onegavon написа:Аз като ви писах , че ви плакнат с хладка вода през декември и това е просто маньовър да изтикат адвоката.Сърцето вика парите са тука нещата са сериозни, хората също били точни.
Ето, колко са сериозни и петъка мина .Нарочно изчаках коректно края на работния ден да не би да ме опровергаят с някоя трансферна бомба.Обаче изненади няма Тодор бута с двете ръце Иво в блатото "Делегирал съм му всички права за селекцията".Иво лъже този петък, другата сряда ,преговаряме и т.н.Внимаваме много ,почти сме се разбрали ала-бала.
Сега ви баламосват с Божинов.Тоя ще си седи резерва и ще си взима парите в Лисабон дреме му ,че не играе.
Събота, 21.01. 18.30 ч. Втората основна трансферна цел е факт-нападателят.Остават ни задължителен защитник и пожелателно халф.И всички попълнения ще бъдат ЗАКУПЕНИ, а не свободни агенти.Това за плакненето...
Разберете, че в Левски е ход тотална смяна на начин на действие, стратегия и визия.Футболистите ще се избират и ако трябва ще се купи един на полусезон, но да върши работа.С килограмните селекции е свършено.С много неща е свършено.
Не е само до парите, и друго има.А е факт, че 35 дни преди шампионата Левски е взел двама от нужните трима играчи.Което е нищо, разбира се, в сравнение с масовия туристически поток на Армията, очевидно имащ връзка с италианското НОИ.Но аз си чакам защитника и мога вече да съм спокоен.Останалото си го имаме.