Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот PFC Litex » 21 яну 2012 15:44

agrex написа:Преди няколко дни пуснах тема " БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ - ШАМПИОНИ ? " ,но я спряха без обяснения? Явно слугинажа сред журналистите /за съжаление и в " ГОНГ " / върви с пълна сила.

Па никой не ти е спирал нищо, просто всичко хвърлят в обща тема levski/viewtopic.php?f=1&t=93039&p=2866481#p2866481
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 яну 2012 18:50

onegavon написа:Аз като ви писах , че ви плакнат с хладка вода през декември и това е просто маньовър да изтикат адвоката.Сърцето вика парите са тука нещата са сериозни, хората също били точни.
Ето, колко са сериозни и петъка мина .Нарочно изчаках коректно края на работния ден да не би да ме опровергаят с някоя трансферна бомба.Обаче изненади няма Тодор бута с двете ръце Иво в блатото "Делегирал съм му всички права за селекцията".Иво лъже този петък, другата сряда ,преговаряме и т.н.Внимаваме много ,почти сме се разбрали ала-бала.

Сега ви баламосват с Божинов.Тоя ще си седи резерва и ще си взима парите в Лисабон дреме му ,че не играе.

Събота, 21.01. 18.30 ч. Втората основна трансферна цел е факт-нападателят.Остават ни задължителен защитник и пожелателно халф.И всички попълнения ще бъдат ЗАКУПЕНИ, а не свободни агенти.Това за плакненето...
Разберете, че в Левски е ход тотална смяна на начин на действие, стратегия и визия.Футболистите ще се избират и ако трябва ще се купи един на полусезон, но да върши работа.С килограмните селекции е свършено.С много неща е свършено.
Не е само до парите, и друго има.А е факт, че 35 дни преди шампионата Левски е взел двама от нужните трима играчи.Което е нищо, разбира се, в сравнение с масовия туристически поток на Армията, очевидно имащ връзка с италианското НОИ.Но аз си чакам защитника и мога вече да съм спокоен.Останалото си го имаме.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2012 18:58

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Аз като ви писах , че ви плакнат с хладка вода през декември и това е просто маньовър да изтикат адвоката.Сърцето вика парите са тука нещата са сериозни, хората също били точни.
Ето, колко са сериозни и петъка мина .Нарочно изчаках коректно края на работния ден да не би да ме опровергаят с някоя трансферна бомба.Обаче изненади няма Тодор бута с двете ръце Иво в блатото "Делегирал съм му всички права за селекцията".Иво лъже този петък, другата сряда ,преговаряме и т.н.Внимаваме много ,почти сме се разбрали ала-бала.

Сега ви баламосват с Божинов.Тоя ще си седи резерва и ще си взима парите в Лисабон дреме му ,че не играе.

Събота, 21.01. 18.30 ч. Втората основна трансферна цел е факт-нападателят.Остават ни задължителен защитник и пожелателно халф.И всички попълнения ще бъдат ЗАКУПЕНИ, а не свободни агенти.Това за плакненето...
Разберете, че в Левски е ход тотална смяна на начин на действие, стратегия и визия.Футболистите ще се избират и ако трябва ще се купи един на полусезон, но да върши работа.С килограмните селекции е свършено.С много неща е свършено.
Не е само до парите, и друго има.А е факт, че 35 дни преди шампионата Левски е взел двама от нужните трима играчи.Което е нищо, разбира се, в сравнение с масовия туристически поток на Армията, очевидно имащ връзка с италианското НОИ.Но аз си чакам защитника и мога вече да съм спокоен.Останалото си го имаме.

Ако всичко е договорено, защо не пуснат и малко инфо, или само ви плакнат.Не се споменава името,отбора,сумата...измамиха ви пак
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 яну 2012 19:06

Няма инфо.След договора.Брей-цяла България се притесни за синята селекция... :o Че и по-притеснени от нас даже!
Ако искаха да плакнат-щяха да докарат 7-8 безработни и резерви ( всяка прилика е случайна ).Но всичко по реда си!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 яну 2012 20:18

В сряда да не пееш друга песен?как може да правиш такива категорични изводи без никаква информация направо ти се чудя? Как се успокои за нападателя , ами ако е някой плажен футбалер никой не знае какъв е .
Къде го видя туристическия поток на Армията.Има трима на проби може и да си тръгнат.В Черноморец и Локо Пд минават по 20 парчета на проби.Имаме договор се дин човек както и вие и е дин е пред финализиране може и да няма сделка с Присо.Забелязал съм , че обичаш да представяш желаното за действително.Фактите дотука са следните имаше три лъжливи срока за договора с новия спонсор и три фалшиви дати за новата селекция.Как да им вярваш?

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 21 яну 2012 20:20

Синьо сърце написа:Няма инфо.След договора.Брей-цяла България се притесни за синята селекция... :o Че и по-притеснени от нас даже!
Ако искаха да плакнат-щяха да докарат 7-8 безработни и резерви ( всяка прилика е случайна ).Но всичко по реда си!

Аха, те още не са подписали договор ли 8-).....Къде видя притеснение в поста ми :roll: ,ако има някой притеснен,това си ти очевидно, аз съм повече развеселен от бурната ви селекция :lol: ,а и определено не съм в България 8-)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 21 яну 2012 20:29

B__A__N__DA__TA написа:
Синьо сърце написа:Няма инфо.След договора.Брей-цяла България се притесни за синята селекция... :o Че и по-притеснени от нас даже!

Аха, те още не са подписали договор ли 8-).....Къде видя притеснение в поста ми :roll: ,ако има някой притеснен,това си ти очевидно, аз съм повече развеселен от бурната ви селекция :lol: ,а и определено не съм в България 8-)

Почвам да се чудя , дали не сте скрит левскар.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Доста активно коментирате в нашия форум , та се запитах , дали пък не се осъзнахте ...... ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 яну 2012 20:30

Я, още един бразилец...Да не би пък пророчеството за " двама бразилци и французин " полека-лека да се сбъдва?
onegavon, няма представяне и желано и прочее.Казах ти-спонсорът е вече във владение от доста време.Просто имам информация от клуба.Няма да кажа кой е по няколко причини.Той с времето сам ще се покаже-и затова има причини.Но е ,както казах във владение.Не мога да коментирам този въпрос-приеми го като факт.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2012 10:40

След като селекцията в Левски започна да става факт,тази тема започна да става за къде...?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2012 19:51

В този ред на мисли гледам ,че един от тримата треньори/тенори на наш отбор мрънка за забавена селекция.Не му се чакало до март или нещо от сорта... Но пък има една приказка за кой и кога се смее . ;)

Върни се в “Левски”