, че незнам вече дали той осъзнава разликата между реалния живот и футболната симулация на компютъра му !
Ще оплювам колкото си искам, защото това не е този Ливърпул, към който се привързах...ако на теб ти харесва клоуна Далглиш да ни се гаври по този начин, не храни, радвай се...при положение, че заради клоуна сме на това равнище при похарчените 120 млн., това е богохулство...Аз ако съм собственик и дам 120 млн за трансфери и 90 от тях бъдат похарчени грешно, аз това ще го тълкувам като гавра и веднага ще го изгоня тоя тъпак.
suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.
Чакай, чакай, ще се появят пак феновете на клоуна и ще го защитят...има още 16 кръга бе, чакай, ще се оправим, нищо че вече не създаваме и положения. Ще се оправим, има време, клоуна е магьосник, той вижда всички недостатъци и ще се погрижи за всичко бе...
Нищо че като критикува играчите си публично някои от тях вече ще изгубят желание да играят за Ливърпул.